yumurta deliğe geldi dertler bizi sardı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dogumdan sonra bebegimin kimligi ve pasaportunh cikarip yasadigm ulkeye gelecegim. Turkiyeyw sadece dogum icin geliyorum
O şehre gitmen sart mi? Kimsenin olmadığı büyük bir şehre gidin. Gelirin de var, bir süre idare edersiniz. En azından siz ve aileniz olaya alışana kadar kimse duymamış olur.
Aynı şehre gitmek hem tehlikeli hem stresli.
Sizin en son ihtiyaciniz olan şey stres.
Ayrica çocuk dediğin saklanabilir ya. Benim arkadaşımın babası 15 yaşında kız getirdi 'bu, kardeşiniz' diye. Biraz kavga ,biraz gürültü ,bolca dedikodu olsa da aradan geçen zamanda herkes unuttu olayi. Hatta kız bazen bunlarda kalıyor, yani bizim kızın annesinin de olduğu evde.

3 aydır uçuşlar kapali. Bundandir, yoksa neden beklesin

Anneanneyle neden gorusuluyo bn anlmadm..aile dostlarının yanina gidecekmssnz..toparlaninca donersnz..turkiyeye gelmk onlara gitmk demk degl ki..sonra zaten kim bilir ne zamn gorcklr szi..evlndm.ayrildm dersnz o zamn da..

Keske turkiyedeki akrabalariniza evlenip bir kaç ay evli kalip ayrilmis gibi lanse etseydiniz.Peji dogum yapip yasadiginiz ulkeye dönünce nasil olacak

Yok artık,o adam nasıl bir adammış ya.Film gibi

Yok artık,o adam nasıl bir adammış ya.Film gibi
İşin garip yanı kızın annesi olaylardan sonra bosanmadi. Çünkü adam demiş ki 'yuvamizi yikmayalim,ben hatamı anladım,kadından ayrıldım. Yillardır görüşmüyoruz'
yıllardır dediği de birkaç yıl. Öncesi onuc sene bir beraberlik

Yok artık,o adam nasıl bir adammış ya.Film gibi,aman gerçek olmasın korkunç

Hatasını anlamasa o kadından 3-5 cocuk daha yapıp dizi dizi getirirdi artık İyi ki hatasını anlamış

Yalana falan gerek yok biz birbirimizi sevdik ama nişanlıyken olmayacağını anladık bitti gitti diyin
Çok bunaltıcaklar buna hazırlıklı olun takmayında zaten

Kadın zaten biliyordur da ondan ayrılmamıştır kimse 13 sene aldatılıp anlayamayacak kadar saf olamaz ya

Ben sizi tebrik etmeye geldim. Ne kadar doğru orası tartışılır ama bu devirde bakire olduğunu söylemeye çekinen insanlar varken siz bebeğinize sahip çıkmışsınız. Bu saatten sonra da kimseye yalan söylemeye gerek yok. En başında nasıl emin olarak bu kararı aldıysanız kararınızın arkasında durun. Kimseyi ilgilendirmez bu sizin hayatınız. Allah yardımcınız olsun. Sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi inşallah

D damdan Ve bunu bilmemesi? Cocuk dogdu dogacak hic bir sey net degil,arastirilmamis,dusunulmemis

bana çok inandırıcı gelmedi de yarınlarda bir başka okuyan olursa bilgi sahibi olsun diye yazdım

annesi ayrı eve çıkarken kudurdun mu diyen

akşam 10 da babası eve gel diye telefon açan

adam ile tanışmış çocuk yapmış da para çaldı deyip nişan atmış

hem ana baba hem konu sahibi BAE de hemen iş bulmuş vs vs

ya bu yurtdışında iş bulmak falan çok kolay galiba

konu sahibi de Bursalıymış bize de bir el atsa

İlla bursada doğurmak zorunda değilsiniz, doğumunuzu başka bir şehirde yapın sonra yavrunuzu alın gidin, kim nerden ne bilip öğrenecek sanki.

Yardimci olmak icin yorum yapan tum arkadaslara tesekkur ederim.

Ben buraya bir gunde gelip is bulmadim. Burada iscilik vs de yapmiyorum uzun zamandir burasi ile ticari iliskilerimiz var ve ben bu yil buraya geldim. Annem babam benden sonra is buldu gibi bir sozde soylenmedi. Biz ailemizi buraya taşıdık her neyse.

Olaylarin cok hizli gelistigini benim bile anlamlandiramadigimi ve kendimi taniyamadigimi soylemistim.

Ama tabi ki herkes fikrini beyan etmekte ozgur. Sadece insanimiz surekli acik aramak için bakiyor bazi seylere ben burda gobegime kurdele bagladim pastaya Yankee go home yazdirdim demedim sonucta bazilari gibi. Hatta hamileyim ne yapayim da demedim. Ben dogum yapacağım akrabalara bu nasil soylenir yumusatmanin bir yolu var midir dedim ama calismamdan ailemden herseyden suphelenildi sorun degil yonetim isterse hersey meydanda yani.

Belki burada yargilanmamak icin kocam dovdu ama asla bosanmam konulari acmak lazim bilmiyorum. Ben bir erkege boyun egmedim. Sirf namus aman millet ne der diye nikah kiyip evlenip kendime de cocuguma da bu hayati zindan edebilirdim ama yapmadim. Ailemde yanimda oldu ha bu demek degil ilk haber verdgmde bal borekle karsilamadi cok uzulduler cok kizdilar. Ama yanimda oldular. Bana sahip ciktilar.

Her neyse sevgili Mune konumu kapatabilir misin lütfen? Degerli fikirlerini sunan arkadaslara tekrar tekrar tesekkur ederim. Umarim Allah hepimizi islah eder, yalnızca beni degil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…