O şehre gitmen sart mi? Kimsenin olmadığı büyük bir şehre gidin. Gelirin de var, bir süre idare edersiniz. En azından siz ve aileniz olaya alışana kadar kimse duymamış olur.Dogumdan sonra bebegimin kimligi ve pasaportunh cikarip yasadigm ulkeye gelecegim. Turkiyeyw sadece dogum icin geliyorum
3 aydır uçuşlar kapali. Bundandir, yoksa neden beklesinMadem Turkiyeye gelecektiniz son dakikaya kadar neden beklediniz? Zindana atilmak, sinirdisi edilip bebege el koyma gibi riskler varken 36 haftaya kadar insan bekler mi ülke degistirecek, uçaga bineceksiniz sonuçta. Ucaga alacaklar mi? Erken doğsa ne yapacaktiniz?
Bunlar dert degil akrabar mi dert kaldi?
O şehre gitmen sart mi? Kimsenin olmadığı büyük bir şehre gidin. Gelirin de var, bir süre idare edersiniz. En azından siz ve aileniz olaya alışana kadar kimse duymamış olur.
Aynı şehre gitmek hem tehlikeli hem stresli.
Sizin en son ihtiyaciniz olan şey stres.
Ayrica çocuk dediğin saklanabilir ya. Benim arkadaşımın babası 15 yaşında kız getirdi 'bu, kardeşiniz' diye. Biraz kavga ,biraz gürültü ,bolca dedikodu olsa da aradan geçen zamanda herkes unuttu olayi. Hatta kız bazen bunlarda kalıyor, yani bizim kızın annesinin de olduğu evde.
İşin garip yanı kızın annesi olaylardan sonra bosanmadi. Çünkü adam demiş ki 'yuvamizi yikmayalim,ben hatamı anladım,kadından ayrıldım. Yillardır görüşmüyoruz'Yok artık,o adam nasıl bir adammış ya.Film gibi
Yok artık,o adam nasıl bir adammış ya.Film gibi,aman gerçek olmasın korkunç
İşin garip yanı kızın annesi olaylardan sonra bosanmadi. Çünkü adam demiş ki 'yuvamizi yikmayalim,ben hatamı anladım,kadından ayrıldım. Yillardır görüşmüyoruz'
yıllardır dediği de birkaç yıl. Öncesi onuc sene bir beraberlik
36 hastalıkken uçağa alıyorlar mi sizi? 32 haftadan sonra alinmiyor çünkü. Bunu arastirdiniz mi?
Kadın zaten biliyordur da ondan ayrılmamıştır kimse 13 sene aldatılıp anlayamayacak kadar saf olamaz yaİşin garip yanı kızın annesi olaylardan sonra bosanmadi. Çünkü adam demiş ki 'yuvamizi yikmayalim,ben hatamı anladım,kadından ayrıldım. Yillardır görüşmüyoruz'
yıllardır dediği de birkaç yıl. Öncesi onuc sene bir beraberlik
Babasi benim babam annesi ben gozukecegim. Dedesi uzerine kayitli olacak yani.
/QUOTE]
bu dediğiniz olmaz
babanızın kütüğünde yani sizin soyadınızla yazılır
annesi siz olursunuz, babası da babası kimse o
yani baba adı hanesine Ahmet Mehmet Musa adı ne ise beyanla yazarlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?