• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurta döllenmemesi

Benim ilk 2 tüp bebekte döllenme olmadı, 3.denemede gelişmiş bir laboratuvarda denedik, 2 tane döllendi ama tutmadı transfer olumsuz geldi. Mikroçip ve piezzoelektrik olan laboratuvarları tercih edin

Randevu yok sabah 9 gibi tüp bebek biriminde olup ordan sıra alıyorsunuz profesör tüp bebek uzmanları var orada 930 tl gibi bir muayene ücreti var. Doktorla konuşur öyle karar verirsiniz. Bana rapor çıkması için birlere aşılama yapmamız lazım dddi biz eşimle artık boşuna uğraşmak istemediğimiz için raporsuz yaptırmaya karar verdik, onu da hesapladık sadece hastaneye 70 bin civarı ödeme yapacağız gerisi iğne ilaçta 40 bin civarı tutar
Bende Mert Ulaş a gittim bugün o kadar ilgili iyi bir doktor ki çok rahat hissettim ben dış merkezde bir aşılama yaptım tüp bebek için rapor çıkarmı acaba kan verdim hsg çekilecem o kadar yoruldum ki aynı şeyleri tekrar tekrar yapmaktan

Randevu yok sabah 9 gibi tüp bebek biriminde olup ordan sıra alıyorsunuz profesör tüp bebek uzmanları var orada 930 tl gibi bir muayene ücreti var. Doktorla konuşur öyle karar verirsiniz. Bana rapor çıkması için birlere aşılama yapmamız lazım dddi biz eşimle artık boşuna uğraşmak istemediğimiz için raporsuz yaptırmaya karar verdik, onu da hesapladık sadece hastaneye 70 bin civarı ödeme yapacağız gerisi iğne ilaçta 40 bin civarı tutar
Siz hangi doktora muayene oldunuz

Back
X