sperm kalitesi kaynaklı olduğunu nerden bildiniz . Bunu emriyolog söylüyor mu benim de hiç döllenenmiyor hep sebebini soruyorumama neden kaynaklandığını bilmiyoruz diyorlar.Sperm kalitesi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sperm kalitesi kaynaklı olduğunu nerden bildiniz . Bunu emriyolog söylüyor mu benim de hiç döllenenmiyor hep sebebini soruyorumama neden kaynaklandığını bilmiyoruz diyorlar.Sperm kalitesi
Bende Mert Ulaş a gittim bugün o kadar ilgili iyi bir doktor ki çok rahat hissettim ben dış merkezde bir aşılama yaptım tüp bebek için rapor çıkarmı acaba kan verdim hsg çekilecem o kadar yoruldum ki aynı şeyleri tekrar tekrar yapmaktanRandevu yok sabah 9 gibi tüp bebek biriminde olup ordan sıra alıyorsunuz profesör tüp bebek uzmanları var orada 930 tl gibi bir muayene ücreti var. Doktorla konuşur öyle karar verirsiniz. Bana rapor çıkması için birlere aşılama yapmamız lazım dddi biz eşimle artık boşuna uğraşmak istemediğimiz için raporsuz yaptırmaya karar verdik, onu da hesapladık sadece hastaneye 70 bin civarı ödeme yapacağız gerisi iğne ilaçta 40 bin civarı tutar
Siz hangi doktora muayene oldunuzRandevu yok sabah 9 gibi tüp bebek biriminde olup ordan sıra alıyorsunuz profesör tüp bebek uzmanları var orada 930 tl gibi bir muayene ücreti var. Doktorla konuşur öyle karar verirsiniz. Bana rapor çıkması için birlere aşılama yapmamız lazım dddi biz eşimle artık boşuna uğraşmak istemediğimiz için raporsuz yaptırmaya karar verdik, onu da hesapladık sadece hastaneye 70 bin civarı ödeme yapacağız gerisi iğne ilaçta 40 bin civarı tutar
Olumlu olur inşallah bende urfada şansımı deneyeceğim galibaBu ay sonunda transfer için gideceğim. Şişli memorialda yaptırdım ben.
Bende klinikte aşılama olmuştum kabul etti doktorum, hsg de çekişmiştim onada baktı ama yine tanısal amaçlı histereskopi yaptı yani kamerayla rahmimi gezdi herseye baktı kısa ve ağrısız bir işlemdi tüp bebek için uygunsun başlayabiliriz dedi adet olcam bugün yarın gidicem inşallahBende Mert Ulaş a gittim bugün o kadar ilgili iyi bir doktor ki çok rahat hissettim ben dış merkezde bir aşılama yaptım tüp bebek için rapor çıkarmı acaba kan verdim hsg çekilecem o kadar yoruldum ki aynı şeyleri tekrar tekrar yapmaktan
Prof Dr Sibel Sak benimkiSiz hangi doktora muayene oldunuz
Rapor çıkardınız mı sizBende klinikte aşılama olmuştum kabul etti doktorum, hsg de çekişmiştim onada baktı ama yine tanısal amaçlı histereskopi yaptı yani kamerayla rahmimi gezdi herseye baktı kısa ve ağrısız bir işlemdi tüp bebek için uygunsun başlayabiliriz dedi adet olcam bugün yarın gidicem inşallah
Ya o kadar pahalı ki işlemler ilaçlar ben histereskopi laparoskopi prp hsg aşılama bir sürü hormon tedavisi gördüm maddi manevi tükendik eşimle bende bugün mert hocaya drek tüp bebek istiyorum dedi histereskopi yapmışsın tekrar hsg çekeceğim dedi herşey gönlünüzce olur inşallahRapor çıkardınız mı siz
Hayır raporsuz yapacağım rapor için birkere de bizim aşılama yapmamız lazım dedi oda 9 bin civarı ee zaten iğneyle yapacak iğnelerde çok pahalı biz ilçede oturuyoruz git gel çok masraflı ve zaman kaybı oluyor onunla zaman kaybetmek istemedik, direk tüp bebek yapalım dedik raporsuzla fark 30 bin falan oluyorRapor çıkardınız mı siz
Mert hocayı orda gittiğşmde hep duyuyorum çok hastası var eminimki iyidir işinde . Rahim filmi çekip emin olup öyle devam etmek istiyordur emin olun sizin için bu. Ben lotus hastanesinde kendi doktorum İmran Ayhan çekti anestezili çok memnun kalmıştımYa o kadar pahalı ki işlemler ilaçlar ben histereskopi laparoskopi prp hsg aşılama bir sürü hormon tedavisi gördüm maddi manevi tükendik eşimle bende bugün mert hocaya drek tüp bebek istiyorum dedi histereskopi yapmışsın tekrar hsg çekeceğim dedi herşey gönlünüzce olur inşallah
Yani şöyle tamamen hastaneye ödeyeceğimiz tutar 70 bin civarı raporlu olsa sanırım 25-30 bin daha uygun oluyor, iğneleri de kendimiz almış oluyoruz indirimsiz hesaplamamıza göre 120 bin civarı en fazla tutar özellere göre çok daha uygunİlaçlarlada dahil mi farka azmış aslında
İnşallah bakalım tedavi nasıl başlayacak bilgi verdimi doktorunuzMert hocayı orda gittiğşmde hep duyuyorum çok hastası var eminimki iyidir işinde . Rahim filmi çekip emin olup öyle devam etmek istiyordur emin olun sizin için bu. Ben lotus hastanesinde kendi doktorum İmran Ayhan çekti anestezili çok memnun kalmıştım
Ben evrakları tahlilleri herseyi yaptırdım dosya hazırladım doktor inceledi direk başlayabiliriz adetin 2. Günü gel dedi bende adet olmayı bekliyorum aksi gibi 3 gün gecikti hiç geçilmiyordu uzun zamandır haftasonuna gelirse ne yapacağım bilmiyorumİnşallah bakalım tedavi nasıl başlayacak bilgi verdimi doktorunuz
Az değilde işte dediğiniz gibi dış merkezlere göre iyi Allah yardımcınız olsun biz sizinle hberleşsek süreçle ilgili olur muYani şöyle tamamen hastaneye ödeyeceğimiz tutar 70 bin civarı raporlu olsa sanırım 25-30 bin daha uygun oluyor, iğneleri de kendimiz almış oluyoruz indirimsiz hesaplamamıza göre 120 bin civarı en fazla tutar özellere göre çok daha uygun
Tabikide olurAz değilde işte dediğiniz gibi dış merkezlere göre iyi Allah yardımcınız olsun biz sizinle hberleşsek süreçle ilgili olur mu
Belkide hamilesin inşallah yani belli olmazBen evrakları tahlilleri herseyi yaptırdım dosya hazırladım doktor inceledi direk başlayabiliriz adetin 2. Günü gel dedi bende adet olmayı bekliyorum aksi gibi 3 gün gecikti hiç geçilmiyordu uzun zamandır haftasonuna gelirse ne yapacağım bilmiyorum
Zannetmiyorum ben artık umudumu kaybettim stresten gecikti büyük ihtimalBelkide hamilesin inşallah yani belli olmaz
Ne kadardır istiyorsunuzZannetmiyorum ben artık umudumu kaybettim stresten gecikti büyük ihtimal