Yumurta Donasyonu Deneyimler

İnşallah Allah nasip eder saglıkla kucağınıza alırsınız. Ücret ne kadar donör hakkınds gerekli bilgi veriliyor mu acaba genetik test falan yaptırdınız mı
Ucret dondurmayla birlikte 6.500 e uro odedk uçak hotel ilaçlar hariç çok çukur ikinci beta bin gördük kese görmeyi bekliyorz

Ben 10 Haziran'da yaptrdm bugün kese görmeye geldm iki kese çıktı biri digerinden daha geride ama en azndn biri kalır diye dusunuyorm inşallah ikiside nasip olur bana ve isteyen herkese nasip olsn inşallaaah

Ben 10 Haziran'da yaptrdm bugün kese görmeye geldm iki kese çıktı biri digerinden daha geride ama en azndn biri kalır diye dusunuyorm inşallah ikiside nasip olur bana ve isteyen herkese nasip olsn inşallaaah
Aminn inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız siz hangi klinikte tedavi gördünüz aceba

Merhaba maşallah rabbim hayırlısı ile kucagınıza aldırsın inşallah. rica etsem özelden klinik bilgisi verebilirmisiniz

Merhaba arkdaşlar Adana şehir Hastanesi'nde rahim flimmi çektiren varmı varsa özelden ulasabilirmi

Merhaba umarım hamilelik süreciniz sorunsuz ilerliyordur inanın çok merak ettim sürecinizi okuyunca bana özelden hastaneyi paylaşabilir misiniz çok teşekkürler şimdiden

Arkadaşlar Merhabalar lütfen umudunuzu yitirmeyin ben hep bugünü bekledim herşey belli olunca yazmak istedim sizlere de umut olsun diye kıbrıs da tedavim olumlu sonuçlandı çok şükür şuan hamileyim ve herşey yolunda gidiyor inşallah böyle devam eder dilerim sizlerde pozitif haberlerinizi yazarsınız buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…