Yumurta Donasyonu Deneyimler

Umarım hamilelik süreciniz sağlıklı bir şekilde ilerliyordur. Hangi merkeze gittiinizi
ev hamilelik sürecinde dokktorunuzun ismini özelden yazabilir misiniz? (Prof. Dr.)

Şuan nasıl ilerliyor peki merkez adı ne

merhaba bana da özelden yazar mısınız?

merhaba bana da özelden yazar mısınız?

Anladım bende clavis düşünüyorum

Ben 10 Haziran'da yaptrdm bugün kese görmeye geldm iki kese çıktı biri digerinden daha geride ama en azndn biri kalır diye dusunuyorm inşallah ikiside nasip olur bana ve isteyen herkese nasip olsn inşallaaah
Merhaba. British hospital yazınca bir British Kıbrıs Ivf çıkıyor bir de Kolan British Hospital. Sizin gittiğiniz hangisi?

Ben de merkez ismini alabilir miyim gebeliğinizde her şey yolundadır inşallah

Ben de merkez ismini alabilir miyim gebeliğinizde her şey yolundadır inşallah
Herkese tekrardan merhaba;
Sürece başlayan veya başlamayı düşünen herkes için buraya da yazmak istedim. Özelden insanlara geç dönerek zamanlarını çalmak istemem.
British cyprus ivf'da yaptırdım... Çok şükür her şey yolunda. Umarım dileyen herkese Rabbim nasip eder.

Kızlar, bir konuda bilgi almak istiyorum. Yumurta donasyonunda dondurulmuş spermle embriyo oluşturmak mi daha başarılı, taze sperm ve yumurta ile mi? Tecrübeleriniz neler?

Merak ettiğim bir şey var, acaba taze sperm ile mi işlem yapmıştınız? Dondurulmuş mu? Hangisi daha başarılı?

Merhaba benim çok ilgimi çekti donör seçerken genetik test geçmişinde aile hikayesinde psikolojik fiziksel hastalık gibi durumlar nasıl belirleniyor . Yani özellikle bu durum dikkatimi çekti çünkü ben de eğer doğal yolla olmazsa düşünüyorum . En çok bu kalıtsal şeylerden korkuyorum. .

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…