yumurta donasyonu yaptırmayı düşünüyorum , bu yolda bebeklerini kucağına alan yada suan bu süreci yaşıyor olan kız kardeşlerim var mı?

svdkrdmr

Guru
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2014
14
1
286
38
2 aylık evliyim AMH değerim 0,02 cıktı . Doktorumuz yumurta donasyonu önerdi . Cok karışığım . Deneyimlerini kız kardeşlerim paylasırsanız sevinirim

2 aylık evliyim AMH değerim 0,02 cıktı . Doktorumuz yumurta donasyonu önerdi . Cok karışığım . Deneyimlerini kız kardeşlerim paylasırsanız sevinirim
Yaş kaç genel de ileri yaşta başarılı olabiliyorlar size uygun adayı seçip ondan yumurta toplanıp transfer oluyorsunuz ben çok araştırdım çok gidenden duydum

38 yaşındayım bende arastıyorum süreci yaşayanları merak ediyorum . tabi ki her kadının süreci aynı olmaz ama yine de yasadıklarını okumak bilmek biraz olsun önümdeki süreçte karsılacaklarımı tahmin ettirir diye düşünüyorum

Öncelikle mrb yaşım 43 daha yeni tup bebekte negatif sonuc aldım moral tabiki aşırı bozuk. 8 yil mücadele elde bisey yok. Donasyon zor bir karar bende düşündüm eşim istemiyor. Kendimdede az ve sağlıksız yumurta çıkıyor.

ben de ilk basta olumsuz bakıyordum ama doktorum la konusunca rahatladım
kendş kanın canın ve en son dna mnra analızlerınde tasıyan anne dna mrna ları cıkıyormus testlerde

herkes anne olmayı hakeder olmuyor diye köşemize çekilip kendinize haksızlık etmeyin rabbin takdiri bu şekilde belki donasyon olması gerekiyordur kendinden olsa belki hasta bir çocuğun olabilir vs vs. Şuan yanımda uyuyor minik kızım iyiki..

Bu arada amh 0.18 di 4 kez tüp bebek denendi hepsi kimyasal oldu..kimyasal gebelik varsa zaten birden fazla sağlıklı yumurtası yok demektir zaman kaybetmeden Kıbrıs’a gidin

Bu arada amh 0.18 di 4 kez tüp bebek denendi hepsi kimyasal oldu..kimyasal gebelik varsa zaten birden fazla sağlıklı yumurtası yok demektir zaman kaybetmeden Kıbrıs’a gidin
Merhaba, benim AMh 0.76. 3 başarısız tedavim var. 4. İçin maddi ve manevi yoruldum. En son çare bunu düşündüm bende. 3 tedavide de 1 yumurta çıkıyor.. siz nasıl bir süreçten geçtiniz, neler yaptınız, nerede yaptırdınız lütfen anlatır mısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…