- 14 Mart 2022
- 96
- 91
- 3
- Konu Sahibi hayat mercan
-
Ben 2020 Kasım'da Vedat hocamda gebe kalmıştım malesef 8.haftada kaybettim geçtiğimiz Eylül'de tekrar hocamda tedavi oldum Allah nasip ederse şuan 32 haftalık gebeyim Rabbim tüm gebelere vakti saatinde kucağına almayı nasip etsin darısı tüm isteyenlerin başına olsunBiz su an gynolife ve vedat ugurel arasinda kaldik.
Bende kararimi vedat bey den yana verdim ve sanirim mayis ayinda transfere gidicem. Umarim hersey iyi olur iki taraf icinde. Ben Vedat beyi tesadüf buldum ve bir kac ay telefonda görüşmelerimiz sürdü ve icimdeki ses vedat bey dedi.Ben 2020 Kasım'da Vedat hocamda gebe kalmıştım malesef 8.haftada kaybettim geçtiğimiz Eylül'de tekrar hocamda tedavi oldum Allah nasip ederse şuan 32 haftalık gebeyim Rabbim tüm gebelere vakti saatinde kucağına almayı nasip etsin darısı tüm isteyenlerin başına olsun
Hakkında hayırlısı olsun inşallah seninde hayalini yaşamana vesile olur gerçektende çok iyi bir hoca ve pozitif aldın artık benlik bısey yok demiyor doğuma kadar eli üstümüzdeBende kararimi vedat bey den yana verdim ve sanirim mayis ayinda transfere gidicem. Umarim hersey iyi olur iki taraf icinde. Ben Vedat beyi tesadüf buldum ve bir kac ay telefonda görüşmelerimiz sürdü ve icimdeki ses vedat bey dedi.
Vedat bey hangi merkezde doktor acaba ogrenebilirmiyim bu arada tedaviniz hayırlı olur inşallahBende kararimi vedat bey den yana verdim ve sanirim mayis ayinda transfere gidicem. Umarim hersey iyi olur iki taraf icinde. Ben Vedat beyi tesadüf buldum ve bir kac ay telefonda görüşmelerimiz sürdü ve icimdeki ses vedat bey dedi.
Tsk ederim. Sevinc hastanesiVedat bey hangi merkezde doktor acaba ogrenebilirmiyim bu arada tedaviniz hayırlı olur inşallah
1975 doğumluyum 2 yıl önce evlendim. Hiç korunmadım amh 0,1 den küçük eşimin spermiyogramı çok çok iyi. Maddi imkanım olsa dakika durmam yumurta donasyonu yaptırırım. Duam sizinle umarım bebeğinizi en kısa sürede kucağınıza alırsınız.Olsun çok teşekkür cevabınız için yine de,bu konulardan pek anlamıyorum,aynı durumda olan da az vardır sanırım 49 yaşında transfer yaptıran,insan birileriyle paylaşmak istiyo sanırım
Ben de düşünüyorum hangi merkezi seçtiniz sizi üzmez ise sonuç ne oldu. Umarım olumlu bir sonuç almışsınızdırMerhaba bende önümüzdeki ay donasyon düşünüyorum. Henuz merkeze karar vermedim. Gynolife, dünya tup bebek merkezi ve mucize ekip arasinda kaldik.
Hayat Mercan'ın sahte hesap olduğunu düşünüyorum.Reklam reklam
Yumurta donasyonu, bir nevi organ bağışı oluyor. Kalp hastası birine de başkasının kalbi naklediliyor ona bakarsanız. Hatta yaşayan birinin böbreği bir başka yaşayan birine nakledilebiliyor. Durum böyle olunca bunların da günah olması lazım ama ne yapabilir insan? Hz. Muhammed'in zamanında yumurta donasyonu olmadığı için, böyle bir şeyin dinen yasak olduğunu nereden biliyorsunuz?Böyle hissetmen çok güzel bence çünkü dinen yasak haram bir şey birbirinden habersiz kardeşler hamile kalicaksiniz başkasının spermi başkasının yumurtası haram 4 din yasaklıyor yapmayın imtihan dünyası bu dünya hatta türkiye de bu yasak ve 4 yıldan başlıyor cezası 4 dinde zina diyor nesilleri değiştirmek nesillerle oynamak oluyor yapmayın bu hisse güvenin inann rabbim o hissi kalbinize veriyor
Bu konular konusuldu aylar oldu ben bir yerden çıkarmadım oraya paylaşım yaptım okumadınız galibaYumurta donasyonu, bir nevi organ bağışı oluyor. Kalp hastası birine de başkasının kalbi naklediliyor ona bakarsanız. Hatta yaşayan birinin böbreği bir başka yaşayan birine nakledilebiliyor. Durum böyle olunca bunların da günah olması lazım ama ne yapabilir insan? Hz. Muhammed'in zamanında yumurta donasyonu olmadığı için, böyle bir şeyin dinen yasak olduğunu nereden biliyorsunuz?
Önce Kur'an-ı Kerim'i meali ile birlikte okuyun siz lütfen. Ben de okuyorum ama yumurta donasyonu ile ilgili bir açıklama çıkmadı karşıma Kur'an'da henüz.Bu konular konusuldu aylar oldu ben bir yerden çıkarmadım oraya paylaşım yaptım okumadınız galiba
Diyanetin açıklaması var ülkede yasak hapis cezası var neyse yazıp uzatmayacam araştırmak isteyen googleye yazınca gerçekle yüzleşiyor zaten ve verdiğiniz organ naklıyle bu konu biraz tuhaf oldu ...kendiniz yazın arastirin aylar önceki yorumu alıntılamak yerine
Arkadasim hem bu konuya hem diğer donasyon konusuna yazdımÖnce Kur'an-ı Kerim'i meali ile birlikte okuyun siz lütfen. Ben de okuyorum ama yumurta donasyonu ile ilgili bir açıklama çıkmadı karşıma Kur'an'da henüz.
Merhaba bende merkez araştırıyorum hit için hep hamilelikler olmuş sizdede olmuş, rahim hazırlığında falan ilgilendiler mi sizinle?Hitte yaptırdık ilgileri alakaları çok iyiydi transfer den sonra gebelik de elde edildi yani kese felan oluştu ama bebek oluşmadi bizde maalesef boş gebelik olduğu için kürtaj yaşadım kısmet ikinci yaptırmaya düşünüyoruz
Evet asistan felan darladigimiz çok oldu hep olumsuzluklar nasıl önlemler alacağımız konustuk hep yani daha başlamadan önce bile eşime en eski kuruluş diye burası yatti aklına bende tiroid felanda vardı bizde bitte gebelik şansı yüksek çoğu kişiden konuştuk da burdan genç yaslarin çoğu hamile kalmış ordan ama maalesef şans kader birazda hayırlısıyla ikinciye hazırlanıyoruz artıkMerhaba bende merkez araştırıyorum hit için hep hamilelikler olmuş sizdede olmuş, rahim hazırlığında falan ilgilendiler mi sizinle?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?