Tüp Bebek Merkezleri Yumurta donasyonu

Merhaba arkadaşlar, biz de gynolife de tedaviye baslayacagiz karar verdik, fakat demirim cok düşük çıktı onu toplamaya çalışacağız öncelikle galiba.. hepimizi allah kucaginda gostermeyi nasip etsjj yavrularını

Biz su an gynolife ve vedat ugurel arasinda kaldik.
Ben 2020 Kasım'da Vedat hocamda gebe kalmıştım malesef 8.haftada kaybettim geçtiğimiz Eylül'de tekrar hocamda tedavi oldum Allah nasip ederse şuan 32 haftalık gebeyim Rabbim tüm gebelere vakti saatinde kucağına almayı nasip etsin darısı tüm isteyenlerin başına olsun

Ben 2020 Kasım'da Vedat hocamda gebe kalmıştım malesef 8.haftada kaybettim geçtiğimiz Eylül'de tekrar hocamda tedavi oldum Allah nasip ederse şuan 32 haftalık gebeyim Rabbim tüm gebelere vakti saatinde kucağına almayı nasip etsin darısı tüm isteyenlerin başına olsun
Bende kararimi vedat bey den yana verdim ve sanirim mayis ayinda transfere gidicem. Umarim hersey iyi olur iki taraf icinde. Ben Vedat beyi tesadüf buldum ve bir kac ay telefonda görüşmelerimiz sürdü ve icimdeki ses vedat bey dedi.

Bende kararimi vedat bey den yana verdim ve sanirim mayis ayinda transfere gidicem. Umarim hersey iyi olur iki taraf icinde. Ben Vedat beyi tesadüf buldum ve bir kac ay telefonda görüşmelerimiz sürdü ve icimdeki ses vedat bey dedi.
Hakkında hayırlısı olsun inşallah seninde hayalini yaşamana vesile olur gerçektende çok iyi bir hoca ve pozitif aldın artık benlik bısey yok demiyor doğuma kadar eli üstümüzde 🤲

Arkadaslar merhaba. Donasyonda donor secimi nasil oluyor. Bu insanlar para ile mi satiyor yumurtalarını yoksa organ bagisi gibi mi olay. Secimi nasil yapiyoruz. Bilgisi olan yardimci olir mu?

Vedat bey hangi merkezde doktor acaba ogrenebilirmiyim bu arada tedaviniz hayırlı olur inşallah

Olsun çok teşekkür cevabınız için yine de,bu konulardan pek anlamıyorum,aynı durumda olan da az vardır sanırım 49 yaşında transfer yaptıran,insan birileriyle paylaşmak istiyo sanırım
1975 doğumluyum 2 yıl önce evlendim. Hiç korunmadım amh 0,1 den küçük eşimin spermiyogramı çok çok iyi. Maddi imkanım olsa dakika durmam yumurta donasyonu yaptırırım. Duam sizinle umarım bebeğinizi en kısa sürede kucağınıza alırsınız.

Hitte yaptırdık ilgileri alakaları çok iyiydi transfer den sonra gebelik de elde edildi yani kese felan oluştu ama bebek oluşmadi bizde maalesef boş gebelik olduğu için kürtaj yaşadım kısmet ikinci yaptırmaya düşünüyoruz

Böyle hissetmen çok güzel bence çünkü dinen yasak haram bir şey birbirinden habersiz kardeşler hamile kalicaksiniz başkasının spermi başkasının yumurtası haram 4 din yasaklıyor yapmayın imtihan dünyası bu dünya hatta türkiye de bu yasak ve 4 yıldan başlıyor cezası 4 dinde zina diyor nesilleri değiştirmek nesillerle oynamak oluyor yapmayın bu hisse güvenin inann rabbim o hissi kalbinize veriyor
Yumurta donasyonu, bir nevi organ bağışı oluyor. Kalp hastası birine de başkasının kalbi naklediliyor ona bakarsanız. Hatta yaşayan birinin böbreği bir başka yaşayan birine nakledilebiliyor. Durum böyle olunca bunların da günah olması lazım ama ne yapabilir insan? Hz. Muhammed'in zamanında yumurta donasyonu olmadığı için, böyle bir şeyin dinen yasak olduğunu nereden biliyorsunuz?

Yumurta donasyonu, bir nevi organ bağışı oluyor. Kalp hastası birine de başkasının kalbi naklediliyor ona bakarsanız. Hatta yaşayan birinin böbreği bir başka yaşayan birine nakledilebiliyor. Durum böyle olunca bunların da günah olması lazım ama ne yapabilir insan? Hz. Muhammed'in zamanında yumurta donasyonu olmadığı için, böyle bir şeyin dinen yasak olduğunu nereden biliyorsunuz?
Bu konular konusuldu aylar oldu ben bir yerden çıkarmadım oraya paylaşım yaptım okumadınız galiba
Diyanetin açıklaması var ülkede yasak hapis cezası var neyse yazıp uzatmayacam araştırmak isteyen googleye yazınca gerçekle yüzleşiyor zaten ve verdiğiniz organ naklıyle bu konu biraz tuhaf oldu ...kendiniz yazın arastirin aylar önceki yorumu alıntılamak yerine

Bu konular konusuldu aylar oldu ben bir yerden çıkarmadım oraya paylaşım yaptım okumadınız galiba
Diyanetin açıklaması var ülkede yasak hapis cezası var neyse yazıp uzatmayacam araştırmak isteyen googleye yazınca gerçekle yüzleşiyor zaten ve verdiğiniz organ naklıyle bu konu biraz tuhaf oldu ...kendiniz yazın arastirin aylar önceki yorumu alıntılamak yerine
Önce Kur'an-ı Kerim'i meali ile birlikte okuyun siz lütfen. Ben de okuyorum ama yumurta donasyonu ile ilgili bir açıklama çıkmadı karşıma Kur'an'da henüz.

Önce Kur'an-ı Kerim'i meali ile birlikte okuyun siz lütfen. Ben de okuyorum ama yumurta donasyonu ile ilgili bir açıklama çıkmadı karşıma Kur'an'da henüz.
Arkadasim hem bu konuya hem diğer donasyon konusuna yazdım
Lütfen alıntı yapmayın rica ediyorum üstünden günler geçmiş
Kuran okuyan birinin böyle bir şey demesi bile bana yeterince garip geliyor o yüzden size tek kelime yazmam
Bütün gece uyumadim moralim bozuk üzgünüm topigi takip etmiyorsunuz galiba
Neyse hayat sizin beni zerre ilgilendirmez

Rica ediyorum alıntı yapmayın

Hitte yaptırdık ilgileri alakaları çok iyiydi transfer den sonra gebelik de elde edildi yani kese felan oluştu ama bebek oluşmadi bizde maalesef boş gebelik olduğu için kürtaj yaşadım kısmet ikinci yaptırmaya düşünüyoruz
Merhaba bende merkez araştırıyorum hit için hep hamilelikler olmuş sizdede olmuş, rahim hazırlığında falan ilgilendiler mi sizinle?

Her merkez farklı ücret uyguluyor. Birçok merkez var. Bence kendiniz görüşün. Ortalama 5000 euro tutuyr. Hakkımızda hayırlısı olsun.

Merhaba bende merkez araştırıyorum hit için hep hamilelikler olmuş sizdede olmuş, rahim hazırlığında falan ilgilendiler mi sizinle?
Evet asistan felan darladigimiz çok oldu hep olumsuzluklar nasıl önlemler alacağımız konustuk hep yani daha başlamadan önce bile eşime en eski kuruluş diye burası yatti aklına bende tiroid felanda vardı bizde bitte gebelik şansı yüksek çoğu kişiden konuştuk da burdan genç yaslarin çoğu hamile kalmış ordan ama maalesef şans kader birazda hayırlısıyla ikinciye hazırlanıyoruz artık

Back
X