- 22 Mayıs 2023
- 244
- 88
- 18
Çok sevindim ben de çok isterim ikiz annesi olabilmeyi cinsiyetleri nedir? Allah sağlıklıca kucağına almayı büyütmeyi nasip etsin hayırlı olsun Estrofem kullanmayı ne zaman bıraktınız göbekten iğne falan kullandınız mı?Merhaba 23 aralık dr. Hitte transfer oldum. Suan 31 haftalık gebeyim ikiz bebeklerimi bekliiyorum. Cok memnun kaldım ilgi alaka takip her konuda . Dünya kadar yer var ama en iyi olarak dr. Hit geciyor
Hayır göbekten igne kullanmadım hiçÇok sevindim ben de çok isterim ikiz annesi olabilmeyi cinsiyetleri nedir? Allah sağlıklıca kucağına almayı büyütmeyi nasip etsin hayırlı olsun Estrofem kullanmayı ne zaman bıraktınız göbekten iğne falan kullandınız mı?
Evet ilk denemede olduSağlıcakla kucağınıza alın ilk denemede mi oldu acaba?
Bu arada Allah bağışlasın çok sevin
Merhaba hangi merkezde denediniz kıbrısta kalınlaşma için estrofemi fazlamı verdiler acaba bende tam tersi estrofeme ek başka bir ilaç ve estrofem karışımlı bir fitil var ezzane özel yapıyor bende onunla kalınlaşma oluyor şükür oluyor kalınlaşma ama bu ay haziran da denedik bizde Kıbrısı hamile kaldım ama bu hafta başı düşük yaptımsağlıkla kalıp doğum yapmanız dileği ile..
Bu arada Allah bağışlasın çok sevindim
Transfer oldu mu? Mesajı anca gördüm merak ettim.Ya benim hemşirem de Ege Hanım bugün eşim numune vermeye gitti. Perşembe de transfer var ancak bana antibiyotik başladılar bu kadar ilaç kullanımı olumsuz etkiler mi diye korkuyorum rahim duvarım olması gerekenden daha da fazla kalınlaşmış antibiyotik verdiler
Bende antibiyotik kullanmıştım aynı sebeple hatta başka ilaçlar da vermişti doktor bey olası bir iltihap durumu varsa diye merak etmeyin hiç bir olumsuzluk olmadıTeşekkür
Transfer oldu mu? Mesajı anca gördüm merak ettim.
Kök hücre gibi tedavilere benim doktorum inanmıyor ama 1-2 yumurta deyip geçmeyin benim her ay 3-4 yumurtam vardı, kalitesini artırmak için çok uğraştım, son OPU'da 3 yumurtadan 2'si döllendi, ikisi de 5. Güne ulaştı, şimdi inşallah hamileyim yarın test günüm ama erken testte pozitifi gördüm
Dr hit size tüp bebekte nasıl protokol uyguladı amh ve yas kaç acaba kendi yumurtamiz ile tüp bebekte fiyatlar nelerKök hücre gibi tedavilere benim doktorum inanmıyor ama 1-2 yumurta deyip geçmeyin benim her ay 3-4 yumurtam vardı, kalitesini artırmak için çok uğraştım, son OPU'da 3 yumurtadan 2'si döllendi, ikisi de 5. Güne ulaştı, şimdi inşallah hamileyim yarın test günüm ama erken testte pozitifi gördümbence Kıbrıs dr. Hit deneyin. Ben istanbuldaki doktorların protokolü ile başarısız olmuştum ama Halil bey ile uygulanan protokoller bana iyi geldi
Uzun protokol uyguladı, hafif ilaçlar verdi, fazla hormon vermedi. Yaşım 40. Amh 0.18 - 0.2 civarıydı. Fiyatlar 2000 Euro idi şimdi değişti mi bilmiyorum ben 2-3 kere OPU yaptım o sebeple daha fazla ödedimDr hit size tüp bebekte nasıl protokol uyguladı amh ve yas kaç acaba kendi yumurtamiz ile tüp bebekte fiyatlar neler
Anladım Tr den Kıbrıs'a gitmek maalesef maliyetli Halil İbrahim hocanın İstanbul'da merkezi var diyolar birde orda görüşmek lazım belkideUzun protokol uyguladı, hafif ilaçlar verdi, fazla hormon vermedi. Yaşım 40. Amh 0.18 - 0.2 civarıydı. Fiyatlar 2000 Euro idi şimdi değişti mi bilmiyorum ben 2-3 kere OPU yaptım o sebeple daha fazla ödedim
Aslında. Pahalı gibi duruyor ama bence değer. Sadece OPU ve transfer için gitmek gerek.Anladım Tr den Kıbrıs'a gitmek maalesef maliyetli Halil İbrahim hocanın İstanbul'da merkezi var diyolar birde orda görüşmek lazım belkide
Sizin nasıl geçti acaba süreç ben de gitmeyi düşünüyorum daBen de iki hafta sonra DrHite gidiyorum giden tutan var mı?
Süreç şu an için olumlu gidiyor günlük hayata dönebileceğimi söylediler ama benim ağrım çok var şahsen ben dönemedimSizin nasıl geçti acaba süreç ben de gitmeyi düşünüyorum da
İlk aylarda oluyor iş yapmayın çok inşallah kucağınıza almak nasip olsun bizlere deSüreç şu an için olumlu gidiyor günlük hayata dönebileceğimi söylediler ama benim ağrım çok var şahsen ben dönemedim
Amin Rabbim isteyen herkese nasip etsin sağlıklı ve hayırlı evlatlarİlk aylarda oluyor iş yapmayın çok inşallah kucağınıza almak nasip olsun bizlere de
Çok hareket etmeyinMerhaba perşembe günü transfer yapıldı kasık ağrım var şimdilik perşembeden bu yana genelde uzanarak dinleniyorum eğilip kalkmadan günlük işlerimi yapmaya çalışıyorum yarın işe başlıyorum bakalım nolacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?