Siz yaptırdınız mı bende bir hafta sonra yaptıracağım inşallahMerhaba yakın zmanda yumurta donasyonu yaptırmış olan ya da yaptırmayı düşünen varmı .yaptıran varsa hangi klinikte yaptırdınız süreç nasıl paylaşırsanız sevinirim
Ben henüz başlamadım eylül gibi düşünüyorum siz hangi merkezde başlıcaksınızSiz yaptırdınız mı bende bir hafta sonra yaptıracağım inşallah
Merhaba, yumurta donasyonu kullanarak anne oldum. İlk denemede…doktor firdevs hanım ama kliniği hatırlamıyorumMerhaba yakın zmanda yumurta donasyonu yaptırmış olan ya da yaptırmayı düşünen varmı .yaptıran varsa hangi klinikte yaptırdınız süreç nasıl paylaşırsanız sevinirim
Ben geçen sene mayıs ayında gittim DrHite hemşirem ege hanımdı 6 aylık ikizim var bir kız bir erkekBen de iki hafta sonra DrHite gidiyorum giden tutan var mı?
Ya benim hemşirem de Ege Hanım bugün eşim numune vermeye gitti. Perşembe de transfer var ancak bana antibiyotik başladılar bu kadar ilaç kullanımı olumsuz etkiler mi diye korkuyorum rahim duvarım olması gerekenden daha da fazla kalınlaşmış antibiyotik verdilerBen geçen sene mayıs ayında gittim DrHite hemşirem ege hanımdı 6 aylık ikizim var bir kız bir erkek
Bu arada Allah bağışlasın çok sevindimBen geçen sene mayıs ayında gittim DrHite hemşirem ege hanımdı 6 aylık ikizim var bir kız bir erkek
Merhaba hangi merkezde denediniz kıbrısta kalınlaşma için estrofemi fazlamı verdiler acaba bende tam tersi estrofeme ek başka bir ilaç ve estrofem karışımlı bir fitil var ezzane özel yapıyor bende onunla kalınlaşma oluyor şükür oluyor kalınlaşma ama bu ay haziran da denedik bizde Kıbrısı hamile kaldım ama bu hafta başı düşük yaptımYa benim hemşirem de Ege Hanım bugün eşim numune vermeye gitti. Perşembe de transfer var ancak bana antibiyotik başladılar bu kadar ilaç kullanımı olumsuz etkiler mi diye korkuyorum rahim duvarım olması gerekenden daha da fazla kalınlaşmış antibiyotik verdiler
Pardon yazmışsınız zaten okumadım yukarıyı valla bende başlamadan önce hit diye geçerdi aklımdan burayı okuyunca burdaki takibimi yapan Dr um bize şimdiki gittiğimiz yeri önerdi yıllardır orayı tanıyorum ben çoğu hastamı oraya yolladım deyince tamam deneyelim dedik ilk seferde oldu ama düştü nasip değilmiş kıbrısta 19 tane merkez varmış zaten bence hepsi aynı nasip bu işler artık alışmış elleri çok pratikler hiç yatma vs yok 5 dk yattım kalk kalk biz yatırmıyoruz öle dediler günlük yalantına devam et dedilerBen de iki hafta sonra DrHite gidiyorum giden tutan var mı?
Hit bir gün istirahat öneriyor otelde bir gwce kaldıktan sonra ertesi günü dönüyoruz canım çok geçmiş olsun benim içim rahat en iyi hekimi tercih ettiğime sonsuz inanıyorum inşallah hayırlısıyla bebeklerimiz olur sağlıklıcaPardon yazmışsınız zaten okumadım yukarıyı valla bende başlamadan önce hit diye geçerdi aklımdan burayı okuyunca burdaki takibimi yapan Dr um bize şimdiki gittiğimiz yeri önerdi yıllardır orayı tanıyorum ben çoğu hastamı oraya yolladım deyince tamam deneyelim dedik ilk seferde oldu ama düştü nasip değilmiş kıbrısta 19 tane merkez varmış zaten bence hepsi aynı nasip bu işler artık alışmış elleri çok pratikler hiç yatma vs yok 5 dk yattım kalk kalk biz yatırmıyoruz öle dediler günlük yalantına devam et dedilerdemem oki tutacağı varsa tutar ben bide 10 saat uçak bekledim koltuk tepesinde havalimanında dedim bu tutarsa mucize olur dedim
Bu arada doktorunuz kim yanlış anlamayın sma bize de dünya diye bir yer tavsiye etti gittiğimiz dr ancak anladığım kadarıyla yönlendirilen hasta üzerinden bi tutar da bizi gönderenler alıyorPardon yazmışsınız zaten okumadım yukarıyı valla bende başlamadan önce hit diye geçerdi aklımdan burayı okuyunca burdaki takibimi yapan Dr um bize şimdiki gittiğimiz yeri önerdi yıllardır orayı tanıyorum ben çoğu hastamı oraya yolladım deyince tamam deneyelim dedik ilk seferde oldu ama düştü nasip değilmiş kıbrısta 19 tane merkez varmış zaten bence hepsi aynı nasip bu işler artık alışmış elleri çok pratikler hiç yatma vs yok 5 dk yattım kalk kalk biz yatırmıyoruz öle dediler günlük yalantına devam et dedilerdemem oki tutacağı varsa tutar ben bide 10 saat uçak bekledim koltuk tepesinde havalimanında dedim bu tutarsa mucize olur dedim
Ben çare tüp bebekte denedim canım ama nasip değilmiş bende ilk başta hit ve gynolife de hep düşündüm ama benim Dr um burayı önerdi tutar almadığına eminiz biz merkez çok ilgili alakadar oldular bizle bende 2 gece yattım otelde 3. Gün döndük evime benim tuttu ama düşük yaptım hayırlısı böyleymiş güzel haberlerini bekliyoruz inşBu arada doktorunuz kim yanlış anlamayın sma bize de dünya diye bir yer tavsiye etti gittiğimiz dr ancak anladığım kadarıyla yönlendirilen hasta üzerinden bi tutar da bizi gönderenler alıyor
Merhaba 23 aralık dr. Hitte transfer oldum. Suan 31 haftalık gebeyim ikiz bebeklerimi bekliiyorum. Cok memnun kaldım ilgi alaka takip her konuda . Dünya kadar yer var ama en iyi olarak dr. Hit geciyorBen de iki hafta sonra DrHite gidiyorum giden tutan var mı?
Sağlıcakla kucağınıza alın ilk denemede mi oldu acaba?Merhaba 23 aralık dr. Hitte transfer oldum. Suan 31 haftalık gebeyim ikiz bebeklerimi bekliiyorum. Cok memnun kaldım ilgi alaka takip her konuda . Dünya kadar yer var ama en iyi olarak dr. Hit geciyor
Çok teşekkür ederim inşallah sizin de tez zamanda kendiliğinden olurBen çare tüp bebekte denedim canım ama nasip değilmiş bende ilk başta hit ve gynolife de hep düşündüm ama benim Dr um burayı önerdi tutar almadığına eminiz biz merkez çok ilgili alakadar oldular bizle bende 2 gece yattım otelde 3. Gün döndük evime benim tuttu ama düşük yaptım hayırlısı böyleymiş güzel haberlerini bekliyoruz inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?