<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 333544" data-quote="ttk" data-source="post: 44474314"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
<a href="/goto/post?id=44474314"
class="bbCodeBlock-sourceJump"
rel="nofollow"
data-xf-click="attribution"
data-content-selector="#post-44474314">ttk .!.:</a>
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
bu mesele tıb etiğine aykırı değil, herhangi birine ya da bana sağlık açısından zarar vermiyor, benim için etik nedenler bunlar. dediğim gibi yaptırmama yönüne daha yakınım bunun nedeni de duygusal nedenler, hiç bilmediğim bir yerde, hiç bilmediğim bir çocuğumun olması düşüncesi acaba zamanla bende yaralar açar, beni üzer mi? bir başka konu ileride evleneceğim kişi bu durumu nasıl karşılar? ona bu durumdan bahsetmeli miyim?
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div>
</div>
</blockquote>şu anda değil ama ilerde bir gün çocuğunuz olursa,geriye dönüp bunları hatırlarsınız..nasıl bir insan acaba,nasıl bir ailede yaşıyor,nerde yaşıyor gibi sorular kemirebilir sizi.<br />
<br />
<blockquote data-attributes="member: 488460" data-quote="zeytinagaci" data-source="post: 44475909"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
<a href="/goto/post?id=44475909"
class="bbCodeBlock-sourceJump"
rel="nofollow"
data-xf-click="attribution"
data-content-selector="#post-44475909">zeytinagaci .!.:</a>
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
ben de verirdim<br />
işin dini yönünü bilmiyorum ilgilenmiyorum da.<br />
ama nasıl organ, kan bağışı yapılabiliyorsa bu da yapılabilir.<br />
onu çok sevecek bir ailede doğacağı da yüksek olasılıkta<br />
sonuçta zorluklarla sahip olacaklar o bebeğe.
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div>
</div>
</blockquote>ama o bağış hayat kurtarıyor,bununla ilgisi yok ki..evlat edinmekten farkı ne bu işin? yine kendi kanında olmayan bir çocuk oluyor neticede..</div>