Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oy maşallah!! Kaç yaşında arkadaşınız? Ne kadar sene bekledi? Bir de mesela daha büyük çocuk için başvursan daha mı kısa sürüyor süreç?
sadece biyolojik bağ iki kişiyi kardeş yapmaz. ben kuzenlerimle neredeyse aynı evin içinde büyüdüm, ikisi de kardeşim gibi onlarla evlenmek aklımın ucundan bile geçmez ancak hiç bir sıkıntı hissetmeden kuzeniyle evlenen pek çok insan var. evlenmeleri durumunda en fazla sakat çocukları olma ihtimali artar.
para için bence çok mide bulandırıcı bişey.dünya için küçük yer derler ya sonra kardeş kardeşe aşık olursa kendi adıma ben yapmam böyle bişey.Bu çok kişisel, çok garip bir konu. Kendi başıma karar veremedim. Bir yanım yap diyor bir yanım yapma.
Ben yurt dışında okumakta olan bir öğrenciyim. Burada yumurta donasyonu yapmak yasal. Bu donasyon sonucunda da oldukça yüklü miktarda iki bin euro kadar para veriyorlar. Donasyon yapabilmek için bir sağlık testinden geçmek gerekiyor, sonra bir süre günde bir kere iğne olunuyor ve en son yumurtaları topluyorlar. Toplanan yumurtalar bir tüp bebek merkezinin bankasına gidiyor. Buradan bebeği olmayan insanlar vericiyle eşleşirse vericinin yumurtaları kullanılarak tüp bebek yapılıyor.
Bir yandan yumurtalarımdan hiç tanımayacağım, hiç bilmediğim bir çocuğumun olacağı düşüncesi çok garip geliyor, ileride evleneceğim insan bu olaydan haberdar olursa ne düşünür bilmiyorum ya da ona söylemem gerekir mi acaba? Bir yandan da bu paraya buradaki masraflarım için ihtiyacım var, yurt dışında okumak ucuz bir şey değil. Br yandan çalışıyorum çok şükür aç açıkta değilim ancak Bira fazladan para da beni rahatlatacak. Üstelik bebeği olmayan bir çiftin aile olmasına yardımcı olacak olmak bana çok da kötü bir şey gibi gelmiyor.
Kısacası kafam çok karışık. Siz olsanız ne yapardınız?
Türkiye de erkek olmanın "dezavantaj" olduğu durumlar da var demek.bildiğim kadarıyla Türkiyede çoğu kişi, bebek olsun istiyor bir de kız olsun istiyor.
erkek bebekte de sıra beklenmiyor pek diye düşünüyorum.
Türkiye de erkek olmanın "dezavantaj" olduğu durumlar da var demek.
Canlarım ya, hepsi bir yuvaya kavuşsun inşallah. Gayet sağlıklı ailelerde büyümemize rağmen, hayat zor bir imtihan gibi geliyor bazen. O yavrucakların dayanacakları bir omuz bile yok![]()
donasyonun yasal olduğu ülkelerde evlilik için dna testi isteniyor.. Konu sahibi bence verin insanlara bi faydanız dokunurİlerde çocuk yaptın diyelim. Ve senin yumurtanda başkası çocuk yaptı. Bu 2 çocukta birbirini bulup evlenmeye karar verdi. Nolcak sonra??
1,5 sene falan sürdü sanırım tüm süreç ama çok emin değilim. Forumda evlat edinmek isteyenler bölümü var orada çok daha detaylı bilgi vardır. Anneyle babanın yaş ortalamasına göre çocuk yaşı belirleniyor diye biliyorum.Ama daha büyük çocuk için sıra daha çabuk gelir mi emin değilim.Oy maşallah!! Kaç yaşında arkadaşınız? Ne kadar sene bekledi? Bir de mesela daha büyük çocuk için başvursan daha mı kısa sürüyor süreç?
Ilk defa ayni fikirdeyiz :) ayni zamanda urkutucudeBir yerlerde varlığından habersiz olduğum evlatlarım olacağını bilmek yeterince itici geldi bana. Ben olsam yaptırmam tabii ki. Ama bu konuyu bu kadar savunduğunuza göre yaptıracaksınız belli. Para için yapılacak birşey değil, sırf insanlar mutlu olsun diye yapılsa bir nebze anlarım. Böyle bir şeyi para için yapmak ahlaksızca geldi bana.
Tüp bebek diye gezerken ses etmeyenler, yumurta verene yardırıyor maşallah. Kendi isteğiyle yasal yoldan yapıyorsa sıkıntı yok, sırf senin yumurtandan olması da bi bağ oluşturmaz bence seninle. Ola ki kardeşlik bağı olayı falan da saçma, dna testi de geçerli sizin oralarda o olmadan evlenemiyorlar zaten....
Seçim senin, yap ya da yapma.