Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Elimde bir kez kullanilmis sonbo kati meyvs sikacagi ve yumurta haslama makinasi vara ayrica sinbo ikisi bir arada sac duzlestirici var . Hem duzeltip hem tost yapiyor saci
15e vercem cok az kullandim cok bizim kizin saci basedemedinEki Görüntüle 1101814
Anladım ben aynı mı bilmiyorum ama sinbo düzleştirci ve tost bir aradayı 18 tlye görmüştüm migrosta şimdi alsam kargo falan daha pahalıya gelecek size iyi satışlar:)
Elimde bir kez kullanilmis sonbo kati meyvs sikacagi ve yumurta haslama makinasi vara ayrica sinbo ikisi bir arada sac duzlestirici var . Hem duzeltip hem tost yapiyor saci
tatlım katı meyve sıkacagı ıcın fıyat ne dusunuyosun bırde resmı varmı![]()
Eki Görüntüle 1102562 iste resmi
modeli nedır kodunu yazabılırmısın
hmm ..tatlım sıfırı zaten 70 ila 90 arası nette fıyatlar. kargo falan derken risk hepsi. Masraflı oluyo. Teşekkür ederim
Hmm oylemi olmus canim ben 100 e almistim demek yenileri cikinca dustu fiyat kargo benden olsun istersen bir kez kullandim tek bunuda yumurta pisiriciyide
tatlım bırde kargoyla gelecek falan kırılma ıhtımalı cok yuksek risk almayalım . sana iyi satıslar![]()