Yumurta haslama ve kati meya sikacagi

nrbl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2013
567
7
68
Sakarya
Elimde bir kez kullanilmis sonbo kati meyvs sikacagi ve yumurta haslama makinasi vara ayrica sinbo ikisi bir arada sac duzlestirici var . Hem duzeltip hem tost yapiyor saci

Elimde bir kez kullanilmis sonbo kati meyvs sikacagi ve yumurta haslama makinasi vara ayrica sinbo ikisi bir arada sac duzlestirici var . Hem duzeltip hem tost yapiyor saci

Sinbo ikisi bir arada duzlestiricinin fiyatı nedir?

buda yumurta pisirici uc ayarda pisiriyor rafadan kati kayisi almanyadan aldim alistim suya ugrasanadim bunla 25 e vercem bi kez kullandim

tatlım katı meyve sıkacagı ıcın fıyat ne dusunuyosun bırde resmı varmı

hmm .. tatlım sıfırı zaten 70 ila 90 arası nette fıyatlar. kargo falan derken risk hepsi. Masraflı oluyo. Teşekkür ederim

Hmm oylemi olmus canim ben 100 e almistim demek yenileri cikinca dustu fiyat kargo benden olsun istersen bir kez kullandim tek bunuda yumurta pisiriciyide

Hmm oylemi olmus canim ben 100 e almistim demek yenileri cikinca dustu fiyat kargo benden olsun istersen bir kez kullandim tek bunuda yumurta pisiriciyide

tatlım bırde kargoyla gelecek falan kırılma ıhtımalı cok yuksek risk almayalım . sana iyi satıslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…