Yumurta haslama ve kati meya sikacagi

nrbl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2013
567
7
68
Sakarya
Elimde bir kez kullanilmis sonbo kati meyvs sikacagi ve yumurta haslama makinasi vara ayrica sinbo ikisi bir arada sac duzlestirici var . Hem duzeltip hem tost yapiyor saci

Elimde bir kez kullanilmis sonbo kati meyvs sikacagi ve yumurta haslama makinasi vara ayrica sinbo ikisi bir arada sac duzlestirici var . Hem duzeltip hem tost yapiyor saci

Sinbo ikisi bir arada duzlestiricinin fiyatı nedir?

Sinbo ikisi bir arada duzlestiricinin fiyatı nedir?

15e vercem cok az kullandim cok bizim kizin saci basedemedin $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1399318575.726119.webp

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1399318680.466650.webp buda yumurta pisirici uc ayarda pisiriyor rafadan kati kayisi almanyadan aldim alistim suya ugrasanadim bunla 25 e vercem bi kez kullandim

tatlım katı meyve sıkacagı ıcın fıyat ne dusunuyosun bırde resmı varmı:ssz:

hmm .. :ssz: tatlım sıfırı zaten 70 ila 90 arası nette fıyatlar. kargo falan derken risk hepsi. Masraflı oluyo. Teşekkür ederim

Hmm oylemi olmus canim ben 100 e almistim demek yenileri cikinca dustu fiyat kargo benden olsun istersen bir kez kullandim tek bunuda yumurta pisiriciyide

Hmm oylemi olmus canim ben 100 e almistim demek yenileri cikinca dustu fiyat kargo benden olsun istersen bir kez kullandim tek bunuda yumurta pisiriciyide

tatlım bırde kargoyla gelecek falan kırılma ıhtımalı cok yuksek risk almayalım . sana iyi satıslar :31:

Back
X