Yumurta ilacı kist oluşturmuş

Canim peki adet oldun mu

Cnm kan pihtilasmasi icin coraspirin kullaniyorum...hamile kaldigimdada 9 ay igne olacam..

Benimde boyle birsey basima geldi. 4cm bi kist cikmisti yumurtaligimda . ama cok kanamam vardi boyle baya buyuk parcalar dusuruyordum. Doktor kanmamyla kistin ericek kanaman bitince gel dedi. Gittim ve kist kaybolmus :) insAllah seninkide kaybolur

dogum kontrol hapı kullandım 1 ay ondansonraki ay tekrar devam ettik ama halaa başrmış değiliz.

Benimde boyle birsey basima geldi. 4cm bi kist cikmisti yumurtaligimda . ama cok kanamam vardi boyle baya buyuk parcalar dusuruyordum. Doktor kanmamyla kistin ericek kanaman bitince gel dedi. Gittim ve kist kaybolmus :) insAllah seninkide kaybolur
Ins benimde oyle olurda gider rahatlikla agrim cok oluyor daha olmadim ondan herhalde

Ins benimde oyle olurda gider rahatlikla agrim cok oluyor daha olmadim ondan herhalde
İnsAllah cnm buyuk ihtimal yumurtan catlamadigi icin olmus. Benimde kist ciktiginda yeni kurtaj olmustum benimde o yuzden yumurta dollenemeyip kiste donustu sanirim :)

Merhaba arkadaşlar benimde bu ay kist olmuş yumurta çatlamamis bu ay aşılama olacaktı doktor bu şekil de olmaz dedi doğum kontrol ilacı verdi bi dahaki ay gidicem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…