- 18 Ekim 2015
- 3.436
- 1.866
- 53
Olur insallah bir seneye kadar7 Ay olacak.
Canim peki adet oldun muKızlar...4 aydır yumurta ilaci olan femarayi kullaniyorum ..yumurtayi büyütüyor...fakat bu ay 6 gün gecikince hastalığım kanda da beta 1.2 çıkınca dokyor muayene etti ve kist oluşturmuş dedi ...kisti olup gecen var mi peki nasil gecti yardımcı olur musunuz...bu ay testler istedi aşılama olmak için fakat kist gecmezse aşılama nasıl tutacak ki
Cnm kan pihtilasmasi icin coraspirin kullaniyorum...hamile kaldigimdada 9 ay igne olacam..İnsallah rabbim gönlüne göre versin benim de iki yıl sonra oldu iki sene icinde hic hamile kalmadim nisanda klomen kullandim mayista cat .ignesi oldum ama o ay tutmadi haziran ayinda hamile oldugumu ögrendim kendiligimden hamile kaldim tedaviye gerek kalmadan kan pıhtilasmasi icin tedavi oldunuz mu ?
Cnm doktor öğleden sonra yoktu baska doktor tornusal yazdi acaba o mu söylediğinCanım dokrorun bı hap verıyor vucut onu adetle atıyor rahat ol
Yok olmadim cnm olayim diye tornusal yazmış 3.gün gel dediCanim peki adet oldun mu
Kızlar...4 aydır yumurta ilaci olan femarayi kullaniyorum ..yumurtayi büyütüyor...fakat bu ay 6 gün gecikince hastalığım kanda da beta 1.2 çıkınca dokyor muayene etti ve kist oluşturmuş dedi ...kisti olup gecen var mi peki nasil gecti yardımcı olur musunuz...bu ay testler istedi aşılama olmak için fakat kist gecmezse aşılama nasıl tutacak ki
Cnm doktor öğleden sonra yoktu baska doktor tornusal yazdi acaba o mu söylediğin
Canim peki adet oldun mu[/QUOTE
Anladım canım ya bende kullandım geçen ay 2 yumurtam vardı çatlatma ig. De oldum ama adet günümden 1 gün sonra adet oldum adet olunca kist olma ihtimali yine oluyor mu?Yok olmadim cnm olayim diye tornusal yazmış 3.gün gel dedi
İnsallah saglıklı bir gebelik gecirirsin canım rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsinCnm kan pihtilasmasi icin coraspirin kullaniyorum...hamile kaldigimdada 9 ay igne olacam..
İnsallah saglıklı bir gebelik gecirirsin canım rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsinCnm kan pihtilasmasi icin coraspirin kullaniyorum...hamile kaldigimdada 9 ay igne olacam..
Kızlar...4 aydır yumurta ilaci olan femarayi kullaniyorum ..yumurtayi büyütüyor...fakat bu ay 6 gün gecikince hastalığım kanda da beta 1.2 çıkınca dokyor muayene etti ve kist oluşturmuş dedi ...kisti olup gecen var mi peki nasil gecti yardımcı olur musunuz...bu ay testler istedi aşılama olmak için fakat kist gecmezse aşılama nasıl tutacak ki
Ins benimde oyle olurda gider rahatlikla agrim cok oluyor daha olmadim ondan herhaldeBenimde boyle birsey basima geldi. 4cm bi kist cikmisti yumurtaligimda . ama cok kanamam vardi boyle baya buyuk parcalar dusuruyordum. Doktor kanmamyla kistin ericek kanaman bitince gel dedi. Gittim ve kist kaybolmus :) insAllah seninkide kaybolur
Cok sagol cnm ya aminn insssİnsallah saglıklı bir gebelik gecirirsin canım rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin
Ins tez zamanda olur seninkide cnm allah yardimcimiz olsundogum kontrol hapı kullandım 1 ay ondansonraki ay tekrar devam ettik ama halaa başrmış değiliz.
İnsAllah cnm buyuk ihtimal yumurtan catlamadigi icin olmus. Benimde kist ciktiginda yeni kurtaj olmustum benimde o yuzden yumurta dollenemeyip kiste donustu sanirim :)Ins benimde oyle olurda gider rahatlikla agrim cok oluyor daha olmadim ondan herhalde
Evet yumurta catlamadi bu ay ondan galiba umarim kisa sürede kurtuluruz artikİnsAllah cnm buyuk ihtimal yumurtan catlamadigi icin olmus. Benimde kist ciktiginda yeni kurtaj olmustum benimde o yuzden yumurta dollenemeyip kiste donustu sanirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?