- 30 Mayıs 2017
- 239
- 288
- 103
- 42
- Konu Sahibi yesil_deniz
Merhabalar yumurta kalitesi için arı sütü öneriliyordu kullanan arkadaşlar nerden aldılar ve de günde kaç gram içmek gerekir. Teşekkürler..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir yakınım da kullanmış. İçinden bir kaşık çıkıyor aslında kaşıkta değil hani plastik çay karıştırırız ya öyle bişey. Nohut kadar birşey alıyorsunuz onunla içinden. Günde bir defa. 3 gün içebilmiştim kusacak gibi oldum tadı kötü biraz. Eşim 10-15 gün kadar içti. Çok istikrarlı olamadık maalesef. İnşallah işinize yarar. Çok yararlı olduğunu defalarca duydum. Hücre yenilenmesinde bir numaraymış.Merhabalar yumurta kalitesi için arı sütü öneriliyordu kullanan arkadaşlar nerden aldılar ve de günde kaç gram içmek gerekir. Teşekkürler..
Erbil yağmura devam mı arkadaşım? Aynı kaderi paylaşıyorduk seninle. Önceki tedaviye göre yaptığın farklılıklar nelerYaklaşık 1 aydır kullanıyorum tedavim 1 ay sonra. Gördüğüm farklılık yumurta akıntısının olması ki bende nadir olur. satanlar plastik kaşık veriyor ama ben evde porselen çay kaşıkları ile kullanıyorum. Sabah kalkıp 1 nohut kadar dilimin altına koyuyorum bir iki dakika bekletiyorum dil altı emilimi önemliymiş. bu arada l arginine ve qoenzym q10 de tavsiye ederim
Evet 1 kez daha devam ama bu son. Uzun protokol olacak bu sefer. Öncekinde yumurta kalitesi sorunum olduğunu bilmiyordum şimdi kaliteye yönelik takviyeler alıyorum ama doktor tavsiyesi değil kendi araştırmalarım. Doktorun vitaminlerini biliyorsunuzdur onları da kullaniyorumErbil yağmura devam mı arkadaşım? Aynı kaderi paylaşıyorduk seninle. Önceki tedaviye göre yaptığın farklılıklar neler
Benim de uzun protokol olacak bu sefer umarım güzel haberlerle tekrar görüşürüz buradaEvet 1 kez daha devam ama bu son. Uzun protokol olacak bu sefer. Öncekinde yumurta kalitesi sorunum olduğunu bilmiyordum şimdi kaliteye yönelik takviyeler alıyorum ama doktor tavsiyesi değil kendi araştırmalarım. Doktorun vitaminlerini biliyorsunuzdur onları da kullaniyorum
insallah. Siz lucrine ne zaman başlayacaksınız regl oldunuz mu belli miBenim de uzun protokol olacak bu sefer umarım güzel haberlerle tekrar görüşürüz burada
Herhalde şaka yapıyorsunuz ben de 19 eylülde başlıyorum kader birliği resmenRegl oldum bu ay başlıyorum lucrine 19 eylülde yanlış hatırlamıyorsam. Siz nezaman başlıyorsunuz?
Tam da aynı gün başlıyoruz ilginç oldu gerçekten:) uzun protokol de 4 çatlatma iğnesine olmaz dedi benim doktorum. Oysaki görüştüğüm doktorlar maille ulaştığım bir prof. Benim durumumda olan birinde çatlatma iğnesi sayısını artırması gerektiğini söylediler. Yanlış hatırlamıyorsam erbil bey sizde öyle yapmıştı. Rica etsem sorar mısınız bu sefer de çatlatma iğnesini çok mu verecek size. Çünkü öyle olacaksa doktoruma ben de direticem. Bunu sorarsanız çok mutlu olurumHerhalde şaka yapıyorsunuz ben de 19 eylülde başlıyorum kader birliği resmen
Şuan soramam tedavi başladıktan sonra sorarım insallah ama bu sefer daha az ilaç iğne vereceğini dusunuyorum. geçen sefer 17 yumurtam oldu şimdi az olsun iyi olsun durumu var belki o zaman o kadar çok var diye 4 iğne verdi. 3 yumurtam olsa 1 iğne mi verirdi bilememTam da aynı gün başlıyoruz ilginç oldu gerçekten:) uzun protokol de 4 çatlatma iğnesine olmaz dedi benim doktorum. Oysaki görüştüğüm doktorlar maille ulaştığım bir prof. Benim durumumda olan birinde çatlatma iğnesi sayısını artırması gerektiğini söylediler. Yanlış hatırlamıyorsam erbil bey sizde öyle yapmıştı. Rica etsem sorar mısınız bu sefer de çatlatma iğnesini çok mu verecek size. Çünkü öyle olacaksa doktoruma ben de direticem. Bunu sorarsanız çok mutlu olurum