- 15 Ağustos 2025
- 71
- 13
- 3
- 25
- Konu Sahibi benharikabiriyim
-
Aleykum selam. her gün kahvaltıda yarım avokado tüketin, çiğ badem, ceviz, balık ve yeşil sebzeler, özellikle semiz otu tüketin. Yani ilaç kullanmak istemiyorsanız üreme sağlığı için takviyeler var ama onlar da 1000 küsur TL:))Selamün aleyküm kızları bende yumurta tembelliği vardı maalesef ama çok şükür instrol ilacını kullandım kontrol filan yapıldı "doktora düzeldi mi?" Dedim
Doktra da "evet"dedi
O zaman bana "beslenmene dikkat et spor yürüyüş yap" dedi
ama ilacı konusunda istiyorsan kullanmaya devam et zararı yok faydası var dedi
Ama ben yemek yiyecek konusunda hangisi iyi gelir Yumurta temebliğine ilaç kullanmadan ilacın kutusu 1200 tl ilaçtan takviye den çok besin olarak hangi yiycekler iyi gelir?
Ben incir kürünü duydum bu ay bende başladım. Tembellik falan yok bende ama daha önce hiç ovulasyon testi ile takip etmedim doktora gittik hersey yolunda sıkıntı yok dedi ama 1 sene olmadığı icin bisey yapamayız dedi incir havuc kürü duydum araştırabilirsinizSelamün aleyküm kızları bende yumurta tembelliği vardı maalesef ama çok şükür instrol ilacını kullandım kontrol filan yapıldı "doktora düzeldi mi?" Dedim
Doktra da "evet"dedi
O zaman bana "beslenmene dikkat et spor yürüyüş yap" dedi
ama ilacı konusunda istiyorsan kullanmaya devam et zararı yok faydası var dedi
Ama ben yemek yiyecek konusunda hangisi iyi gelir Yumurta temebliğine ilaç kullanmadan ilacın kutusu 1200 tl ilaçtan takviye den çok besin olarak hangi yiycekler iyi gelir?
Öyle fiyatları ama ben daha çok besin olarak tüketmek istiyorumAleykum selam. her gün kahvaltıda yarım avokado tüketin, çiğ badem, ceviz, balık ve yeşil sebzeler, özellikle semiz otu tüketin. Yani ilaç kullanmak istemiyorsanız üreme sağlığı için takviyeler var ama onlar da 1000 küsur TL:))
Semizotu çok severim çoban salatası gibi yapıp içersine sirke filan kouyorum güzel oluyor her pazara gittiğimde alırım iki demet daha var yarın yapacağımAleykum selam. her gün kahvaltıda yarım avokado tüketin, çiğ badem, ceviz, balık ve yeşil sebzeler, özellikle semiz otu tüketin. Yani ilaç kullanmak istemiyorsanız üreme sağlığı için takviyeler var ama onlar da 1000 küsur TL:))
Folik asit kullanıyor musunuz?Öyle fiyatları ama ben daha çok besin olarak tüketmek istiyorum
Kullanıyorum sağlık ocağında yazmıştı onu kullanıyorum folbiolFolik asit kullanıyor musunuz?
Çok iyi çünkü gebelik planlayanlara birkaç ay önceden kullanmayı tavsiye ediyorlar.insallah gönlünüzce bir sonuç alırsınız bu ay..Kullanıyorum sağlık ocağında yazmıştı onu kullanıyorum folbiol
Ama folat bende sürekli 20 çıkıyor bir iki derece yüksek çıkıyor bir şey olmaz herhalde dahilde görmüştü bir şey demediFolik asit kullanıyor musunuz?
Bişey sorucam folbiol 5 mg değil mi? Normalde günlük alınması gereken doz 400 mcg. Folbiol o yüzden biraz fazla geliyor olabilir. Benim ilk gebeligimde doktorum söylemişti bunu. Ben Regenesis Max kullanıyorum. Folik asit dışında birçok vitaminin var bunda.Ama folat bende sürekli 20 çıkıyor bir iki derece yüksek çıkıyor bir şey olmaz herhalde dahilde görmüştü bir şey demedi
Bişey sorucam folbiol 5 mg değil mi? Normalde günlük alınması gereken doz 400 mcg. Folbiol o yüzden biraz fazla geliyor olabilir. Benim ilk gebeligimde doktorum söylemişti bunu. Ben Regenesis Max kullanıyorum. Folik asit dışında birçok vitaminin var bunda.
Bişey sorucam folbiol 5 mg değil mi? Normalde günlük alınması gereken doz 400 mcg. Folbiol o yüzden biraz fazla geliyor olabilir. Benim ilk gebeligimde doktorum söylemişti bunu. Ben Regenesis Max kullanıyorum. Folik asit dışında birçok vitaminin var bunda.
Aynen bana da sağlık ocağı yazmıştı, doktorum folbiol dozu yüksek onu kullanma diye başka folik asit yazdı. Evet parayla maalesef.Sağlık ocağı verdi bana bunu folbiol
Kadın doğum doktoru bana o zaman
Neofol verdi para ile alınıyor
Bilmiyorum olabilir ara mi vereiyim?
Ara vermek iyi olur mu bilmiyorum ama imkanınız varsa eczaneden uygun fiyatlı 400 mcg olan başka bir folik asit almanız daha iyi olur sanki.Aynen bana da sağlık ocağı yazmıştı, doktorum folbiol dozu yüksek onu kullanma diye başka folik asit yazdı. Evet parayla maalesef.
Kadın doğuma sormadım ama folik asit diye içmeye devam ettimAynen bana da sağlık ocağı yazmıştı, doktorum folbiol dozu yüksek onu kullanma diye başka folik asit yazdı. Evet parayla maalesef.
Bakarım inşallahAra vermek iyi olur mu bilmiyorum ama imkanınız varsa eczaneden uygun fiyatlı 400 mcg olan başka bir folik asit almanız daha iyi olur sanki.
Reçetesiz de alınabiliyor, fiyatları çok yüksek değil.Kadın doğuma sormadım ama folik asit diye içmeye devam ettim
Aynen kadın doğum doktorların bana yazdı olanlardan birini bakarak alırımReçetesiz de alınabiliyor, fiyatları çok yüksek değil.
Size hangisini yazdı adı neydiAynen bana da sağlık ocağı yazmıştı, doktorum folbiol dozu yüksek onu kullanma diye başka folik asit yazdı. Evet parayla maalesef.
6 Şubat depreminin hemen oncesiydi inanın hatırlamıyorum. Zaten o dönem yeni hamileydim deprem olunca apar topar şehir dışına çıktım. Onun yazdığını alamadım. Regenesis Max ı buradan biri önermişti, İstanbul'daki doktora sordum çok iyi kullan dedi.Size hangisini yazdı adı neydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?