Yumurta kalitesis oldugu nasil anlarsiniz..

Uzgunn

Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2014
66
1
13
Hollanda
6 tane yumurta topladi benden sadece bitanesi 5 gune gide bildi.. Simdi benim yumurtam kalitesis oldugu Icinmi boyle oluyo.. Benim gibi olan varsa cvp versin bana.. Lutfen ,.

Öncelikle geçmiş olsun. Rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı uzun ömürlü bir bebek nasip eder inşallah.

Bende de aynı sorun var. 10 ay önce çikolata kistinden ameliyat oldum. Ama tekrar kist oluştu. Bu nedenle yumurtalarım kalitesiz oluyor. İlk tüp bebek denememizde hiç döllenme olmadı bende. 3. denememizde 6 yumurtam oluştu 4 tanesi olgun çıktı. 2 tanesi bölünmeye devam etti fakat yeterli sayıya ulaşamadığı için transfer olmadı.

Senin teşhisi konulmuş bir sorunun var mı? Eşinde problem yoksa büyük ihtimal yumurtaların kalitesiz olduğu için döllenmemiştir. Ama kaliteli oluncada döllenmeyenler olabiliyormuş. Bunun açıklamasını en iyi doktorun yapacaktır. Eğer doktorunda yumurtan kalitesiz dediyse yumurta kalitesini artıracak bitkisel takviyeler yapmanı önerebilirim.

Merhaba, ben 2 tane tüp bebek yaptırdım, her ikisindede 6 yumurtam toplandı. İlk tedavimde 5. güne iki tanesi kaldı ve 1. kalitedeydiler ama olmadı. İkinci tedavimde ise sadece 1 tanesi 5. güne geldi, oda çok kalitesizdi. Embriyolog bana döllenmedeki sorunun eşimin spermlerinden kaynaklı olduğunu söyledi, ileri hareketi az dedi. Ne bileyim belki benimde yumurtalarımdan kaynaklıydı, ama bana söylenen öyle oldu. Sen doktoruna bir sor ama bunun tam bir cevabı bulunmaz bence. Genelde bilinmiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…