Yumurta kaynaklı dollenme problemi yasayanlar

Aysenaz2013

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2012
53
25
98
İstanbul
Merhaba arkadaslar
3.deneme yine hüsran yumurta var sma dollenmiyor benim gibi olup mutlu sonuca ulaşanlar var mı piezzo yöntemi ile dollenme sağlayan var mı umut arıyorum

cnm üç denemenide aynı hastanede yaptırdıysan, hastane değiştimen yapacağın en iyi şey olur..
doktor protokolü ve laboratuvar döllenmede çok önemli. bir zamanlar bende döllenme olmadığı için çok sık tedavi iptali yaşıyordum devamlı yumurta kaynaklı sorunları bahane ederdi doktorum..doktorumu ve hastanemi değiştirdikten sonra hiç öyle bir sıkıntı yaşamadım..
bazı doktorların protokolları bazı yumurtalara iyi gelmiyor..

aynı bproblemi bende yaşadım bu tedavimde canım..bence emriyologta önemli benim emriylogum dış ülkedeymiş diğer emriyologta çok deneyimli olduğunu düşünmüyorum ki yumoş dölnemdi..

aynen encu 3 kere şans vericem bir merkeze ama benim doktorum areti aradığı için vazgeçemedim bu merkezden..ama içerde param kaldı şuan canım olursa son denemmemi burda yine yaparım sonrası Allah kerim..inş başka denemelere gerek kalmadan doğalından gelsin bebişimiz..

canım gülneva ne oldu kötü birşeymi oldu yoksa bende seni merak etmiştim bakmaya girmiştim.. döllenmemi olmadı tam olarak anlamadım umarım öyle bir şey olmamıştır

merhaba cnm sonradan tekrar denedinmi sonuc aldınmıı benimde tedavim yarıda kalıyor

Merhaba arkadaslar
3.deneme yine hüsran yumurta var sma dollenmiyor benim gibi olup mutlu sonuca ulaşanlar var mı piezzo yöntemi ile dollenme sağlayan var mı umut arıyorum
Insallah en yakin zamanda sonuc alirsin,benim gittigim bi dr var ve cok basarili bu konuda,istanbul icindeysen veriyim ismini aklinda bulunsun..bende bu ay asilama yaptirdim bekliyorum eger olumsuz olursa direk tup bebek dusunuyorum.

Merhaba Tekrardan telefondan yazamadım bir türlü :) son tedavimi olalı 5 ay geçti kendimi yeni yeni toparlıyorum 11 yumurtam toplandı ve piezzo yöntemi ile 3 embriyo elde edilebildi fakat sonuç olumsuz oldu embriyo elde edilirse devam edicem diyordum ama şu anda çok yorgun hissediyorum kendimi açıkçası bilemiyorum ilerleyen zamanlarda değişirmiyim

Yok dna sperm hasarindan olabilir dediler. Sonuc %15 cikti bende kaan aydostan randevu aldim taa nisan a :/

Bende varim ilkinde 12 tne toplandi 1 tane dollendi ikincide 10 tane toplandi 3 tane dollendi ikincide kalsiyum yontemi kullanildi.transfer olali 4 gun oldu insallah ii bi sonuc alir paylasirim sizede umut olurum:)

merhaba size bir acıklama yapıldımı neden olmuyor diye birde ankara genartadamı yapıldıı
Merhaba
3 denememi bahçecide yaptırdım 4.denememi genartta piezzo yöntemi ile 3 embriyo elde4 tedavimden sadece sonuncuda transfer aşamasına gelebildik yumurta Kaynaklı diyorlar spermi yumurtaya verdiklerinde laçka kalıyor zar oluşmuyor dediler tam açıklama yapamıyorlar bilemiyorum son kez genartta gitmeyi düşünüyorum hayırlısı size birsey diyorlarmı

Banada yumurta kaynakli olabilir dediler ilk etapta ama ben cok inanmiyorum yasim 29 benim.esimin degerleri cok kotu bence onlar iyi spermi bulamiyolar bana hep ole geliyo labaratuvarda gerekli ozen gosterilmiyo.sen kac yasindasin

Banada yumurta kaynakli olabilir dediler ilk etapta ama ben cok inanmiyorum yasim 29 benim.esimin degerleri cok kotu bence onlar iyi spermi bulamiyolar bana hep ole geliyo labaratuvarda gerekli ozen gosterilmiyo.sen kac yasindasin
32 yaşındayım 3 Yıldır uğraşıyoruz bu işle ilk 3 denememi bahçecide yaptırdım orasıda kötüyse diyecek söz kalmıyor ama en iyi sonuncuda genartta aldım.Hayırlısı Allahtan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…