Saç Uzatma Yöntemleri Yumurta kaynattnz suyu dkmeyin, Saa Protein salayn

• Konu Sahibi Konu Sahibi incikuboncik
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
I

incikuboncik

Ziyaretçi
kızlar yumurta kaynattığınız suyu sakın dökmeyin
suyu ılıtıp saçınıza dökün
proteyin açısından zengin olan yumurta suda kaynatılınca proteyin suda çözünür
ve proteyin açısından çook zengin bir su olur bu
ben bu suyu mutlaka saçıma sürüyorum biliyorsunuz saç proteyinden beslenir
yumurtayıda yemeyi unutmayın ben hayatta yumurta yemeyen bir insandım eşim saçının zayıf olmasının sebebi yumurta,süt gibi ürünleri tüketmemen demişti evet çok haklı bu besinleri almayınca kozmetik ürünler ne yapabilirki öncelikle bu besinleri alalımki saçta bunlardan beslene bilsin
ayrıca ben çiçeklerimide bu suyla suluyorum
solmuş çiçeklerimi bile capcanlı yaptıysa saça ne yapar siz düşünün
ben hemen etkisini gördüm saçım acayip canlandı:sm_cool:

hadi ya ilk kez duyuyorum deneyelim bakalım uzatırmı ki saçı acaba

Yumurtanın kabuğunda protein yok benim bildiğim kadarıyla. Kabuklu kaynattığınıza göre suda nasıl protein olur? Yumurtanın kabuğunda kalsiyum vardır, dişin yapısına benzediği için de diş macunu reklamlarında denemelerde kullanılırdı hep. :smiley-cool: Kalsiyumun saça etkisini de bilmiyorum.

Yumurtanın kabuğunda kalsiyum vardır, protein sarısındadır. Kaynatınca protein suya karışmaz o yüzden. Ama benim de bi arkadaşım o suyu çiçeklere döküyodu, gerçekten fark ediliyo. Fakat saçın kalsiyuma ihtiyacı var mıdır, onu bilemem....

bugun haslamıstım ama döktum :) Artık proteın ıse bır daha kı sefere ama ben bole bısey duymadım dayım kuafor ılgınc

ufff yaa ne caresız ınsanlarııızzz :(((
yakında saclar ıcın bakır cınko gerekıo dıe bos tencerelere su koyup o sularla yıkıcaz saclarmızı yaaa kaydirigubbakcemile3

haşlanmış yumurta suyu bitkilere gerçekten çok iyi gelir..özellikle sardunya ve menekşelerinizin bol çiçekli olması için:)) sardunyalara yetemesem de menekşeye deniyorum sonuç harika:))
saça ise ilk kez duydum

arkadaşlar bilemiorum doğrumu ama kendimce bi tanıya vardım.ben kendimi bildim bileli süt ve süt ürünlerini asla ama asla yemeyen,yememekle kalmayıp tiksinen birisiyim.(malesef) malesef diorum çünkü kendimi bildim bileli saçlarım çoook çok yavaş uzar.okadar yavaşki bu 5_6 ayda 1cm kadar:(( herşeyi denememe yapmama rağmen hala aşamadım bu sorunu.artık inanıyorum ki kalsiyum başta protein ve d vitamini;kısaca süt,(özellikle peynir(içlerine hayatta yemediğim ve hiç bir çeşidini yiyemediğim))ve diğer süt ürünlerinin başta kemikler olmak üzere saçlarada çok çok etkisi olduu inancındayım.saçlarımın uzaması sağlığı için yapamıyacağım tek şey bunları yemek:((( sanırım neler yapsamda bu uzama olayını aşamıcam sırf bu yüzden.arkadaşın sölediği doğru olabilir tabi,ama emin deilim..

ben çiçeklere verirdim o suyu...öğrendiğim iyi oldu saçımada denicem..tşkler paylaşım içiin

denemeye değer en azından canlandı saçlarım dio arkadaş,bizde yazalım ama sonuçları ltfn!:)))

kızlar yumurta kaynattığınız suyu sakın dökmeyin
suyu ılıtıp saçınıza dökün
proteyin açısından zengin olan yumurta suda kaynatılınca proteyin suda çözünür
ve proteyin açısından çook zengin bir su olur bu
ben bu suyu mutlaka saçıma sürüyorum biliyorsunuz saç proteyinden beslenir
yumurtayıda yemeyi unutmayın ben hayatta yumurta yemeyen bir insandım eşim saçının zayıf olmasının sebebi yumurta,süt gibi ürünleri tüketmemen demişti evet çok haklı bu besinleri almayınca kozmetik ürünler ne yapabilirki öncelikle bu besinleri alalımki saçta bunlardan beslene bilsin
ayrıca ben çiçeklerimide bu suyla suluyorum
solmuş çiçeklerimi bile capcanlı yaptıysa saça ne yapar siz düşünün
ben hemen etkisini gördüm saçım acayip canlandı:sm_cool:

kalın taş gibi kabuktan protein suya nasıl geçecek ????

Acikcasi icinde ne oldugundan cok arkadasin sacinin canlandigiyla ilgileniyorum. Cok basit bi yontem oldugu icin neden denenmesin? En azindan saca zarar vericegini hic sanmiyorum..

Deneyip, sizlerle paylasicam arkadaslar.

ee bnde deniyim bari kaydirigubbakcemile3

ufff yaa ne caresız ınsanlarııızzz :(((
yakında saclar ıcın bakır cınko gerekıo dıe bos tencerelere su koyup o sularla yıkıcaz saclarmızı yaaa kaydirigubbakcemile3

denedin mi sn kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Deneyenler arasında sonucu bildiren olmamış maalesef. :KK51:

Bence mantıklı yumurtada ki vitaminler illaki geçiyordur

merhaba kızlar benim de saç uzama ile ilgili problemlerim vardı ve acayip bir şekilde saçlarım dökülüyordu instagramda gezinirken vusla kara sarımsak seti al diye bir sayfayı buldum kara sarımsak özlü ve şampuandan oluşan bir setmiş ilk defa duydum kara sarımsağı,sarımsağın faydalarını herkesin bildiği üzre bende biliyordum fakat bu kara sarımsak bildiğimiz sarımsaktan çok çok daha faydalıymış,bende sarımsağın faydalı olduğundan yola çıkarak bu ürünü denemeye karar verdim ve almaya karar verdim ve aldım ürünü saçlarımdaki dökülme son buldu ve gerçekten saçlarım gözle görülür bir uzunluk sağladı kesinlikle bu ürünü denemelisiniz kızlar inanın pişman olmuyacağınız bir ürün 1 aylık kullanım için 3 adet şampuan +3 adet serum ve maske gönderdiler önerilen paket 1 aylık set bu da 179 tl şuanda uygun fiyatları eğer sizlerde bu ürüne ulaşmak istiyorsanız @vuslakarasarımsaksetial instagram sayfasından ulaşabilirsiniz mutlaka girin bi bakın

Back
X