Doğuma Hazırlık yumurta kese fasulye kese

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

banamasalanlatma

Üçü bir arada AŞK..
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2014
1.576
1.715
133
40
Ben bisey duydum anne adayı arkadaşlarım bi yuvarlak kese oluomus bide fasulye seklinde...yuvarlak olan erkek fasulye seklindeki kız oluomus facede karşılaştım boyle biseyle benim 5 haftalık kesemin resmi

Bebeginizin cinsiyeti bellimi tutuyormu gercekten yuvarlak gibi keseniz ?

Yeni duydum böyle birseyi evet oglumunki yuvarlak gayet şimdi ikinciye gebeyim kız nasipse ama 5 haftalik resmi yok malesef gec ogrendim biraz bunu o yuzden olabilir mantıklı geldi

Benimde ilkim kız 3 yasında simdi ama aradım resimleri nere koydusam bulamıyorum bulunca bakicam bakalım ne sekilmiş o zaman daha net olabilir bu konu

4 haftalik ulrasonumu buldum kizlar ama ondada pek net deil anlayamadim :/

Ne bileyim tesadufte olabilir arkadaşım bi deli bi kuyuya tas atmış misali herşeye atliyoz 6 haftalık USG yokmu

Ben bisey duydum anne adayı arkadaşlarım bi yuvarlak kese oluomus bide fasulye seklinde...yuvarlak olan erkek fasulye seklindeki kız oluomus facede karşılaştım boyle biseyle benim 5 haftalık kesemin resmi

Ya ben de burada tam tersini okumuş baya üzülmüştüm çünkü benim fasulye şeklinde ve iki oğluşum var kız olsun diye dua ediyodum. Bu inş doğrudurr inş ya

kızlar yaşlı bi teyzemiz var 9 haftalıktım daha ve karnıma bastırdı rahmimin şekline bakarak cinsiyeti söyledi fasulye gibi olursa erkek yuvarlak olursa kızdır dedi ben belli olurmu şimdiden ya diye düşündüm ama 1 ayı bitir hemen belli olur kızım dedi eskiden ultrason fln yaygın değildi ve bu şekilde anlarlarmş cinsiyeti.ve 16.haftamda doktoruma gittiğimde oda pipiyi gösterdi şok oldum benm dışımda 2 tanıdığıma daha bakmıştı doğruda çıktı..ayrıca duyduğum bir şey daha var doktorlar bebeği ilk gördüğünde cinsiyetini anlarlarmış aynen bu rahim şeklinden ama yeminleri olduğu için 3.ayın dolmasını beklerlermiş nekadar doğru bilemiyorum tabi bu konuda emin olduğumu söyleyemem

Benim miniğimin kesesi 10 haftalığa kadar yuvarlaktı şimdi bakınca fasulyeye daha çok benziyor :)
Bebeğimiz kız bu arada. Ultrason resimleri aldatıcı olabilir bence, elindeki resmin bakış açısına göre kesenin şekli de farklı görünebilir ama o yaşlı teyzenin yaptığı gibi elle yoklama belki doğrudur.

bende bu tarz şeylere pek inanmam aslında ilk defa böyle bi durumla karşılaştım ve birde benim dışımdakilerede şıp diye cinsiyeti söyleyince ve söylediği gibide çıkması beni şaşırtmıştı..ama ne varsa eskilerde var demişler ya bunuda kulak ardı etmemek gerek demekki..ultrason resimlerimdede fasulye gibi bende ona dikkat etmiştim

Bazılarında tutmuş anlaşılan. Hemen gidip bir usglere bakayım:)
Belki ilgilenen olur diye yazıyorum. Oğlumun usg sine baktım kese yuvarlak şekilde. Şimdi yine hamileyim. İlk usgye baktım kese fasülye şeklinde ve doktor bugün kız dedi :)

Benim ilk kızımda kese yuvarlaktı. şimdi 14 haftalık hamileyim kese fasulye şeklinde cinsiyeti daha ögrenmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…