merhaba arkadaslar
benimde bir derdim var
bebegin olmamasinin sebebi ise ben dogal olarak adet goremiyorum sadece ilaclarla
tup bebek tedavisinde embriyolar guzel dollenmiyor
gelisimini durduruyor bunun sebebini yumurtanin kalitesine bagliyor doktorlar
ben yinede umudumu yitirmedim
ben neler yapabilirim lutfen yardimci olurmusunuz
merhaba arkadaslar
benimde bir derdim var
bebegin olmamasinin sebebi ise ben dogal olarak adet goremiyorum sadece ilaclarla
tup bebek tedavisinde embriyolar guzel dollenmiyor
gelisimini durduruyor bunun sebebini yumurtanin kalitesine bagliyor doktorlar
ben yinede umudumu yitirmedim
ben neler yapabilirim lutfen yardimci olurmusunuz
canım dhea kullan yumurtalık kalitesni artırıyor.tabiki umudunu yitirme.ben tam bitirdiğim anda aldım mucize haberi.allah isterse neler olur...
Bencede hemen bu konuda karar vermemelisin sonuçta yumurta naklini 5 yıl 10 yıl sonrada yaptırabilirsin ama bu süre içersinde farklı şeyler deneyebilirsin. Örneğin benimde yumurta rezervim azdı fsh 60 lara kadar çıkıyordu ve yumurta naklinide önermişlerdi fakat ben tedavi sırasında iken hemde o ay kendiliğinden gebe kaldım şu an 7 haftalık. Her ay fsh ını ölçtür bence 10 un altına düştüğü an o ay tedaviye başla.
canım hangi ilaçları kullandın ve hangi merkeze gittin yazarmısınSelam arkadaşlar,
Ben uzun zamandır yazamıyordum. Belki bazı arkadaşlar hatırlarlar beni. Banada erken yumurta yetmezliği teşhisi konulmuştu. Bazı doktorlar artık birşey olmaz demişti fsh değerlerim sürekli yüksekti. Doktorlarım tüp bebek için 10 nun altına inmesini söylemişti. Ama bir türlü inmedi. Sonra başka bir doktor bana fsh değerinin bir defa yükseldiğinde tekrar normal sınırlara dönse bile bir anlam ifade etmediğini belirtti. Hemen tüp bebek önerdi. Tedaviye başladık. Bir dahada fsh değerini hiç kimse sormadı. 3. deneme de Allah nasip etti. ilk denemede ilaçlara rağmen zorla 1 yumurta gelişmişti. biz 2. denemeden sonra daha öncede belirtmiştim xxxxxx firmasının tamamen bitkisel olan ve eczanelerde bulabileceğiniz Vitex ve üzüm çekirdeği ürünlerini kullandık. fsh düştümü bilmiyoruz. Ama o dönemlerde yumurta sayımda artış oldu. Son denemede 6 yumurta gelişmişti. Bunlardan üçü yerleştirildi. ve şimdi 8 aylık üçüzlerimiz var. Allah hepimize sağlıklı ve hayırlısından nasip etsin. Dualarımız hep sizinle. Sizde bizlerden dualarınızı eksik etmeyin.
alıntı
Bu Türkiye de yasal değil.Kıbrıs ta ve Yunanistan da yapılıyor..Yumurta rezerviniz mi düşük bulundu ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?