Yumurta nakli düşünüyorum lütfen yardım!!!

Bu Türkiye de yasal değil.Kıbrıs ta ve Yunanistan da yapılıyor..Yumurta rezerviniz mi düşük bulundu ???

Bak başka bir yerden senin için alıntı yaptım..Bir adam eşi için demiş bunları

slm lar
bak kardeşim
fsh ı yüksek olan arkadaşlar
ilk önce bebek olayını kafanızdan bir müddet silmeniz gerekecek stresi ve üzüntüyü bi kenera bırakacaksınız.başka şeylerle meşgul olun bi şekilde unutmaya çalışın işte.ikincisi sadece 3 bitki kullanın başkada bişi kullanmayın.sabah aç karına arı sütü bal polen karışımı yine sabah aç karına hayıt ve ökse otunu 1 tatlı kaşığı 1 büyük su bardağına dolacak şekilde demleyin ve sabah ve gece yatarken süzün için
3 .cüsü ise kalsiyum yani süt ve süt ürünlerini tüketmelisiniz bol bol. günde 1 kase yoğurt 1 bardak süt ve kaşar ve beyaz poeynir
ya bu şekilde 1 sene deneyin bakın nasıl düşüyo fsh
çok düşen arkadaşımı gördüm
eşimdede 5 ay önce 56 idi bu ay 28 e düşmüş.fsh lılların önce bebeği diilde artık kendi sağlıklarını düşünmeleri gerekir. bence fsh düşürmek için ilaç kullanmayın ilaç kullanırsanız biz çok denedik 1 ilerde kanser rizki çok faazla oluyo 2 fsh ilaçla düşüyo ilacı bıraktıktan sonra 1-2 ay sonra 2 kat dahada artıyo.bence fsh ın mucizesi hayıt tohumu. dediklerimi yabana atmayın deneyin.burda nnnn hanım vardı. bu arkadaş 21 yaşına kadar süt ürünü bile almamış fsh 70 lerdeymiş. 9 ay hayıtı kullanmış ama kafasından da her şeyi bir müddet silmiş şimdi 12 haftalık hamile
bunlar size ceseret versin
saygılarımla

alıntı...

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam arkadaşlar,
Ben uzun zamandır yazamıyordum. Belki bazı arkadaşlar hatırlarlar beni. Banada erken yumurta yetmezliği teşhisi konulmuştu. Bazı doktorlar artık birşey olmaz demişti fsh değerlerim sürekli yüksekti. Doktorlarım tüp bebek için 10 nun altına inmesini söylemişti. Ama bir türlü inmedi. Sonra başka bir doktor bana fsh değerinin bir defa yükseldiğinde tekrar normal sınırlara dönse bile bir anlam ifade etmediğini belirtti. Hemen tüp bebek önerdi. Tedaviye başladık. Bir dahada fsh değerini hiç kimse sormadı. 3. deneme de Allah nasip etti. ilk denemede ilaçlara rağmen zorla 1 yumurta gelişmişti. biz 2. denemeden sonra daha öncede belirtmiştim xxxxxx firmasının tamamen bitkisel olan ve eczanelerde bulabileceğiniz Vitex ve üzüm çekirdeği ürünlerini kullandık. fsh düştümü bilmiyoruz. Ama o dönemlerde yumurta sayımda artış oldu. Son denemede 6 yumurta gelişmişti. Bunlardan üçü yerleştirildi. ve şimdi 8 aylık üçüzlerimiz var. Allah hepimize sağlıklı ve hayırlısından nasip etsin. Dualarımız hep sizinle. Sizde bizlerden dualarınızı eksik etmeyin.

alıntı

merhaba arkadaslar
benimde bir derdim var
bebegin olmamasinin sebebi ise ben dogal olarak adet goremiyorum sadece ilaclarla
tup bebek tedavisinde embriyolar guzel dollenmiyor
gelisimini durduruyor bunun sebebini yumurtanin kalitesine bagliyor doktorlar
ben yinede umudumu yitirmedim
ben neler yapabilirim lutfen yardimci olurmusunuz

İncir kürü,soğan suyu kürü vs uyguluyor arkadaşlar tatlım..bir de arka sayfada yazdıklarımı:1hug:

canım dhea kullan yumurtalık kalitesni artırıyor.tabiki umudunu yitirme.ben tam bitirdiğim anda aldım mucize haberi.allah isterse neler olur...

canim bencede once bitkisel yoldan deneùmelisin
ne biliyim drun hicmi yumurtan yok rezervin 0 mi dedide bu yola basvurdun
allah yardimcin olsun

Bencede hemen bu konuda karar vermemelisin sonuçta yumurta naklini 5 yıl 10 yıl sonrada yaptırabilirsin ama bu süre içersinde farklı şeyler deneyebilirsin. Örneğin benimde yumurta rezervim azdı fsh 60 lara kadar çıkıyordu ve yumurta naklinide önermişlerdi fakat ben tedavi sırasında iken hemde o ay kendiliğinden gebe kaldım şu an 7 haftalık. Her ay fsh ını ölçtür bence 10 un altına düştüğü an o ay tedaviye başla.

Allah sağlıkla kucaklamayı nasib etsin canım a.s.

12 haftalıkken rahim ağzı boyunu ölçtürmeyi unutma ...

merhaba arkadaşlar ben yumurta donasyonu oldum fakat olmadı losemıden dolayı yumurtalıklar çalışmıyor bu yumurtalıkları çalıştırmak için ne yapılır yardım edersenız çok sevınırım zor durumdayım yaşım 29 allah yardımcımız olsun

canım hangi ilaçları kullandın ve hangi merkeze gittin yazarmısın

90 fsh ile bile doğal yoldan hamile kalanlar oluyor.fsh aldatıcı bir hormon bence..

Bencede hayit tohumu
Canim kardesim banada resmen menepoz demislerdi.Bosuna denemeyin diye cocugunuz olmaz ama rabbim buyuk ben 42 gun incir suyu 3 ayda hayit tohumu ictim birde aktarlarda VIOLA diye bitkisel hap var onu kullandim.
tedaviye yakinda bal tarcin cörek ve kranfil karisimi yedim balla 7. migro denememde hamileyim.
Rabbim kimsenin emeklerini bosa cikarmasin aminnnn
Bunlari bir dene derim ALLAH KERIMMMMM

Bu Türkiye de yasal değil.Kıbrıs ta ve Yunanistan da yapılıyor..Yumurta rezerviniz mi düşük bulundu ???

benımde fsh yuksek tup bebek dendık ama yumurta 1adet oldu vegelısme olmadı sımdı doktorumuz yumurta naklı yaptırın dıyor arastırdım 5500eoru ıstıyorlar neyapmalıyım bılmıyorum sunda dhea kullanıyorum umudumu kaybetmek ıstemıyorum yardımcı olursanız sevınırım ne yapmalıyım

merhaba
öncelikle geçmiş olsun
yaşın kaç acaba?
benim de durumum seninle aynı..
ama ben beklemeyi tercih ettim.dua ediyorum kendiliğinden olsun diye..
eğer donasyon istersen o nasılsa her zaman yapılabiliyor.
bence biraz zaman tanı..bitkisel kürler uygula..Allah isterse olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…