Bu Türkiye de yasal değil.Kıbrıs ta ve Yunanistan da yapılıyor..Yumurta rezerviniz mi düşük bulundu ???
Yumurta donasyonu Kıbrısta TC vatandaşları için yasal değil yasal olarak en yakın Giritte yaptırılabilir.
Ben şu an ikinciyi denemek için bekliyorum eğer 3 veya 4 kereden sonra olmamışsa Giriti bir çözüm olarak görüyorum. Yaşım 30 ama yumurta rezervim azalmış erken menapoz beklentisi var. Doktorumun söylediğine göre 3 denemeden sonra başarı oranları belirgin bir şekilde düşüyormuş bu nedenle burda yıllarca ve defalarca denemek istemiyorum.
o dr halt etmiş...
İnşallah doktor yanılyordur da kavuşuruz..
benımde fsh yuksek tup bebek dendık ama yumurta 1adet oldu vegelısme olmadı sımdı doktorumuz yumurta naklı yaptırın dıyor arastırdım 5500eoru ıstıyorlar neyapmalıyım bılmıyorum sunda dhea kullanıyorum umudumu kaybetmek ıstemıyorum yardımcı olursanız sevınırım ne yapmalıyım
merhaba
öncelikle geçmiş olsun
yaşın kaç acaba?
benim de durumum seninle aynı..
ama ben beklemeyi tercih ettim.dua ediyorum kendiliğinden olsun diye..
eğer donasyon istersen o nasılsa her zaman yapılabiliyor.
bence biraz zaman tanı..bitkisel kürler uygula..Allah isterse olur..
balımnur evet başkasının yumurtası,
arkadaşlar bu konuda fikri olan, bilgisi olan, eşini ikna etmiş se nasıl etmiş yani ne kaynaklarınız varsa lütfen paylaşırmısınız ????,
sevgiler,
canım sana bir başka başlıkta yazmıştım. benim eşim de önceleri buna sıcak bakmıyordu ama onu doktorum ikna etti, en güzeli doktorun onunla konuşması. eşine o embryonun can bulabilmesinin tek yolunun sana tutunması, senin kanınla hayat bulması olduğunu anlatırsa belki ikna olur.
ama umuyorum bu yollara başvurmamız gerekmez.
Herkese slm. Yumurta nakli yapılması tek çözümmüş. Ne yapmalıyım??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?