yumurta olgunlaşmaması

doktorum bnm genetik uzmanı Kadın doğumcular yetersiz kaldı bnm durumuma son 2 tedavi mi bu dr la yaptım negatif oldu belki ama herşeyi deneyerek görüyoruz çünkü dışardan herşey yolunda olunca dr da tıkanıp kalıyor acaba hormonu yüksek iğnelere ters cvb veriyorda o yüzden mi olgunlaşmıyor dedik düşük dozda iğneler kullandık olmadı sonra ben rahim film istedim oda temiz çıktı nedenini şimdi dışardan aldığım besinlere bağlayarak gen taraması yapıcak daha önce bana benzer bi hastası varmış ona herşeyi yapmışlar ama hep negatifmiş 3 ay vücuduna göre diyet yapmış tedaviye cvb vermiş tabi Allah dilemeyince olmuyor

Benim drumda genetik olabilir demisti ama onlarda sorun cikmayinca deneme yanilma yontemiyle gidiyoruz Allah sabir guc kuvvet versin cok zormus yoruldum artik

Kaç tane tüp bebek merkezine gittiysem senin bu durumda çocuğun olmaz diyorlar Allah büyük Allah var gam yok tıbbı tarafına gelince
Genetik testinin iyi çıkması önemli tabi ama gen taraması daha kapsamlıymış hem doğacak çocuğun engelli, Down sendrom olması ortadan kalkıyormuş şuan dr bundan sonraki aşamaları kan testimin sonucuna göre hareket edicek hayırlısı Allah tan

Gen taramasi nasil yapiliyomuski benim yumurtalari gonderdiler bide kandan baktilar

Kan alıp yurtdışına gönderip araştırıyorlarmış burda olmuyormuş haber veririm gelişmeleri inşallah

Buarada seninde mi yumurta büyümen adetin felan düzenli mi merak ettim bnm dışarıdan herşeyim normal
Siz hiç hamilelik geçirdiniz mi
Burada dr volkan baltacı

Bi sorun gorunmedigi icin kac sefer asilama oldum hatirlamiyorum bile o kadar cok ki

Bnm aşılama olucaktı olmadı eşimden dolayı direk tüp Bebek denedik ve ilk tedavimizden beri de uğraşıyoruz ama Allah a şükür ki vakit kaybetmeden direk sorunum ortaya çıktı yoksa herşey normal Old için. Çok uğraşırdım gerçi şimdi bile çok yol katettik sonuç negatif ama en azından doğru doktorlar seçerek sorunumun kaynağına inmeye çalışıyoruz Allah istemediği sürece olmaz Bununda bilincindeyiz

Iste benim oyle oldu ha bugun ha yarin derken yas oldu 34 Allahtan hayirlisini istiyorum tekrar tedaviye baslayip baslamamak arasinda kararsizim

Size tavsiyem bnm kan testimden sonra yazayım ben acaba sonuç ne çıkıcak bilmiyorum ama bekleyin belki bi umut olurum sizde bi görüşürüzsünüz dr la
Ama Önce gönülden inanın ki rabbiö nasip etsin tabiki gücümüz kalmıyor bizde insanız istiyoruz ama ne mucizeler var dünyada inşallah nasibimizde vardır
Bak dua ederek insan kaderini değiştirebilir miş dua edelim bolbol

Tamam canim senin haberlerini bekliycem insallah cok uzun surmez dr haziran ayini gecirmememi istedi

Doktorun neden öyle dedi bilmiyorum ama testin sonucu gelmesi uzun sürebilir pzt günü yazarım gidişat biraz belli olur

Tamam senden haber bekliyorum eger drun diyet falan verirse benide bilgilendirirsen sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…