yumurta rezervi az olan varmi ne olur yardim

Ben de az sayıda yumurtayla savaşıyorum.5 başarısız denemem var 6-5-14-4 ve sonuncu da 5 yumurta toplandı.3. denemem öncesi arısütü,bal,polen kullanmıştım.Şimdi yine kullanmaya başladım.Bence kullanmıyorsanız başlayın derim.Yalnız balı karakovan balı alın.Arı sütünü de güvenilir bir yerden almanız lazım.ızmir de olanlar için Kemeraltında sağlık naturel adlı biryer var,isteyene telini özelden veririm.Kargo yapıp da gönderebilir.Nette adresi var isterseniz inceleyin.Dhea,triomega (sevenseas marka),b vitaminleri ve selenyum içiyorum.Ayrıca akupunktur,nöral terapi ve ozon tedavi seansına gidiyorum haftada birkez.Ben nöral terapiden çok umutluyum.Bahçeci kliniğinde de uygulanmaya başlamış.Ben dheayı günde 2 adet içiyorum.Sizler ne kadar içiyorsunuz?

Ben de az sayıda yumurtayla savaşıyorum.5 başarısız denemem var 6-5-14-4 ve sonuncu da 5 yumurta toplandı.3. denemem öncesi arısütü,bal,polen kullanmıştım.Şimdi yine kullanmaya başladım.Bence kullanmıyorsanız başlayın derim.Yalnız balı karakovan balı alın.Arı sütünü de güvenilir bir yerden almanız lazım.İzmir de olanlar için Kemeraltında sağlık naturel adlı biryer var,isteyene telini özelden veririm.Kargo yapıp da gönderebilir.Nette adresi var isterseniz inceleyin.Dhea,triomega (sevenseas marka),b vitaminleri ve selenyum içiyorum.Ayrıca akupunktur,nöral terapi ve ozon tedavi seansına gidiyorum haftada birkez.Ben nöral terapiden çok umutluyum.Bahçeci kliniğinde de uygulanmaya başlamış.Ben dheayı günde 2 adet içiyorum.Sizler ne kadar içiyorsunuz?

merhaba, öncelikle şunu sormak istiyorum, DHEA'yı doktoruna danışarak alıyorsun değil mi? danışmanda fayda var. bana doktorum verdi. akşamları yemekten sonra 3 adet (hepsini bir alıyorum). benim 1 ay kadar oldu alalı. henüz ne etki gösterecek bilemiyorum.

kızlar aktardan edındığım ufak ama onemlı bılgıyı yazmak ıstedım sıze. çörek otu ile ilgili.
hepimiz corek otunu alırken çektiriyoruz yada dırek butun yutuyoruz. her ıkı işlemde yanlışmış arkadaslar. şimdi
çorek otunun ıcınde asıl faydasını veren yağlar, çörek otu dövülüpte saklanıldığı zaman faydasını yıtırıyormus. e o zaman butun yutalım dediğimizdede maalesef mıde bu yağları corek otunun ıcınden ayrıştıramıyormus. ne yapmam lazım dıye sordum. adam dediki yiyeceğin zamanhemen havanda döv at ağzına ddi, o zaman çörek otundan maksimim faydalanırsın dedı. kızlar bu aktar gercekten ısının ehli. ben guvendim ve sızlerede yazmak ıstedım. insallah vesıle olurda rabbım yuzumuze guler canlar.

yumurta rezervini arkadaşım kalitesini bal arı sütü polen çörek otu
arı sütü saf olacak sarı
artı birde incir suyu artrıyor

Selam arkadaslar, benim ilk denemem olamadi bile, sok tedavi uygulandi , hergun 450 mg gonal f ignesi yedim , buna ilaveten gobekten vurulan cetrocide ignesi yedim, ama son ultrason gunu yumurtalarimin bu yuksek dozaja ragmen yeterli olmadigini soyleyip tedavimi durdurdular, yumurtam olusmadigi icinde yumurta donanasyonunu onerdiler, fakat oda burada olamiyor cunku donor yok deyip dosyami kapattilar.Bu arada ben ingilterede yasiyorum,doktora kibris dedigimizde orasi bizden daha basarli dedi ,, ne yapacagimi bilemiyorum? ama 2 hafta sonra kibrisa gidip birde orada kibris tup bebek merkezi ne muayene olmayi dusunuyorum.Fakat zaten duzensiz olan adetim 1 an once gelirse corekotlu kuru denemeyi dusunuyorum, allah hepimizin yuzunu guldurur insallah...

selam, yumurta rezervini guclendirecek tavsiyleri deneyip basarili olanlar , deneyimlerinizi paylasalim lutfennn..........

mrb kızlar bendede yumurta rezervı dusuklugu varr..27 yasıma bugun yarın gırıcemm...doktorum dhea ıcmemı soledı gundu 3 kere alyorum.artı klomen basladımm..dger doktora gıttımde oda dhea ıcmemı soeldı klomen ıle berabe rbısı olmaz ıcebılırsın dedı.ayrıca bu dhea ses tellerınde kalınlasma oluyomus yasayan avrmı?sıvılcede yaparmıs ve yaptıda...cok korkuyorum bırakmayı bıle dusundum oluyo...

ılk 2 ay klomen kullandımda 3 yumurtam olusmustu boyutalrıda 22 23 19 mm...doktor cok guzel cevap verıyo demıstı..ben bıarkmsıtım tekrar basadım bu 3.ıcııcm olucak klomende..burda hemen herkes tup bebek baslamıss....bu kadar caresız bıseymıkı hemen tup bebek okudukca canım sıkıldıı..

aranızda bu konu hakkında bılgısı olan varsa yardım etsın...

mrb kızlar bendede yumurta rezervı dusuklugu varr..27 yasıma bugun yarın gırıcemm...doktorum dhea ıcmemı soledı gundu 3 kere alyorum.artı klomen basladımm..dger doktora gıttımde oda dhea ıcmemı soeldı klomen ıle berabe rbısı olmaz ıcebılırsın dedı.ayrıca bu dhea ses tellerınde kalınlasma oluyomus yasayan avrmı?sıvılcede yaparmıs ve yaptıda...cok korkuyorum bırakmayı bıle dusundum oluyo...

ılk 2 ay klomen kullandımda 3 yumurtam olusmustu boyutalrıda 22 23 19 mm...doktor cok guzel cevap verıyo demıstı..ben bıarkmsıtım tekrar basadım bu 3.ıcııcm olucak klomende..burda hemen herkes tup bebek baslamıss....bu kadar caresız bıseymıkı hemen tup bebek okudukca canım sıkıldıı..

aranızda bu konu hakkında bılgısı olan varsa yardım etsın...

Canım slmm. Bende 26 yaşındayımm vee rezervvv yerlerdee..Amh yaptırdınmı...Tüp denemeye kalktımm geçen ayy,foliküller gelişmedii..Bende deha kullanıyorumm..İnşşş şifa olurrr..Ama aşılamayla falan uğraşşmaaaa hemen tüp bebk yaptırmak için araştırr bencee...Evet bu kadar çaresizce bir durum buu..Sen şanlısın gene bakk 3 folikülün çok güzell gelişmişşş büyüklükleride süperrrr..Hemmmmnnnnnnnnn tüp bebekk içinn çalışmalara başlaa derimm.Rezerv gün geçtikçe azalıyor çünküü...

Canım slmm. Bende 26 yaşındayımm vee rezervvv yerlerdee..Amh yaptırdınmı...Tüp denemeye kalktımm geçen ayy,foliküller gelişmedii..Bende deha kullanıyorumm..İnşşş şifa olurrr..Ama aşılamayla falan uğraşşmaaaa hemen tüp bebk yaptırmak için araştırr bencee...Evet bu kadar çaresizce bir durum buu..Sen şanlısın gene bakk 3 folikülün çok güzell gelişmişşş büyüklükleride süperrrr..Hemmmmnnnnnnnnn tüp bebekk içinn çalışmalara başlaa derimm.Rezerv gün geçtikçe azalıyor çünküü...

mrbblar canım sagolasın cvp ıcın..

pekı dhea kullandında bı gelışme olmadımı???yanı bı artısı olmadımı..

yaısn daha genc ama belkı bı caresı vardırr....

ıyce arastırdınmı??

pekı tup bebek ıcın ne gerekıyo ben bu tup ıcın bı bılgım yok yanıı masrafı falan cok dıyolar sen ne kadara yaptırıdn ozel bı merkezmıydı..ben ankarada oturuyorummm...

amh nedır??bu arada ben bayaga yabancı kaldımm:))

bu ay yumurta takıbıne basladıkk oncekı doktorum takıp yapmadı bana ben zorla gıttımde ancak ole baktı 3 yumurta dedı boyutlarıda guzel dedı ama klomen ıc gelme o zaman daha cabuk olur strese sokmasın deyınce ben kk ıle tanıstım baktım herkess burda yumurta takıbınde bende tık yok doktro degsıtrıdım yenı takıbe baslanca b ay 27 sınde yumurta varmı yokmu onu denıycezz...

yanı o hesap yumurtalarım hakkında bı bılgım yok...

senın onerılerıne cok ıhtıyacım var tesekkurlerrr

selam benımde endometrıozıs tanım var 2 kez laparoskopı oldum 2 de tuplerımde alındı yumurta rezervım de az ve hıc zamanımız yoktu 2 yıla 2 laparoskopı 3 tup bebek denemesı sıgdırdık su anda 7+2 haftalık hamıleyım darısı basına arkadasım..ben bu sıteden öğrendıgım kurlerı yaptım hayıt suyu cıvan percemı çakşır otunu 2 ay kullandım son denemede 8 yumurta oldu 5 tane toplandı 4 tane döllendı hepsı 1 kalıte oldu 4 tanesı transfer edıldı ...su an 2 kese görunuyor bırınde kalp atısı var dıgerı haftaya bellı olacak...ınsallah senınde en kısa zamanda olur...

Merhaba!Forumda yazdıklarını okudum 15 gün önce laparoskopi oldum.2 tane çok büyük çikolata kisti alındı.İki yumurtalığımda da birer tane vardı.Ameliyat öncesi AMH testi yaptırmıştım yumurta rezervim 0.01 yani çok düşük çıktı.Ameliyatta yumurta rezervime ne kadar zarar verildi bilmiyorum ama doktorum çok başarılı olduğumuzu söyledi.Şu an 1 kutu doğum kontrol hapı kullanıyorum. 2.ayımda tüp bebek denemesine başlayacağız.Bu arada iki tüpüm de kapalı.Yumurta rezervim çok düşük olduğu için pek umutlu değıl kimse.Bitkisel kürler ne derece işe yarar bilmiyorum.Sürekli ağlıyorum.Ben 30 yaşındayım ve 1 yıllık evliyim.Lütfen bana yardım et.Tüp bebek denemesini nerede kiminle yaptın mesela:(

Merhaba,amh 0.97 cokmu dusuk? Yumurtalik rezervinde 7 yumurta var.kocaman miyomum oldugu icin hamile kalamiyorum ameliyat olacagim.ama bu yumurtalik rezervi ile tup bebek olmadan hamile kalinabilir mu acaba??

Merhaba!Forumda yazdıklarını okudum 15 gün önce laparoskopi oldum.2 tane çok büyük çikolata kisti alındı.İki yumurtalığımda da birer tane vardı.Ameliyat öncesi AMH testi yaptırmıştım yumurta rezervim 0.01 yani çok düşük çıktı.Ameliyatta yumurta rezervime ne kadar zarar verildi bilmiyorum ama doktorum çok başarılı olduğumuzu söyledi.Şu an 1 kutu doğum kontrol hapı kullanıyorum. 2.ayımda tüp bebek denemesine başlayacağız.Bu arada iki tüpüm de kapalı.Yumurta rezervim çok düşük olduğu için pek umutlu değıl kimse.Bitkisel kürler ne derece işe yarar bilmiyorum.Sürekli ağlıyorum.Ben 30 yaşındayım ve 1 yıllık evliyim.Lütfen bana yardım et.Tüp bebek denemesini nerede kiminle yaptın mesela:(

selam nuna... mesajını yenı gordum kusura bakma...hıkayelerımız cok benzıyor...benımde endometıozosım var laparoskopı ıle temızlendı ılk denememde olmadı ıkıncıdede olmadı...3 tedavıye baslamak uzereyken tuplerımde sıvı cıktı tekrar amelıyat oldum tuplerım baglandı yapışıklıklar temızlendı 3 cü denemede gebe kaldım...sımdı ıkıncıyı ıstıyoruz allah nasıp ederse...benımde amelıyattan ve tanımdan dolayı yuımurta rezervım azdı femera protokolü uygulandı hepsındede...yumurta rezervı az olanlara bu uygulanıyor...son denememızde ve dıgerlerınde ıncır kürünü uyguladım ayrıca aktardan hayıt suyu alıp onu ıctım tedavıye kadar...bu kezde hayıt suyu ve bu forumda okudugum bal tarcınketen tohumu karanfıl olan kürü yapmayı düşünüyorum...dr um bulent tıras acıbadem de..yıne ona gıdıcem...moral cok önemlı pozıtıf ol ..inan olumlu düşünce olumluyu getırıyor...rabbım ol deyınce hersey oluyor...aklına takılan bırsey olursa elımden geldıgınce yardımcı olurum yıne....

canim benim benimde en son tedavide 4 yumurta oldu ikisi dollendi maalesef tutmadi ben incir kurunu yapiyorum birde benim en son tedavimden sonra kist olustu adet olamiyorum 4 ay dog kon hapi kullandim bakalim allah kerim simdiki tedavimde ilacxla baslayacagim dr dedi senin fsh hormonun kac benim 8.6 dusuk ama yeni bir hormon cikmis anti-muller hormonu benimkisi onda belli oldu rabbim herkese hayirli evlat versin inseallah

antı muller hormanın kac cıktı

Merhaba benimde amh hormonum 0.1 den küçük cıktı. yaşım 30 bu değerle üç kez hamile kaldım. Amh a çok takılmayın diyor doktorlar o anki yumurta sayısı önemli. benim ayda 3-4 tane oluşuyor şuan. fsh ve diğer hormonlar daha önemli amh tan. Ama onlar bile bir yere kadar bol bol dua edin. Allah ol dedikten sonra olmayacak şey yok...

Back
X