yumurta rezervi az olan varmi ne olur yardim

Selam canim hamdolsun kuzum 3 yasinda sayilirAnti-müllerian 0.3 cikmisti ve ben tek yumurtayla hamile kalmistim Allahim herkezede nasip etsin ins Aminnnnn
Aa ciddimi sunu okufugum icin cok .utlu oldum. .ayni az rezervi sorunu car bendede..

bişey söyleyim mi çok zor ama yaşın küçükse olur
benim amh 0,3 5kez denedim 39 yaşındayım olmuyor herşeyi denedim bitkisel düşük doz ilaç yüksek doz ilaç
olmadı yumurtalar patolojik ama 38 altı bir yaştaysan mutlaka dene

nil hanım acaba hamile kaldığınızda kaç yaşındaydınız ? Allah evladınıza hayırlı ömür versin

selam benımde endometrıozıs tanım var 2 kez laparoskopı oldum 2 de tuplerımde alındı yumurta rezervım de az ve hıc zamanımız yoktu 2 yıla 2 laparoskopı 3 tup bebek denemesı sıgdırdık su anda 7+2 haftalık hamıleyım darısı basına arkadasım..ben bu sıteden öğrendıgım kurlerı yaptım hayıt suyu cıvan percemı çakşır otunu 2 ay kullandım son denemede 8 yumurta oldu 5 tane toplandı 4 tane döllendı hepsı 1 kalıte oldu 4 tanesı transfer edıldı ...su an 2 kese görunuyor bırınde kalp atısı var dıgerı haftaya bellı olacak...ınsallah senınde en kısa zamanda olur...
Diğeri de inşaallah sağlıklıdır canım. Bu söylediklerini nasıl kullandın. Bizler de kullansak aynı şekilde

Back
X