kizlar bende 38 olacam 7. migrom olacak agustosta maalesef yumurtam cok az oluyor yani rezervim hizla azaliyormus dr konustum acele etmem gerektigini soyledi acikcasi endiseliyim ve korkuyorum artik benim gibi kader arkadaslarim varmi ne yapmam lazim :teselli:
merhaba canım. yumurta rezervi değerler normalse fsh - lh gibi iyiyemi işaret yani daha menazpoza girmeye varmı demek oluyor. bunu bir türlü öğrenemedim. bende ekimde 39 olucam. ve değerlerim iyi olmasına rağmen yaş ileri olunca korkuyo insan. bende aralıkta yaptırmıştım 1.tüpü. 2.side nezaman olur allah bilir artık.
ben 1. de 19 yumurta toplanıp 13 ü döllenmişti. 5 haftalıkkken düştü ne yazıkki.
ama rezervin az demişse sana bence vakit kaybetme imkanın varsa yaşın çok önemli olduğunu söylüyorlar hep doktorlar. maddi imkanım olsa ben hemen denicemde yok malesef.
seninde eşindemi sorun nil cim. sanırım öyle bana yanlış tedavi uyguladılar bende hiç bir sorun yok eşimde sperm sayısı çok az öle olunca mikro olması gerekiyor. acemiliğime geldi tabi birincisi sonra netten okuyunca yanlış tedavi yapmışlar.
ama canım imkanın varsa erteleme çünkü 38 den sonra dahada artıyor şansın oranı
sevgiyle kal