yumurta rezervi az olan varmi ne olur yardim

kizlar bende 38 olacam 7. migrom olacak agustosta maalesef yumurtam cok az oluyor yani rezervim hizla azaliyormus dr konustum acele etmem gerektigini soyledi acikcasi endiseliyim ve korkuyorum artik benim gibi kader arkadaslarim varmi ne yapmam lazim :teselli:

merhaba canım. yumurta rezervi değerler normalse fsh - lh gibi iyiyemi işaret yani daha menazpoza girmeye varmı demek oluyor. bunu bir türlü öğrenemedim. bende ekimde 39 olucam. ve değerlerim iyi olmasına rağmen yaş ileri olunca korkuyo insan. bende aralıkta yaptırmıştım 1.tüpü. 2.side nezaman olur allah bilir artık.
ben 1. de 19 yumurta toplanıp 13 ü döllenmişti. 5 haftalıkkken düştü ne yazıkki.
ama rezervin az demişse sana bence vakit kaybetme imkanın varsa yaşın çok önemli olduğunu söylüyorlar hep doktorlar. maddi imkanım olsa ben hemen denicemde yok malesef.
seninde eşindemi sorun nil cim. sanırım öyle bana yanlış tedavi uyguladılar bende hiç bir sorun yok eşimde sperm sayısı çok az öle olunca mikro olması gerekiyor. acemiliğime geldi tabi birincisi sonra netten okuyunca yanlış tedavi yapmışlar.
ama canım imkanın varsa erteleme çünkü 38 den sonra dahada artıyor şansın oranı
sevgiyle kal

Adetin yeni bittiyse ye. Ama 2 haftayı geçtiyse adetin bence adet olamyı bekle o zaman başla.adetin 2 .günü 14. Güne kadar ye justing bence

Adetin yeni bittiyse ye. Ama 2 haftayı geçtiyse adetin bence adet olamyı bekle o zaman başla.adetin 2 .günü 14. Güne kadar ye justing bence

saol cnm.iki gün önce oldum adet.2. günü başladım canım.bu kürle birlikte başka kür yapılırmı mesela incir kürü?yoksa birdahaki aymı onu yapayım?

canım merhaba benım de yumurta rezervım az yasım genc olmasına ragmen aktardan arısutu polen bal karısımı satılıyomus ac karnına 1 tatlı kasıgı yemenı tavsıye ederım oda yumoslara ıyı geldıgını okumustum

Yap tabıı ıncır kÜrÜnÜ ıhmal etme justıng ıncırı 21 gÜn yap.sonra adetıne 10 gÜn kala soĞan yap. Sadece ıncırler soĞan beraber yapılamaz.bal tarÇın ÇÖrek otu yap bıŞey olmaz.ıncır kÜrÜyle

kızlar merhaba.estrofem adlı ilacı rahim duvarını kalınlaştırmak için kullandınız mı?bugün kontrolde doktorum yazdı sanırım 6.1 dedi.4 solda 2 sağda yumurta varmış henüz bugün 5.iğnemi vurulacağım nasıl durum sizce?benim ilk tedavim olacak transfer olamama durumlarını da okuyunca insanın canı sıkılıyor inşallah hepimiz sorunsuzca atlatırız bu aşamaları ve hayırlı haberler alırız

canim benim allah devamina erdirsin inseallah inanki su an oyle guygulandimki anlatamam benim ndurumum kritik 7. denicem allah nasip edrse sen nerde yaptirdin bu kurleri ictinmi yoksa nasil yaptin acaba incir kurunun bir faydasi olurmu bilmiyorum birde ben VIOLA adinda tablet aliyorum yani bitkisel inseallah fayda gorurum inseallah haftaya hayirli haberler alirsin rabbim bu yolda ugrasanlarin yuregini ellerini bos cevirmesin AMINNNN:::::

selam nil arkadaşım benimde çikolata kistlerim var sitede forumları okurken senin yazını gördüm VİOLA aında bitkisel bir ilaç kullandığını yazmışsın banada biri tavsiye etti bu ilacı bende alıcam sen kullandıysan memnun kaldınmı acaba hangi amaçla kullandın bir faydası oldumu beni bilgilendirirsen çok sevinirim canım arkadaşım sevgiler...

selam nil arkadaşım benimde çikolata kistlerim var sitede forumları okurken senin yazını gördüm VİOLA aında bitkisel bir ilaç kullandığını yazmışsın banada biri tavsiye etti bu ilacı bende alıcam sen kullandıysan memnun kaldınmı acaba hangi amaçla kullandın bir faydası oldumu beni bilgilendirirsen çok sevinirim canım arkadaşım sevgiler...

Selam canim
Evet kullandim.Ahhhhhhh neler kullanmadimki canim VIOLA BITKISEL kesinlikle zarari yokk ben tam iki kutu kullandim gunde uc yaziyordu ama ben sabah aksam ictim.
Bunun yani sira 42 gun incir kuru yaptim yaninda sogan kuru ve bogurtlen koku ictim 15 gun 3 ay hayit tohumu ictim tedaviye yakinda bal tarcin corek otu karisimi yedim.
Sabah aksam bir tatli kasigi tarcin ve corek otu ogutulmus olacak goz karaeida icine bal koyarsin canim sifa allahtan hersey vesile inan yeterki mevlam ol desin.
Bu yaptiklarimdan mutlaka sifa bulmusumdur.VIOLAYI AKTARLAR SATIYOR:
Yumurta kalitesini ve rahimi guclendirdigini soylediler.
Ve su an 15 haftam bitecek hamileyim 7. denememde oldu 20 sene sonra RABBIM kimsenin emeklerini bosa cikarmasin ALLAHIM TEZ GUNLERDE EVLAT HASRETIYLE YANAN KARDESLERIMIZE HAYIRLI SALIH EVLATLAR VERSIN INSEALLAHHH AMINNNN:emir_bebek::emir:asigim:

Selam canim
Evet kullandim.Ahhhhhhh neler kullanmadimki canim VIOLA BITKISEL kesinlikle zarari yokk ben tam iki kutu kullandim gunde uc yaziyordu ama ben sabah aksam ictim.
Bunun yani sira 42 gun incir kuru yaptim yaninda sogan kuru ve bogurtlen koku ictim 15 gun 3 ay hayit tohumu ictim tedaviye yakinda bal tarcin corek otu karisimi yedim.
Sabah aksam bir tatli kasigi tarcin ve corek otu ogutulmus olacak goz karaeida icine bal koyarsin canim sifa allahtan hersey vesile inan yeterki mevlam ol desin.
Bu yaptiklarimdan mutlaka sifa bulmusumdur.VIOLAYI AKTARLAR SATIYOR:
Yumurta kalitesini ve rahimi guclendirdigini soylediler.
Ve su an 15 haftam bitecek hamileyim 7. denememde oldu 20 sene sonra RABBIM kimsenin emeklerini bosa cikarmasin ALLAHIM TEZ GUNLERDE EVLAT HASRETIYLE YANAN KARDESLERIMIZE HAYIRLI SALIH EVLATLAR VERSIN INSEALLAHHH AMINNNN:emir_bebek::emir:asigim:
canım benim demek hamilesin okadar çok sevindimki hamile olmana ne güzel bi haber darısı benim de başıma ama hiç ümitle bakmıyorum benim kistlerim var ve dr lar ikinci kez ameliyat olmamı söylediler ama ben ameliyat olmak istemiyorum bu VOİLA yıda burdan bir arkadaş söyledi çikolata kistleri varmış yok etmiş bu ilaç ondan sordum sende kullanmışsın ben bursada oturuyorum acaba burda bütün aktarcılarda varmıdır internetten araştırdım bir siteden sipariş ile alınıyo fiyatıda 48tl sen kaça almıştın.allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah arkadaşım tekrar tebrik ediyorum

arkadaşlar, aynı sorun bende de var... yumurta rezervim az ve endometriozis var.... dolayısıyla az sayıdaki yumurta kalitemde endo yüzünden kötü etkileniyor. 3 başarısız deneme geçirdim, şimdi DHEA kullanıyorum, faydasını görürsem söylerim. daha önce yazılmış bir yazı var, benim durumumda olanlar için faydalı olabilir. google'dan bulabilirsiniz. "endometriozis ve beslenme" yazıp aratın. "Kadınlar külübü"ne üye bir arkadaş yazmış onu da ekleyip aratın, gerçekten endoyu geriletmek ve böylece yumurtalarımızı kalitesizleştiren durumu ortadan kaldırmak için çok faydalı bilgiler içeriyor. şimdi bunu beslenme şeklime uyguluyorum. kesinlikle okuyun derim. Ayrıca Omega 3 kullanıyorum.
sevgiler

nil1971 yumurta rezervini nasil arttirdin alatirmisin ne yapmaliyiz?

Selam krishazel
Önemli olan sayi degil kaliteymis canim bende sizin gibi sayiya cok takiyordum.
DR lar bana resmen menepoz demislerdi.Benim yumurta sayim cok az oluyordu vucuduma cokkk ilac yuklendigi halde 4 tane oluyordu.Bu son tedavimde fazla ilac kullanmadan az dozla 3 tane yumurtam oldu.
O 3 yumurtamdan 1 tane embriyo gelisti bizim durumumuz esiminde azo spermi olmasi dondurulmus spermle tek embriyom gelisti bu buyuk bir mucizeydi.
7. migro denememde bir zoru ALLAHIN IZNIYLE BASARDIK rabbim inseallah kucagimizada almayi nasip eder.
Canim yazdigim gibi o kurleri uyguladim hep inandim inanmak basarinin yarisidir.
RABBIM TUM ISTEYENLERE HAYIRLI SAGLIKLI EVLATLAR VERSIN AMINN

merhaba nil ne kadar güzel ya hamileliğin inşallah çok güzel geçerde sağlıkla bebeğini alırsın kucağına benim yaşımda az sayılmaz 35 im bende de hep az yumurta dölleniyor 1 tanesiyle hamile kaldım kaybettim ama daha çok olsa şansım çok olurdu diğe düşünüyorum bal çörekotu tarçın kullanıyorum arada eşimede keçiboynuzu kürü uyguluyorum bizim ikimizde de bir problem yok ama olmuyor işte
inşallah bir gün bende yaşarım bu mutluluğu herşey allahın ol demesine bağlı
allah sağlıcakla bebeğine kavuştursun canım

Lutfen arkadaslar yumurta rezervini arttirmanin yolunu bilen varsa veya birsey duyan deneyen veya care olacak doktor tavsiye edecek lutfen yardimci olsun

Arkadaslar benim fsh 16 cikmisti sonra aktara gidip hayit tohumlu bitkisel karisimli cay aldim bunu ictikten sonra tekrar tahlil yapildi fsh 3 e inmisti. Icinde hayit meyvesi,rezene,kantoron,civan percemi,burc otu,adacayi,aslanpencesi,isirgan var.Insallah isinize yarar.

Arkadaslar bugun 12. gunumdeyim test tarihim 15. gun . merak ettigim bugun regl olmam lazimdi ama olmadim. Tedavi olanlarin ilk regl leri normal zamanda olmuyor mu? Normalde tam gununde regl olurum ama olmadim?

Benim test günüm cumaydi . 19 Subat yani ..

Ve bugün adetim basladi ufak ufak ..

Yarin doktora gidip durum degerlendirecegizz ..

Sanirim ara vermeden yine dondurulmuslarla devam edecegim ..

Rabbim bu kez nasip eder insallahh ..

Canim belki hamilesin ondan olmamistir adetin ..

Bu ihtimali hic düsündün mü ???

silam cim senin icin hayirlisi ne ise o olsun insallah Guzel Allahim bebegine kavusturur seni
o ihtimali dusunuyorum ama tekrardan hayal kirikligina ugramamak icin fazla uzerinde durmuyorum nasilsa kabullenmisken negatife:(

keciboynuzu pekmezıne hayıt tohumu karıstır macun yap ye .cok ıyı geldıgını duydum en kısa zaman da yapmayı dusunuyorum

nisan ayında kısmet olursa ıkıncı tedavıye baslııycam bugun bende basladım incir kurune sabahları ac karnıma 1 tatlı kasıgı corekotlu bal karısımı yıyıyorum insaah sifa olur

Back
X