Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selamlar aynı sorun bendede var arkadaşlar benimde bir tüp denemem oldu 5 yumoştan 1 tanesi döllendi transfer edilsi ama malesef negatif oldu..kısmetse ikinciyi düşünüyoruz ama işte bizlerde yumurta az ve kalitesi düşük olduğu için çok yüksek doz iğneler kaliteyi daha çok düşürüyormuş ..düşük dozla ikide olsa 3de olsa verilmeiymiş yeterki kaliteli sağlam olsun...acaba tedavi sırasında incir kürü uygulamak doğru olurmu kaliteyi artırmak adına hepimizin allah yar ve yardımcıı olsun..
merabalar.benimde yumurta yetmezliği var.1 kere tedavi gördüm ondda 1 yumurta ve boş çıktı.tekrar düşünüyorum.ama karar veremedim nereye yaptıracağımı.siz nerede tedavi görüyorsunuz.
Ne olur yardım edin benimde yumurta sayım az ve çok korkuyorum.doktorum yaşın çok genç bı deniyelim dedi 25 yaşındayım bir yumurtada birşey göremedim birinde iki üç tane gördü fakat adetden hemen bakılması adetin bitdikden.cok uzun zaman sonra bakıldı
Öncelikle yazdığın için çok teşekkür ederim ve okurken çok duygulandım rahmi veren Allah doldurur inşallah senin adına çok sevindim ins ikincide olur fakat tedavinin hakkında biraz bilgi verirmisin ilaçlar hakkında ne kadar sürede oldu neler yaşadınmerhaba, benim de yumurta sayım çok azdı. 3 aşılama ve 2.tüp bebek denememden sonra evladıma kavuştum. ben 32 yaşında anne olabildim. senin yaşından dolayı avantajın var bunu öncellikle unutma. yumurta rezervi doğuştan oluşan ve kendini yenileyebilen bir organ değil ne yazık ki. yumurtan az olsa da sonuçta var ve varolan yumurtalar iğnelerle desteklenip anne olma şansın var. bana gittiğim tüm doktorlar anne olman çok zor demişlerdi. sonra aret kamar ile tanıştım evet zor bir yoldan geçicez ama denemeye değer dedi ve dediği gibi oldu. şuan 2,5 yaşında bir oğlum var. çektiğim tüm acılara değdi ve tekrar anne olmak için güç topluyorum şuan :) umudunu kaybetme ve sakın moralini bozma herşeyden önemlisi moral bunu unutma arkadaşım. Allahım isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın.
Evet doktorum da yaşın genç bir deniyelim birşey kaybetmez dedi adet oldum şuan testler verdi onu yaptirsam Allah emeklrimizi boşa çıkarmaz insalh canım yüzde 40 şansım varmış ilaçlarla da bir tane daha yumurta elde ederiz dedi ilaçların dozunda yüksek olacak mismerhaba, benim de yumurta sayım çok azdı. 3 aşılama ve 2.tüp bebek denememden sonra evladıma kavuştum. ben 32 yaşında anne olabildim. senin yaşından dolayı avantajın var bunu öncellikle unutma. yumurta rezervi doğuştan oluşan ve kendini yenileyebilen bir organ değil ne yazık ki. yumurtan az olsa da sonuçta var ve varolan yumurtalar iğnelerle desteklenip anne olma şansın var. bana gittiğim tüm doktorlar anne olman çok zor demişlerdi. sonra aret kamar ile tanıştım evet zor bir yoldan geçicez ama denemeye değer dedi ve dediği gibi oldu. şuan 2,5 yaşında bir oğlum var. çektiğim tüm acılara değdi ve tekrar anne olmak için güç topluyorum şuan :) umudunu kaybetme ve sakın moralini bozma herşeyden önemlisi moral bunu unutma arkadaşım. Allahım isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın.
merhaba,Evet doktorum da yaşın genç bir deniyelim birşey kaybetmez dedi adet oldum şuan testler verdi onu yaptirsam Allah emeklrimizi boşa çıkarmaz insalh canım yüzde 40 şansım varmış ilaçlarla da bir tane daha yumurta elde ederiz dedi ilaçların dozunda yüksek olacak mis
Amin teşekkür ederim aktardan aldıklarını ise yaradmi peki Ömer'e bileceğin birşey varmi yumurtalık çalıştırıcı benimde öle sen den bir farkın yok fakat Allah blir ins benimde herkesin olur teşekkür ederim yazdığın için ins benim yumurtada sağlıklıdır bir tane var dedi deniyormuş bende pes etmiyecem adet oldum bugün yarın kan tahlilleri mı yapturcam tedavi içinmerhaba,
benim şansım senden daha azdı. göbekten ve kalçadan iğneler vuruldum her gün aynı saatde iğnelerin isimlerini şuan hatırlamıyorum. ben bunların yanı sıra aktardan bir sürü bitkisel karışım da kullandım. isviçre şurubundan tut da aklına ne gelirse bir çekmece bitkisel ilaçlar aldım. ayrıca memleketten bir karışım daha yaptırmıştım onu da yedim. ama tedavimi asla yarım bırakmadım aynı saatlerde iğnelerimi vurdurdum. ve benim için en önemlisi psikolojik destek aldım tedavi boyunca çünkü bir çok başarısız tedavi sonucu çok yıpranmıştım bana çok katkısı oldu. eylül 2013 tedaviye başladım ekimde hamile olduğumu öğrendim. zaten bizim tedavimizde hızlı olmak şart bana hatta belki bir kaç hafta sonra anne olma şansın sıfır olacak o yüzden hemen başlamalıyız demişlerdi. eylül de ilaçları ve iğneleri kullanmaya başladım toplanması ve transferi olduktan bir hafta sonraydı yanlış hatırlamıyorsam test yapıldı hamileydim. benim de yumurtalarım bir ya da iki tane oluyodu o kadar iğnede bile 3 yumurtam olmuştu ikisi iyi durumdaydı. Yani can çıkmadıkça umut bitmez hikayesi benimkisi :) çok ağladım çok yıprandım eşime boşanma teklifinde bile bulunacak kadar kötüydüm ama şuan her baktığımda şükrettiğim bir bebeğim var Allahım en kısa zamanda sana ve isteyen herkese bu duyguları yaşatsın
Yumurta sayısını artırıcı birşey kuln din mı aktardan ise yariyo mumerhaba,
benim şansım senden daha azdı. göbekten ve kalçadan iğneler vuruldum her gün aynı saatde iğnelerin isimlerini şuan hatırlamıyorum. ben bunların yanı sıra aktardan bir sürü bitkisel karışım da kullandım. isviçre şurubundan tut da aklına ne gelirse bir çekmece bitkisel ilaçlar aldım. ayrıca memleketten bir karışım daha yaptırmıştım onu da yedim. ama tedavimi asla yarım bırakmadım aynı saatlerde iğnelerimi vurdurdum. ve benim için en önemlisi psikolojik destek aldım tedavi boyunca çünkü bir çok başarısız tedavi sonucu çok yıpranmıştım bana çok katkısı oldu. eylül 2013 tedaviye başladım ekimde hamile olduğumu öğrendim. zaten bizim tedavimizde hızlı olmak şart bana hatta belki bir kaç hafta sonra anne olma şansın sıfır olacak o yüzden hemen başlamalıyız demişlerdi. eylül de ilaçları ve iğneleri kullanmaya başladım toplanması ve transferi olduktan bir hafta sonraydı yanlış hatırlamıyorsam test yapıldı hamileydim. benim de yumurtalarım bir ya da iki tane oluyodu o kadar iğnede bile 3 yumurtam olmuştu ikisi iyi durumdaydı. Yani can çıkmadıkça umut bitmez hikayesi benimkisi :) çok ağladım çok yıprandım eşime boşanma teklifinde bile bulunacak kadar kötüydüm ama şuan her baktığımda şükrettiğim bir bebeğim var Allahım en kısa zamanda sana ve isteyen herkese bu duyguları yaşatsın
canım sayısını artırmazsın ama olanın kalitesini artırabilirsin ben kullandım bir zararını görmedim sende yakınında varsa danış arifoğlu güvenilir ben ordan almıştım.Yumurta sayısını artırıcı birşey kuln din mı aktardan ise yariyo mu
İsmi ne peki canımcanım sayısını artırmazsın ama olanın kalitesini artırabilirsin ben kullandım bir zararını görmedim sende yakınında varsa danış arifoğlu güvenilir ben ordan almıştım.
İSVEÇ ŞURUBU KULLANMIŞTIM BİR KAÇ KARIŞIM DAHA VARDI AMA İSİMLERİNİ HATIRLAMIYORUM ONLARA SORUNUNU SÖYLEYİNCE SANA NE KULLANMAN GEREKTİĞİNİ SÖYLÜYORLAR. KAPALI ÇARŞIDA ARİFOĞLUNU BUL ORDA Kİ ÇALIŞANLAR EPEY TECRÜBELİ :)İsmi ne peki canım