• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yumurta rezervi azlığı olanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi oldu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gerçi amh çok mühim değil önemli olan doktorun saydığı folikul .gayet iyi çıkmış senin ki 0.50 ye gore

Vallahi gittiğin merkez önemli benim dr her şeye bakıyor hemen tüp demiyorlar kimseye çok memnunum oğlumun adını bile koydum
Merhaba hangi merkeze gittiniz acaba bugün 2.denemenin negatifini aldim nerey gittigini yazarmisin

Gerçekten istersen mesafelerin önemi kalmaz önemli olan inanmak ve doğru doktoru bulmak

Merhaba Birşey sormak istiyorum İNŞALLAH mesajımı görüp banada cevap verebilirseniz çok sevinirim bende geçen ay aşılama için tedaviye başlamıştım Fakat 7 iğne sonucu yumurta sayısı kalitesi iyiydi ve tam son bir iğne ile aşılamaya geçecektimki covit olduk kaldı bu ayda tedaviye iğnelere başladık ama bu ayda yumurtalarım var fakat gelişmedi 75 mg 8 tane 5 Tanede 150 mg ragmen 13 mm de kaldı sanırım doktorumda istersen bu ay bırakalım diğer reglide görüşelim dedi bende geç olsun güç olmasın dedim ama geçen sene hamile kalıp 2 aylık düşük yaşamıştım üstüne de 4 ay sonra kimyasal yaşamıştım Yalnız bu ay aşırı kahve tükettim ve kahvaltı öğle yemeğini es geçip akşam yemeğimi yüyordum acaba etkilemişmişmidir Kafam çok karıştı banada bilgi verebilirmisiniz şimdiden çok Teşekkür ederim İNŞALLAH bir gün isteyen herkes Hayırlısıyla evladına kavuşsun 🙏🙏🙏

Back
X