• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yumurta rezervi azlığı olanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi oldu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
saracoglunun kürünu uygulayip süt hormonlarini bozanda var kist olusanda var.bazisina yaramis bazisina yaramamis.o riskleri göze alma konusunda endisem var.düşük de olsa ihtimal var. o negatif sonucu tekrar alip maddi manevi yıkılmak istemiyorum.yumurta nakli daha garantili bi işlem.
Gerçekten son çaren donasyonsa yaptır derim hem kimse bilmek zorunda değil senin hayatın senin tercihin anne olmak herkesin hakkı yedi yıl ne acılar çektim ne laflar duydum psikolojimi bozdular sayısız operasyon geçirdim iki yılımı sözde prof bir doktor çaldı dolandırdı en son senin olmaz dedi gönderdi ama tam umudumu kesmişken yavruma kavuştum tüm acılarımı unuttum yeniden doğdum
tesekkur ederim.bu fikri hazmetmek kolay olmuyo.donasyon yaptiranlarin oldugu sayfa var surekli orada olup duygularini okuyorum.bu fikre alistiriyorum kendimi.ben 38 esim 48 yasinda bizim beklemeye vaktimiz yok artik.Biran evvel nasip olur insallah

Tek sıkıntı yumurta mı başka şeylere bakıldı mı bazen rahimde sorun olabiliyor bu yüzden dr seçimi çok önemli

Ayrıca ilaçlarla büyütülen yumurta pek işe yaramıyor zaten her ay bir yumurta olur normalde o da sana yeter sayıya takılma kalite önemli bu da yaşa bağlı biraz
Foliküllerde yumurta her ay vardır zaten doktorlar o folikülleri sayarak yumurta rezervini tahmin ediyor ama her ay biri veya bazen bazilarinda 2 tanesi büyüyüp olgunlaşıp çatlayıp tüplere gidiyor dollenmek için

saracoglunun kürünu uygulayip süt hormonlarini bozanda var kist olusanda var.bazisina yaramis bazisina yaramamis.o riskleri göze alma konusunda endisem var.düşük de olsa ihtimal var. o negatif sonucu tekrar alip maddi manevi yıkılmak istemiyorum.yumurta nakli daha garantili bi işlem.

tesekkur ederim.bu fikri hazmetmek kolay olmuyo.donasyon yaptiranlarin oldugu sayfa var surekli orada olup duygularini okuyorum.bu fikre alistiriyorum kendimi.ben 38 esim 48 yasinda bizim beklemeye vaktimiz yok artik.Biran evvel nasip olur insallah
Benim eşim istemiyor bır tane oldu yeter diyor ben de kardeş istiyorum kendi yumurtalarımla da zor o sayfayı takip ediyorum ne güzel herkes bu mutluluğu yaşasın İnan dünyan değişiyor çocuk bambaşka bir şey hele annecim diyor son günlerde içim çekiliyor iyi ki uğraşmışım sonuna kadar diyorum doğuran büyüten sensin sonuçta bunun için bile değer

Tek sıkıntı yumurta mı başka şeylere bakıldı mı bazen rahimde sorun olabiliyor bu yüzden dr seçimi çok önemli
Evet bende bundan şüpheleniyorum madem embriyolar kaliteli neden tutmadı yani tabi nasip.kismet ama nedeni vardır herhalde doktora gittiğimde rahim de sıkıntı varmı diye bakmasını istiycem

Seni anlıyorum zor bir durum anne olma isteği bastırılamaz veya ertelenemez bir duygu imkan varsa ve eşinde istiyorsa neden olmasın fakat aklıma takılan şey dinen caiz mi hani organ nakli gibi düşününce yumurta donasyonunu normal geliyor ama bunu öğrenmek gerek aslında

İşte ilaçla sayıyı ve dolayısıyla şansı artırıyor ama bizim durum farklı ilaçla da sayı çok değişmiyor bu yüzden şans düşük oluyor bana dr senin yapın bu vücut az üretiyor dedi erken menopoz riski de var belki yarın girersin belki hep böyle gidersin dedi

Öyle bizlerde zor sayı az olduğu için bizde 2 en fazla 3 tane kendi yumurtamız oluyor rezervi iyi olanlarda 30 40 oluyor

Seni anlıyorum zor bir durum anne olma isteği bastırılamaz veya ertelenemez bir duygu imkan varsa ve eşinde istiyorsa neden olmasın fakat aklıma takılan şey dinen caiz mi hani organ nakli gibi düşününce yumurta donasyonunu normal geliyor ama bunu öğrenmek gerek aslında
Maalesef hocaların çoğu caiz değil diyor sıkıntı bu ya ama bazen tek çare olabiliyor yaşamayan bilmez ben yaptırmadım şükür gerek kalmadı ama saygım sonsuz evlatsızlık çok zor ve yıpratıcı

Ben mesela isterdim ki 3 değil 6 toplansın geriye 1 tane de olsa dondurulmus kalsa hemen gider yaptirırdım ama elde hiç yumurta kalmadı ona üzülüyorum herşey yeniden olacak

Bir de erken menopoz diyip geçiyor bazı doktorlar sekiz yıl mı ne oldu bunu duyalı daha girmedim bakalım zaman ne gösterir

Maalesef benim üç denememde hep az çıktı döllenen bir iki tane nerde dondurma şansı çok üzülürdüm otuz tane olanlar vardı ama onların da olmazdı başka sıkıntılardan nasipse bir tane bile yetiyor

Bir de erken menopoz diyip geçiyor bazı doktorlar sekiz yıl mı ne oldu bunu duyalı daha girmedim bakalım zaman ne gösterir
Yani doktor bana rezervin az diye menapoza giriyorsun anlamına gelmez bu dedi . Hiç yumurtan olmasa bile belli bir süre yine regl olabilirsin demişti ama ilk gittiğim doktor asla hamilelik olmaz menopozdasın demişti insafsız

Evet bende bundan şüpheleniyorum madem embriyolar kaliteli neden tutmadı yani tabi nasip.kismet ama nedeni vardır herhalde doktora gittiğimde rahim de sıkıntı varmı diye bakmasını istiycem
Bana en son perde var dendi polip olyordu zaten o alındı bunlar düzelince rahim hazır hale geldi mutlaka baktır gerekirse histeroskopi olursun sıkıntı varsa zaten boşa uğraşırsın tutmaz zaten

Bana en son perde var dendi polip olyordu zaten o alındı bunlar düzelince rahim hazır hale geldi mutlaka baktır gerekirse histeroskopi olursun sıkıntı varsa zaten boşa uğraşırsın tutmaz zaten
Evet ya bende öyle bir sorun olmasından korkuyorum öyleyse çok üzülürüm yani o süreçte sen herşeyi düşünemiyorsun ilk tedavi olunca doktora güveniyorsun. Anladığım kadar doktorlar genelde negatif alınca sorun varmı diye bakıyorlar ilk denemeler biraz deneme yanılma oluyor

Yani doktor bana rezervin az diye menapoza giriyorsun anlamına gelmez bu dedi . Hiç yumurtan olmasa bile belli bir süre yine regl olabilirsin demişti ama ilk gittiğim doktor asla hamilelik olmaz menopozdasın demişti insafsız
Aynı şeyleri yaşamışız benim ilk dr prof otuzda gırersın dedı daha girmedim 34de şükür şimdiki dr senin yapın bu bilemeyiz dedi

Evet ya bende öyle bir sorun olmasından korkuyorum öyleyse çok üzülürüm yani o süreçte sen herşeyi düşünemiyorsun ilk tedavi olunca doktora güveniyorsun. Anladığım kadar doktorlar genelde negatif alınca sorun varmı diye bakıyorlar ilk denemeler biraz deneme yanılma oluyor
Vallahi gittiğin merkez önemli benim dr her şeye bakıyor hemen tüp demiyorlar kimseye çok memnunum oğlumun adını bile koydum

Vallahi gittiğin merkez önemli benim dr her şeye bakıyor hemen tüp demiyorlar kimseye çok memnunum oğlumun adını bile koydum
Yani aslında gittiğim klinik iyi bi klinik bahceciye gidiyorum ama bilmiyorum ki neden bakmadı neden böyle oldu hiç bilmiyorum

Belki sıkıntı görmemiştir rahimde ben Antalya'ya gidiyorum iki saat sürüyor yaşadığım yerden bu ay tedavim iptal oldu bayram sonu da görev başlıyor ne yapacağım bilmem zaman çok kıymetlı benim için artık imkanları zorlayıp ikinci için uğraşacağım olmazsa da ilerde pişmanlık yaşamam denedim derim

Back
X