yumurta rezervi???

ecrin38

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2010
1.144
4
158
İstanbul
mrb arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım
3yıldır bebiş sahibi olmaya çalışıyoruz ama maalesef kısmet olmuyorr
3 tana başarısız aşılamam varr. 1 tane de 3 haftalık düşüğümmm.....
şimdi tüp bebeğe karar verdikk bahçeciye başaldımm ilk kontrolümde 5 tane yumurta rezervi,n var dedi doktorrr iyi dediii normali nedir yumurta rezervi nedir işlevi ve önemi nedirrr bu konularda beni aydınlatırsanız çook sevinirimmm...

tanesini bilmiyorum ama bana az yumurta rezervin demişti doktor, bu her zaman erken menopoz demek değil ama acele etmelisin demişti, ben de 3. denemem için yazı bekleyenlerdenim...bana öyle şu kadar falan demedi, ama iyi dediyse bence endişelenme, şimdiden bol şans

iğne veilaçlar sonrası mı 5 yumurtan var anlayamadım.yumurtaların toplandı mı yani?problemin ne idi.

teşekkür edrimm cnm . inaşallah bu sefer bebşişine kavuşursunn..

hayır nikocum ilk gittim tedavi ye başlamadan yani adetimin 3 . günü ultrasonla baktı 5 rezervin var dedi onu soruyorumm ..

5 biraz az . diger aylarda kontrol ettirdinmi . Bende bahcecide yaptirdim 2 ay once 4 taneydi ikisi bos cikti toplandiginda sadece 2 yumurta oldu onunda 1 i dollendi ve tutmadi.
doktorun kim canim? halit bey mi?

hayır cnm ya mustafa bey
hiç ilaçsız gayet iyi bi sayı dedi mustafa bahçecii hayırilk gittiğim için buraya diğer aylar kontrol ettirmedimm zaten artık kanun gereğince mecburen tek embriyo transferi oluyor ya önemi ne çoğunun anlayamadımm.

5 biraz az . diger aylarda kontrol ettirdinmi . Bende bahcecide yaptirdim 2 ay once 4 taneydi ikisi bos cikti toplandiginda sadece 2 yumurta oldu onunda 1 i dollendi ve tutmadi.
doktorun kim canim? halit bey mi?

cnm bide kaçın cı gün transferin gerçekleştii senin ve belirgin bi sorun varmıydı senin acaba.

Nekadar cok yumurtan olur ve dollenirse sansin okadar artiyor . cunki icinden en kalitelisini seciyor ve 5. gun balkosist icin bekleyebiliyorlar . ama yumurtan az olunca hemen transfer etmek zorunda kaliyorlar .

krishazel kaçıncı denemen sen de yaptırdın mı amh testi ekstradan ilaç verdi mi halit bey sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…