Yumurta Rezervi

Esmerim245

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2016
41
7
1
43
İyi akşamlar hocam yumurta rezervim çok mu kötü daha doktorum görmedi tüp bebek tedavisi gören arkadaşlar baya düşük dedi hele bir tanesi 1 veya 2 yumurta ya çıkar ya çıkmaz dedi psikolojim bozuldu ağladım bu arada 16 yıllık evliyim 34 yaşındayım ilk defa tüp bebeğe baş vurduk şuan yapmam gereken tahlilleri tamamlayıp dokturuma teslim etcem bi hsg filmim kaldı birde doktorum önermeden doğal kullabileceğim şeyler var mı yardımcı olursanız çokk sevinirim şimdiden çokkk teşekkür ederim

Merhaba esmerim.senin durumunu okuyunca kendimi gördüm ve hemen bişeyler yazıp hiçbirşeyin imkansız olmadığının müjdesini vermek istedim.çünkü 3ay önce ben de amh testi sonucunda 0.230(yani senden de düşük)çıktı.yaşım 33bu arada.dr herşey için çok geç kalmışsın dedi.işin zor dedi.tabii daha bi sürü olumsuz şey daha.şok oldum.inanamadım.benim şimdi çocuğum olmayacak mı diye geçti aklımdan.dünya başıma yıkıldı.neyse uzatmıyım.ben son bi şans deniyim olmazsa da uğraşmam diye düşünüp tedaviye başladık.ve ben şimdi hamileyim çok şükür.dr bile inanamadı.Allahın dediği oluyo işte.
ayrıca amh ın 0.3..olması tedavi sırasında 3-4taneden fazla yum .olmayacağı demekmiş.dr benimkine 2-3yum demişti.en yüksek dozda kullandım ilaçları buna rağmen yum.bu sayıyı geçmedi.yani max.yum sayısını veriyo bize bu sonuç tedavide.sen de umudunu yitirme.inş.herşey güzel olur.

Canım benim de amh 0.495 sonuc esmerim ile aynı hemen hemen sence bende de bir umut varmı.

Eklentiler

• 20180402_205242.webp
    33,8 KB · Görüntüleme: 413
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…