Yumurta rezervim yuksek iyi ama kalitem dusukmus

tugbaa0

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2022
335
112
53
29
Kizlar az oncede konu actim ama pek kimse yazmadi ve sanirim tam anlatamadim. Bugun bu haberle resmen kafam karisti ve umutsuzlugun en dibini yasiyorum. Yumurta rezervim gayet yuksek iyiymis ama kalitesi biraz dusukmus. Amh hormonum cok iyi cikmis yumurta sayim guzelmis ama Fsh hormunda sorun var kalitesi dusukmus. Yani yumurta sayisi rezervisi iyi olupta sadece kalitesi dusuk olan var mi? Umut olacak kimse yok mu biraz beni aydinlatsaniz🙏🏻

Kizlar az oncede konu actim ama pek kimse yazmadi ve sanirim tam anlatamadim. Bugun bu haberle resmen kafam karisti ve umutsuzlugun en dibini yasiyorum. Yumurta rezervim gayet yuksek iyiymis ama kalitesi biraz dusukmus. Amh hormonum cok iyi cikmis yumurta sayim guzelmis ama Fsh hormunda sorun var kalitesi dusukmus. Yani yumurta sayisi rezervisi iyi olupta sadece kalitesi dusuk olan var mi? Umut olacak kimse yok mu biraz beni aydinlatsaniz🙏🏻
degerleri yazar misin

Doktorumdan istedim daha gondermedi elimde yok malesef sadece aciklama olarak amh degeri iyi yumurtalik rezervin fazla ve iyi ama fsh yuksekligi buda yumurta kalitesizligi olabilir yazmis
amh 3 ve uzeri rezerv olarak iyi olsa bile normsl aralik 2-3.4 Arasi isteriz biz doktor olarak demisti. ki benimki 3. 27 idi ona ragmen fsh 10 ve alti daha iyi tabi ibrahim saracoglu fsh yaz istersen . bir de her ay duzenli yumurtlama oluyor mu ivulasyonla takip ettin mi hic ya da doktor yumurta takibi yapti mi ve yas kac ilk cocuk mu

amh 3 ve uzeri rezerv olarak iyi olsa bile normsl aralik 2-3.4 Arasi isteriz biz doktor olarak demisti. ki benimki 3. 27 idi ona ragmen fsh 10 ve alti daha iyi tabi ibrahim saracoglu fsh yaz istersen . bir de her ay duzenli yumurtlama oluyor mu ivulasyonla takip ettin mi hic ya da doktor yumurta takibi yapti mi ve yas kac ilk cocuk mu
Iste adete 3 kala yaptigimda fsh 4 cikmisti adet gunu ise 11 cikti. Evet her ay ovulasyon testi yapiyorum ve yumurtlama oluyor doktorumda bakmisti gayet guzel olgunlasiyor dedi. Ilk cocuk bugun dogum gunum 27 oldum sizce bu sonuclar cok mu kotu? Yani rahim filmide cektirdik yumurtaliklarima bakildi rezervi herseyi cok iyi dedi iste bu sonucla kalitesiz olabilme durumu var dedi tum moralim bozudlu😔

Sonuclarim boyle yurtdisinda yasiyorum belki biraz farklidir sistem ama anlayan var mi?
6CEB7FA5-0543-43D3-A7A4-7174D1B2C564.webp

Iste adete 3 kala yaptigimda fsh 4 cikmisti adet gunu ise 11 cikti. Evet her ay ovulasyon testi yapiyorum ve yumurtlama oluyor doktorumda bakmisti gayet guzel olgunlasiyor dedi. Ilk cocuk bugun dogum gunum 27 oldum sizce bu sonuclar cok mu kotu? Yani rahim filmide cektirdik yumurtaliklarima bakildi rezervi herseyi cok iyi dedi iste bu sonucla kalitesiz olabilme durumu var dedi tum moralim bozudlu😔
esas olan adetin 3. gunu sonuclaridir. e2 LH fsh ve triod kac adetin 3. gunune gore. bir de Amh 22 acaba Turkiyedeki degerle ayni mi cunku bu cok fazla bir deger . doktir bana 3.27 ciktiginda bile cok dedi

esas olan adetin 3. gunu sonuclaridir. e2 LH fsh ve triod kac adetin 3. gunune gore. bir de Amh 22 acaba Turkiyedeki degerle ayni mi cunku bu cok fazla bir deger . doktir bana 3.27 ciktiginda bile cok dedi
Sanirim farkli cunku 22 ye cok iyi dedi buda doktorum yeni gonderdi anlasilmasi zor ya

Eklentiler

• C26BA2A4-416F-4BC4-8288-149F7ED12C45.webp
    C26BA2A4-416F-4BC4-8288-149F7ED12C45.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 117
bu deger araligi Turkiye'dekiyle ayni ddgil yorum yapamiyorum
aslinda sorunun estradiol hormonumun cok yuksek olmasi dedi doktorum. Malesef yasima gore cok fazla yuksekmis bilmiyorum bende hic anlayamadim bir turk doktoruna gonderip yorum almayi cok istiyorum ama bu sekilde anlalar mi acaba

aslinda sorunun estradiol hormonumun cok yuksek olmasi dedi doktorum. Malesef yasima gore cok fazla yuksekmis bilmiyorum bende hic anlayamadim bir turk doktoruna gonderip yorum almayi cok istiyorum ama bu sekilde anlalar mi acaba
Ben doktoruma gostereyim ozelden at bi de testere disli aslan pencesi ibrahim saracoglundan alip icebilirsin

Bende senin gibiyim canım amh çok yüksek pko var bende.kalite düşük diye klomene rağmen olmuyor gebelik

Merhaba rapordaki dilden anladığım kadarıyla danimarkadasınız. Ben de danimarkada yaşıyorum. Ne yazık ki 1 ay önce doğumda 37 haftalık bebeğimi kaybettim. Öncesinde hamile kalma sorunum olmamıştı. Nasıl girdiniz bu yumurta kalitesi, vs. kontrol sürecine?

Ben kontrole gittiğimde doktora gelecek hamilelikler için yumurtalık kontrolü istediğimi söyledim, ultrasonla baktı yumurtalara ama kan testi yapmadı. Kalitesini bilmiyorum. Ben daha yeni doğum yaptığım için şu anda vücudum normal süreçte değil zaten ama ilerisi için merak ediyorum. Hangi nedenle baktılar bu sonuçlara sizde?

Bende senin gibiyim canım amh çok yüksek pko var bende.kalite düşük diye klomene rağmen olmuyor gebelik
Merhaba gebe kalabildiniz mi nasil bir süreçtesiniz bende aynı durumdayım ne yapacağımı şaşirdim amh cok yüksek lh ta yüksek adet oluyorum ama gebe kalamıyorum

Merhaba şuan yumurta büyütme ilacı alıyorum başladım bugün.siz ilaç tedavisi oldunuz mu hiç.pkomyğksekliği engel değil.benim hormonlar normal Kilo zayıf.insülim direnci de yok.bubay letu ya başladım bakalım
Merhaba gebe kalabildiniz mi nasil bir süreçtesiniz bende aynı durumdayım ne yapacağımı şaşirdim amh cok yüksek lh ta yüksek adet oluyorum ama gebe kalamıyor

Back
X