Arkadaslar, DHEA tedaviye başladıktan sonra da kullanmaya devam ediliyormu? Yoksa iğnelere başlayınca kestiniz mi?
arkadaşlar merhaba, ben burda yeniyim.
eski forum yorumlarınızı epeydir takip ediyorum. bazı sorularım olacak yardımcı olursanız sevinirim..biz de 5 senedir bebiş için çabaıyoruz. bu seneye kadar açıklanamayan infertilllerdendik. bu sene sadece bir kere FSH seviyem 15 oldu. dr um hemen tüp bebek dedi.öncesinde zaten 2 başarısız aşılama, 1 tüp bebek (1 yumurta,1 embriyo ve fragmenteoldu transfere gelemedi) deneyimimiz olmuştu ama hiç kimse de yumurta rezervimden bahsetmemişti.
ağustos 2011 de bu fsh değeri neticesinde yine tüp bebek denedik 3 folikül, 2 yumurta ve 2 si de olgunlaşmamış çıktı yine iptal. şimdi dr um ekimde gel dedi. yani 1,5 ayım kaldı. araştırırken sizi buldum. bitkisel kürlerinizi okudum. bir kaçını denemek istiyorum. daha evvel i. saraçoğlunun danışanıydım ama olmadı. Folik asit ve diğer vitamileri bir de arı sütü, polen, ginseng karışımlı bir hap ve bal karışımını zaten kullanıyorum.aşağıdaki kürlere ne zaman başlayıp ne zaman bitireceğimi (mesela yumurtlama döneminde yada adetliyken içeiliyomuyuz) bilmiyorum. yardımcı olursanız sevinirim..kullanmak istdiğim kürler:
1) sarıkantaron+ papatya+ karanfil çayı
2) hayıt kürü
3) L'carnitine- L' arginine
4) dong guai
5) DHEA
şimdiden teşekkrler...
Giz, ben su ansa hem dhea hem hayit cayi iciyorum ya icmesemmi hayit cayi, su an korktim biraz zarari olabilir mi
giz1978 ,sitede yeni olduğum için özelinize mesaj yazamadım maaleef...burdan danışayım..
öncelikle ilgine teşekkür ederim...
1)bu DHEA yı kullanmak için adetli mi olmak gerek yoksa herhangi birgün başlanabiliyormu ?..
2)en az ne kadar kulanmak gerekir? yine burda okumuştum kullandıktan 2 ay sonra etkişini gösteriyomuş..siz faydasını gördünüz mü? şu an benim için sayıdan çok kalite önemli
3)bir de SOLGAİN ve DONG GUAİ diye bişeyler duydum. bunlar da benim durumumda faydalımıdır?..
+) bunla markadan markaya değişiyormuş sanırım. hangi marka ve nerden almalıyım?
dhea.yı.herhangi.birgün.içebilirsin.canım.günde.üçtane.benimde.kaliteye.ihtiyacım.var.o.yüzden.9.aydır.kullanıyorum.birz.kilo.ve..kıllanma.yapıyor.degsinde.önemli.degil
ben.okumuştum.bizim.durumumuzda.biri.kullanmış.hamiş.kalmış.gnc.nin.ürünleri.kaliteli.diyorlar.soracagın.olursa.sor.çekinme
birde.tüp.bebege.başlıyacagın.zaman.1.öncesinden.incir.suyu.dene.derimkalite.açısından.
Dr.gittim.folikül.gözüküyordu.maşallah.bende.önmelisi.kalite.bakalım.sen.al.dheayı.hemen
unutuyroum.ya.özür.izmirdenmiydin.pardon
yok canım sivastayım ben...:)...burda ilaçları bulmak zor.
Ben de dhea yı reglolduktan sonra kullanayım diyorum. Zaten az kaldı. Adetliyken de kullanabiliyoruz değil mi?...
Teşekkürler...
kızlar bana da basarısız tup bebek denemesı ardından bugun doktor tarafından verıldı 3 ay kullanmamı soyledı fayda gorenler var mı?bırkac yerde hıc etkısı olmadıgını da okudum kararsızım.
arkadslar kullandığınız dheanın markasını ve günde kaç tane kullandığınızı yazarmısınız....
Arkadaşlar bende 37 yaşındayım FSH değerim 54 yumurta rezervini arttırmak için Üsküdar da Ermiş aktardan yumurta geliştirici macun ve çay aldım içeriklerini bilmiyorum ama 1. kutudan sonra FSH değerim 8 e düştü bu arada 3 ay boyunca da DHEA kullandım bunların sonucunda 1 tane folikül oluştu sonra iğnelere başladım folikül sayısı 3 e çıktı. tansfer sonucum pozitif şu anda 3 aylık hamileyim. yüce rabbim her isteyene hayırlı evlat nasip etsin
yardimlariniz icin tesekkür ederim, bende 1ay kadar dhea kullandim fakat her hangi bir basarisini görmedim.baska tavsiyelerinizi bekliyorum
merhaba arkadaşlar. ben 23 yaşındayım ve fsh değerim 10 ile 17 arasında değişiyor. 1 hafta sonra tüp bebeğe başlıyoruz. 3 haftadır DHEA kullanıyorum. ayrıca hayıtı da bırakmadım onu da içmeye devam ediyorum. adet olunca da bal, tarçın ve çörek otuna da başlayayım diyorum.. erken yaşta fsh sorunu yaşayıp tüp bebekle hamile kalan var mı
canım.hemen.dhea.ya.başla.tatlım.zamanın.az.kalmış.hatta.erteliyebilirsen.ertele.2.ay.çünkü.dhea.uzun.süre.kullanımda.iyi.oluor.ben.9.aydır.içiyorum.biosteren.marka.25.mg.al.günde.üç.tane.
hayıt.içme.çünkü.dheayla.aynı..zararı.olur.belki.bitki.çatylarını.günde.iki.defa.tükettebilirsin
arginen.kullanmadım.ama.bir.yeterli.derim.bunun.yanında.arı.sütü.bal.polen.karışımı.sabahları.bir.kaşık
canım.yumurta.rzeri.üzerine.zaten.topik.var.oaraya.gel.bbulamazsan.özelime.yaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?