Yumurta rezervleri ve kalitesi

Arkadaslar, DHEA tedaviye başladıktan sonra da kullanmaya devam ediliyormu? Yoksa iğnelere başlayınca kestiniz mi?

merhaba doktorum yumurta toplanana kadar kullandırdır bana. yumurtalar toplandıktan sonra kestim.

bende kullandıklarımı yazayım,
- dhea ama 1 ay kullandım keşke daha önce başlasa imişim.
- Co enzim Q ten 100 mg 1 sabah 1 akşam
- Solgar Female Muttiple 1 adet
- Bal Polen Arı Sütü - Sabah Akşam 1 er kaşık

Sayıda Artış olmadı ama kaliteli yumurtalar oluştu. 5. gün blast oldu. Bence sende yumurta adetine kitlenme, kaliteli olsun yeter canım.

Son düzenleme:

canım.hemen.dhea.ya.başla.tatlım.zamanın.az.kalmış.hatta.erteliyebilirsen.ertele.2.ay.çünkü.dhea.uzun.süre.kullanımda.iyi.oluor.ben.9.aydır.içiyorum.biosteren.marka.25.mg.al.günde.üç.tane.

hayıt.içme.çünkü.dheayla.aynı..zararı.olur.belki.bitki.çatylarını.günde.iki.defa.tükettebilirsin
arginen.kullanmadım.ama.bir.yeterli.derim.bunun.yanında.arı.sütü.bal.polen.karışımı.sabahları.bir.kaşık

canım.yumurta.rzeri.üzerine.zaten.topik.var.oaraya.gel.bbulamazsan.özelime.yaz

giz1978 ,sitede yeni olduğum için özelinize mesaj yazamadım maaleef...burdan danışayım..

öncelikle ilgine teşekkür ederim...
1)bu DHEA yı kullanmak için adetli mi olmak gerek yoksa herhangi birgün başlanabiliyormu ?..

2)en az ne kadar kulanmak gerekir? yine burda okumuştum kullandıktan 2 ay sonra etkişini gösteriyomuş..siz faydasını gördünüz mü? şu an benim için sayıdan çok kalite önemli

3)bir de SOLGAİN ve DONG GUAİ diye bişeyler duydum. bunlar da benim durumumda faydalımıdır?..

+) bunla markadan markaya değişiyormuş sanırım. hangi marka ve nerden almalıyım?

giz1978 ,sitede yeni olduğum için özelinize mesaj yazamadım maaleef...burdan danışayım..

öncelikle ilgine teşekkür ederim...
1)bu DHEA yı kullanmak için adetli mi olmak gerek yoksa herhangi birgün başlanabiliyormu ?..

2)en az ne kadar kulanmak gerekir? yine burda okumuştum kullandıktan 2 ay sonra etkişini gösteriyomuş..siz faydasını gördünüz mü? şu an benim için sayıdan çok kalite önemli

3)bir de SOLGAİN ve DONG GUAİ diye bişeyler duydum. bunlar da benim durumumda faydalımıdır?..

+) bunla markadan markaya değişiyormuş sanırım. hangi marka ve nerden almalıyım?

dhea.yı.herhangi.birgün.içebilirsin.canım.günde.üçtane.benimde.kaliteye.ihtiyacım.var.o.yüzden.9.aydır.kullanıyorum.birz.kilo.ve..kıllanma.yapıyor.degsinde.önemli.degil
ben.okumuştum.bizim.durumumuzda.biri.kullanmış.hamiş.kalmış.gnc.nin.ürünleri.kaliteli.diyorlar.soracagın.olursa.sor.çekinme
birde.tüp.bebege.başlıyacagın.zaman.1.öncesinden.incir.suyu.dene.derimkalite.açısından.
dr.gittim.folikül.gözüküyordu.maşallah.bende.önmelisi.kalite.bakalım.sen.al.dheayı.hemen

unutuyroum.ya.özür.izmirdenmiydin.pardon

yok canım sivastayım ben...:)...burda ilaçları bulmak zor.
Ben de dhea yı reglolduktan sonra kullanayım diyorum. Zaten az kaldı. Adetliyken de kullanabiliyoruz değil mi?...
Teşekkürler...

yok canım sivastayım ben...:)...burda ilaçları bulmak zor.
Ben de dhea yı reglolduktan sonra kullanayım diyorum. Zaten az kaldı. Adetliyken de kullanabiliyoruz değil mi?...
Teşekkürler...

adetliykende.kullanıyorsun.kesmiyorsun.hiç.

internetten.sipariş.verebilirsin

kızlar bana da basarısız tup bebek denemesı ardından bugun doktor tarafından verıldı 3 ay kullanmamı soyledı fayda gorenler var mı?bırkac yerde hıc etkısı olmadıgını da okudum kararsızım.

kızlar bana da basarısız tup bebek denemesı ardından bugun doktor tarafından verıldı 3 ay kullanmamı soyledı fayda gorenler var mı?bırkac yerde hıc etkısı olmadıgını da okudum kararsızım.

canım.kullanıp.faydasını.gören.var.kullanderim.ben.3.gün.adetim.sürerken.dheayla.5.gün..hemde.agrısız.sızısız.bu.demekki.iyi.geliyor.dhea

kızlar.elinde.dhea.olan.yani.kullanmayıpda.dolapta.saklayan.varmı.,ihityacım.var

arkadslar kullandığınız dheanın markasını ve günde kaç tane kullandığınızı yazarmısınız....

günaydınlar.dhea.ben.naturel.ve.biosteren.marka.kullanıyorum

günde.3.tane.ama.drum.dedi.bana..tüp.bebk.aşamasındaysanızgünde.3.tane.kullanabilirsiniz.am.yinede.dr.danışın

birde.aklınızda.olsun.dhea.yı.içiyourz.geçici.fsh.düşüyor.
tüp.bebek.yapılırken.rahim.kalınlıgına.dikkat.edin.ve.drsorun.onun.için.zaten.esterefom.du..herhalde.bunu.veriyorlar

sadece.hatırlatma.fsh.düşerken.rahim.inceliyor.buda.bebegin.tutunmasını.zorlaştıryor

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar. ben 23 yaşındayım ve fsh değerim 10 ile 17 arasında değişiyor. 1 hafta sonra tüp bebeğe başlıyoruz. 3 haftadır DHEA kullanıyorum. ayrıca hayıtı da bırakmadım onu da içmeye devam ediyorum. adet olunca da bal, tarçın ve çörek otuna da başlayayım diyorum.. erken yaşta fsh sorunu yaşayıp tüp bebekle hamile kalan var mı

merhaba 2 yıl önce ki yazınız amma,belki bakarsınız,karşılık verirsiniz diye düşündüm,bende 38 yaşındayım,FSH:30
nasıl bir macun,yada ermiş aktar kimdir,telefon,DHEA yan etkissi oldumu,ne iğnesıi kullandınız?sağolunnn

yardimlariniz icin tesekkür ederim, bende 1ay kadar dhea kullandim fakat her hangi bir basarisini görmedim.baska tavsiyelerinizi bekliyorum

SEn gene de kullanmaya devam etmelisin. DHEA'yı birçok doktor öneriyor. Dozu falan artırılabilir.

DHEA'yı en az 2-3 ay kullanmak gerekli demişti doktor bana aklınızda olsun

slm arkadaşlar 2, başarısız tüp bebek denememden sonra doktorum rezerv azlığından dolayı biosteren önerdi fakat özlellikle 4 aydan fazla kullanmam gerektiğinin üstünde durdu 9 aydıriçiyonuz sanırım bu konuda doktorunuz ikaz etmedimi yada kullanım süresiyle ilgili bir şey demedimi çünkü bende kullanmaya başlıycam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…