Yumurta rezervi az olunca erken mi menapoza giriliyor. AHM testi istedi bakalım o kaç çıkacakMalesef o sorun bendede var. 2 yildir olmuyor.
Canım adetlerin nasıl senin düzenlimidir benim çok düzenli şaşırdım kaldım öyle deyinceAmh bende cok kötü. Fsh idare eder. Bi iyi bi kötü. Insallah amh iyi olur sende. Erken menopoz diyorlar ama bence degil. Doktorum ümizsiz degil ama cokta büyük sansin yok diyor. Hertür denedi bikez yumurta olustu. Simdi diher ay hormonsuz izleyecek hormonlar bende pek fayda etmiyor. Hormonsuz bulursak yumurtayi toplayacagiz dedi. Cok tatli bir doktor ve cok ugrasiyor
Arkadaşlar tüp bebek tedavim başlayacak temmuzda yaşım 27 doktor yumurta rezev azlığı var dedi. Ne yapacağım şimdi ben
Birlik tahlili yaptırmadı ben geçen daha hormon tahlili yaptırdığımda 12.75 çıkmıştı referans değerleri 8 ile 12 arasındaydı e2 normal çıkmıştı. AMH istedi 5 gün sonra çıkacak sonucu ulrasonla bakarak az dediMerhaba neye göre dedi bunu hormon değerlerin nedir fsh ve e2
Horman tahlili yaptırmadı geçen sene yaptırdığımda 12.75 çıktı e2 normal çıkmıştı. Ultrasonla bakıp rezervin az dedi.AMH istedi 5 gün sonra çıkacak sonuç.Merhaba neye göre dedi bunu hormon değerlerin nedir fsh ve e2
Arkadaşlar Amh sonucu 0.35 çıktı tüp bebek ile hamile kalmam çok mu zor sizce
Canım ben denizlideyim hemen başliycaz beklemizycem. İzmir medikal Park hastanesinde yaptırcam.Bizde sperm azdı. Doktor amh istedi 0.35 çıktı acil başlamamız lazım dedi. Haziranda başliycan inşallah biesteronu 149 tl ye aldım pahalı senin söylediğini araştırcam. Sen nerede yaptıracaksın. Bi de kaç yaşındasın .Ayni durumdayiz
Dhea kullanabilirsin ama asla biosteron alma cok pahali ben 4 kutu kullandiktan sonra dank etti .. Internette arastirdim buldum pritans pride amerikan markasi dhea 25 mg 250 tableti 115 tl ye aldim .. Kesinlikle kesene zarar verme biosteron alarak
Ben 2 yildir rezerv az oldugunu biliyirum doktor bana cok isrra etti ama ben tup yaptirmadim benim ilk 0.90 di sonra 0.70 oldu ve simdi 0.37 ve bu ay tup bebek icin capa ya gidiyorum rapor cikartim acil sekilde dış bir merkezde tup bebek yaptiricam
Tavsiyem sakin benim gibi bekleme
Hangi ildesin ...ben istanbul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?