Yumurta rezev azlığı

Arkadaşlar bugün adetimin 2. günü doktor ilaçlarımı verdi.
Gonalf 450IU
Menapur 75IU
Gonapepty
Femara
Cetrotide
Ovitrelle verdi inşallah ilk seferde istediğimiz kadar yumurta olur. Bana dua edin .

Arkadaşlar bugün iğnelerimde 5. Gündeyim yarın kontrolün var inşallah yumurtalarım gelişmiştir. Dua edin.

Bugün kontrole gittim 3 yumurta var bi tane de küçük varmış.

Kızlar benimde eşim azosprem çok kötüyüm bende doktor benim yumurtalarımı donduralım diyor eşin tedavisi başlayacak oba göre kullanırız diyor sizce mantıklı mı

Kızlar benimde eşim azosprem çok kötüyüm bende doktor benim yumurtalarımı donduralım diyor eşin tedavisi başlayacak oba göre kullanırız diyor sizce mantıklı mı
Canım sende rezerv azlığı var mi eğer yoksa sadece eşine tedavi uygulanacak ise neden yumurta durdurma işlemi yapılıyor ki

Merhaba canım, benim de amh düşük. tüp bebeğe başlayacağız. devlet nasıl rapor veriyor? ne yapmamız lazım? iki yıllık evliyiz biz de.

Merhaba, forumu gezerken başlığı farkettim. Umut olur belki diye kısa bisey yazmak istedim
Bu ay aşılama oldum ilk defa ve tutmuş. Yumurta rezervinde azalma bar bende de. Yaşım 29. Eşimde de hızlı sperm azlığı vardı. Ama ilk denemede tuttu. Umudunuzu kaybetmeyin, sadece paylaşmak istedim.

Merhaba canım, benim de amh düşük. tüp bebeğe başlayacağız. devlet nasıl rapor veriyor? ne yapmamız lazım? iki yıllık evliyiz biz de.
Merhaba
Hangi ildesiniz
Ben istanbulda capa hastanesinde cikariyorum
Capa amh tahlili yapmiyor maalesef
Ama yapilmis bir tahlil varsa kesinlikle gotur
Devlet hastanesinin infertilite bolumunden randevu al
Varsa amh tahlilini yaninda gotur
Evlilik cuzdanini al
Zaten muayene ediliyor sana hazirlanacak evrak listesi veriliyor

Esin icinde uroloji ya da androlojiden randevu alacaksin

Hangi ilde oldugunu bilmedigimden genis yonlendirme yapamıyorum

Senin infertilite raporların
Esinim androloji raporlari toplanip kurula sunuluyor

Eaim sadece kan ve spermiyogram veriyor

canım ben küçük bir şehirdeyim, burada devlet hastanesinde infertilite bölümü yok. ama devlet hastanesinde muayene olduğum doktor sizi üniversite hastanesine sevk edebilirim demişti, ben de o an tüp bebek merkezine gideceğiz zaten vakit kaybı olmasın diye düşünüp gerek yok demiştim. Amh burda bakılmıyor ama dış laboratuara gönderilip aldık sonucu, şu an elimde var amh tahlilim. Tüp bebek tedavimizi kayseri'de yaptıracağız, oradaki devlet hastanesinde yapabilirim galiba değil mi? siz yani aldınız bu raporu değil mi canım?
pazartesi günü tahlil için tekrar gideceğim buradaki doktora. yapmam gereken bir şey var mı burada?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…