- 28 Mayıs 2016
- 1.125
- 453
- 123
Bana gecenlerde yapildi. O degerler iyi ciktiArkadaşlar size genetik test yapıldı mı
Hakkında hayırlısı sağlıkla olsunArkadaşlar bugün adetimin 2. günü doktor ilaçlarımı verdi.
Gonalf 450IU
Menapur 75IU
Gonapepty
Femara
Cetrotide
Ovitrelle verdi inşallah ilk seferde istediğimiz kadar yumurta olur. Bana dua edin .
Insallah cnmArkadaşlar bugün adetimin 2. günü doktor ilaçlarımı verdi.
Gonalf 450IU
Menapur 75IU
Gonapepty
Femara
Cetrotide
Ovitrelle verdi inşallah ilk seferde istediğimiz kadar yumurta olur. Bana dua edin .
Amin canimArkadaşlar bugün iğnelerimde 5. Gündeyim yarın kontrolün var inşallah yumurtalarım gelişmiştir. Dua edin.
Senin amh kaçtı canımCok sevindim adina canim. Bende bu fönem hic yumurta olusmuyor artik.
Canım sende rezerv azlığı var mi eğer yoksa sadece eşine tedavi uygulanacak ise neden yumurta durdurma işlemi yapılıyor kiKızlar benimde eşim azosprem çok kötüyüm bende doktor benim yumurtalarımı donduralım diyor eşin tedavisi başlayacak oba göre kullanırız diyor sizce mantıklı mı
0.14 cok kötüSenin amh kaçtı canım
Yumurta çıksında değer önemli değil canım0.14 cok kötü
Malesef artik yumurta görünmüyor. Sürekli kist oluyor.Yumurta çıksında değer önemli değil canım
Esinin spermlerini arttirin ozaman ..
Benim esimde ilk tahlilde 1.7 milyon çıktı 3 ay proxed plus kullandi 46 milyona yukseldi .. Esin de kullansin...
Sen dhea yi gittiyorda arattir prutans pride ben oradan aldim doktorum alabilirsin dedi ..hemde 250 tableti 115 tl
Bende 4 kutuya 600 tl verdikten sonra bunu buldum bir arkadas sayesinde..
Ayrica inofolic combi kullan hem folik asit destegi hemde eger tatli yiyorsan cok uzak durmani saglar tatli yumurtaliklarim bas dusmani ...
Ben istanbuldayim medicalpark bahcelievler e gidiyorum ama tup bebegi ya bahceci ya da dr aret kamar da yaptiricam ..
Sakin dusun acele etme dogru karar ver
Ayrica amh dusuk olanlara devlet hemen rapor veriyormus 3 yil evlilik sarti aramiyormus ciddi fiyat farkediyor anlasmali merkezlerde ..
5500 den 2500 lere iniyor degerlendir derim..
Ben yarin capa hastanesine gidicem yine yazarim sana ama parana yazik bence rapor cikarttir...
Eki Görüntüle 1836398
MerhabaMerhaba canım, benim de amh düşük. tüp bebeğe başlayacağız. devlet nasıl rapor veriyor? ne yapmamız lazım? iki yıllık evliyiz biz de.
canım ben küçük bir şehirdeyim, burada devlet hastanesinde infertilite bölümü yok. ama devlet hastanesinde muayene olduğum doktor sizi üniversite hastanesine sevk edebilirim demişti, ben de o an tüp bebek merkezine gideceğiz zaten vakit kaybı olmasın diye düşünüp gerek yok demiştim. Amh burda bakılmıyor ama dış laboratuara gönderilip aldık sonucu, şu an elimde var amh tahlilim. Tüp bebek tedavimizi kayseri'de yaptıracağız, oradaki devlet hastanesinde yapabilirim galiba değil mi? siz yani aldınız bu raporu değil mi canım?Merhaba
Hangi ildesiniz
Ben istanbulda capa hastanesinde cikariyorum
Capa amh tahlili yapmiyor maalesef
Ama yapilmis bir tahlil varsa kesinlikle gotur
Devlet hastanesinin infertilite bolumunden randevu al
Varsa amh tahlilini yaninda gotur
Evlilik cuzdanini al
Zaten muayene ediliyor sana hazirlanacak evrak listesi veriliyor
Esin icinde uroloji ya da androlojiden randevu alacaksin
Hangi ilde oldugunu bilmedigimden genis yonlendirme yapamıyorum
Senin infertilite raporların
Esinim androloji raporlari toplanip kurula sunuluyor
Eaim sadece kan ve spermiyogram veriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?