Yumurta rezev azlığı

Doktorunuza danisarak inofolik ve dhea 25 mg kullanin. Benimde rezervim cook az (hic bekleme tuo bebek yaptır dediler) olan yumurtalarsa tembeldi.
Bu ilaclari kullanarak hamile kaldim ama dusuk oldu. Kimyasalmis.
Canım doktorum dhea verdi kullanıyorum . Ben doğal yoldan hamile kalamam eşimin spermi çok az.

Anladim canim. ALLAH hepimizin yardimcisi olsun. Bizimde hic umidimiz yoktu. Acil tup bebege gonderdiler. Nasil oldu anlamadim bile mucize idi bizim icin ama gitti...
Allah hayırlı saglıklı sıhatli evlatlar versin canım sana ve isteyen herkese hepimize Amin

Canım ben denizlideyim hemen başliycaz beklemizycem. İzmir medikal Park hastanesinde yaptırcam.Bizde sperm azdı. Doktor amh istedi 0.35 çıktı acil başlamamız lazım dedi. Haziranda başliycan inşallah biesteronu 149 tl ye aldım pahalı senin söylediğini araştırcam. Sen nerede yaptıracaksın. Bi de kaç yaşındasın .

Esinin spermlerini arttirin ozaman ..
Benim esimde ilk tahlilde 1.7 milyon çıktı 3 ay proxed plus kullandi 46 milyona yukseldi .. Esin de kullansin...

Sen dhea yi gittiyorda arattir prutans pride ben oradan aldim doktorum alabilirsin dedi ..hemde 250 tableti 115 tl
Bende 4 kutuya 600 tl verdikten sonra bunu buldum bir arkadas sayesinde..

Ayrica inofolic combi kullan hem folik asit destegi hemde eger tatli yiyorsan cok uzak durmani saglar tatli yumurtaliklarim bas dusmani ...

Ben istanbuldayim medicalpark bahcelievler e gidiyorum ama tup bebegi ya bahceci ya da dr aret kamar da yaptiricam ..

Sakin dusun acele etme dogru karar ver
Ayrica amh dusuk olanlara devlet hemen rapor veriyormus 3 yil evlilik sarti aramiyormus ciddi fiyat farkediyor anlasmali merkezlerde ..

5500 den 2500 lere iniyor degerlendir derim..
Ben yarin capa hastanesine gidicem yine yazarim sana ama parana yazik bence rapor cikarttir...

20160522_232518-1.webp

Benim esimde ilk tahlilde 1.7 milyon çıktı 3 ay proxed plus kullandi 46 milyona yukseldi .. Esin de kullansin...

Sen dhea yi gittiyorda arattir prutans pride ben oradan aldim doktorum alabilirsin dedi ..hemde 250 tableti 115 tl

Ayrica inofolic combi kullan hem folik asit destegi hemde eger tatli yiyorsan cok uzak durmani saglar tatli yumurtaliklarim bas dusmani ...

Ben istanbuldayim medicalpark bahcelievler e gidiyorum ama tup bebegi ya bahceci ya da dr aret kamar da yaptiricam ..

Ayrica amh dusuk olanlara devlet hemen rapor veriyormus 3 yil evlilik sarti aramiyormus ciddi fiyat farkediyor anlasmali merkezlerde ..

Ben yarin capa hastanesine gidicem yine yazarim sana ama parana yazik bence rapor cikarttir...

Eki Görüntüle 1836398
Canım eşimin hiç spermi yoktu 0 spermdi 300 bine yükseldi iğneler sayesinde ama daha da artmadı onun spermi düşük olduğu için rapor çıksrtabiliyoruz.Raporla yaptırcaz inşallah. Biz ben de bir sorun yok sanıyorduk dr ultrasonda rezervin çok az dedi. Test yaptırdı amh çok düşük çıktı . senin dediğin ilacı da alacağım anlattığın için çok teşekkür ederim .

Ağlamak istiyorum tüp bebek tedavisine başliycaz hala önümüzü göremiyorum. Eşim kromozom analizi yaptırıyo sonuç çıkmadı. Pgt yapılacak mı belli değil. Rezevr az. Doktor yumurta biriktirebiliriz diyo. Onun maliyeti çok fazla. 3 tane basit kist var. Kist gemeden başlayamayız diyo doktor. Sıkıldım bunaldım. Sanki tüm işlerim ters gidiyo. Eşimin spermi az . Geçecek mi şu günler. Düşün düşün bunaldım :(

Ağlamak istiyorum tüp bebek tedavisine başliycaz hala önümüzü göremiyorum. Eşim kromozom analizi yaptırıyo sonuç çıkmadı. Pgt yapılacak mı belli değil. Rezevr az. Doktor yumurta biriktirebiliriz diyo. Onun maliyeti çok fazla. 3 tane basit kist var. Kist gemeden başlayamayız diyo doktor. Sıkıldım bunaldım. Sanki tüm işlerim ters gidiyo. Eşimin spermi az . Geçecek mi şu günler. Düşün düşün bunaldım :KK43:
olacaksa her koşulda olacak benim kuzeniminde 0.1 amh ı ilk denemede ellerinde tek yumurta kaldı ve o şu an kucaklarında bu işin en güzel ilacının da kafadan atmak olduğunu yaşadım gördüm hayırlısı için dua et ümidini kesme ama pembe hayallerin içinde hemen isterim şimdi isterim sabırsızlığında boğulma beterin beteri varmış derken iyisi güzelide varmış ı görüveriyor insan sana en büyük tavsiyem sabırlı ol

Amh bende cok kötü. Fsh idare eder. Bi iyi bi kötü. Insallah amh iyi olur sende. Erken menopoz diyorlar ama bence degil. Doktorum ümizsiz degil ama cokta büyük sansin yok diyor. Hertür denedi bikez yumurta olustu. Simdi diher ay hormonsuz izleyecek hormonlar bende pek fayda etmiyor. Hormonsuz bulursak yumurtayi toplayacagiz dedi. Cok tatli bir doktor ve cok ugrasiyor

doktorunuz kim acaba..bide nerde ben istanbuldayım...

Eki Görüntüle 1836398
Bu resimdeki dhea 90 tablete bende 160 tl vermistim. Bende 2 haftada etki etti.

Ağlamak istiyorum tüp bebek tedavisine başliycaz hala önümüzü göremiyorum. Eşim kromozom analizi yaptırıyo sonuç çıkmadı. Pgt yapılacak mı belli değil. Rezevr az. Doktor yumurta biriktirebiliriz diyo. Onun maliyeti çok fazla. 3 tane basit kist var. Kist gemeden başlayamayız diyo doktor. Sıkıldım bunaldım. Sanki tüm işlerim ters gidiyo. Eşimin spermi az . Geçecek mi şu günler. Düşün düşün bunaldım :KK43:

merhaba eşnin sperm artması için bitisel takviyeler kullan bnce faydasnı görürüsün.....

olacaksa her koşulda olacak benim kuzeniminde 0.1 amh ı ilk denemede ellerinde tek yumurta kaldı ve o şu an kucaklarında bu işin en güzel ilacının da kafadan atmak olduğunu yaşadım gördüm hayırlısı için dua et ümidini kesme ama pembe hayallerin içinde hemen isterim şimdi isterim sabırsızlığında boğulma beterin beteri varmış derken iyisi güzelide varmış ı görüveriyor insan sana en büyük tavsiyem sabırlı ol
Teşekkür ederim canım inşallah herşey yoluna girer .

merhaba eşnin sperm artması için bitisel takviyeler kullan bnce faydasnı görürüsün.....
Kullanıyoruz canım. Eşimin hormonlardan kaynaklanıyo. Sıfırdı 300 bin çıktı çok şükür ama ben de de rezevr az olunca biraz zorlaştı işimiz.

250 tableti 115 e aldım ben arkadaşım

ben ilk 4 ay biosteron kullandım
son iki aydır bunu kullanıyorum ama çok etki oldumu bilemem

sen nasıl bir etki gördün
Benim daha omceden hic agrim olmazdi adet sancisi haric.
Bu dhea ve inofolik kullandiktan sonra kasiklarimda yanlarimda siddetli agri oldu. Onceleri hafif basladi git gide siddetlendi hatta birgun cok siddetli oldu esimde bende korktuk. Ama o gunu degerlendirdik belki diye (buyuk ihtimal o gunden önce dollenme olmus) hesaplara gore yani. Neyse bu agri geldiğinde 2.5 hafta falan kullanmistim daha... sonra ilacim döküldü 1 haftada kullanamadim baska ilacta yoktu elimde. 20 gun adet grcikti hamileymisskm ama düştü. Suan 2 gun gecikti. Erken geleblik testi yaptım negatif maalesef ama bu ayda kasiklarimda agri oldu hic dhea kullanmadim sadece inofolik. Bu ayki umudum sondu... diger testlerde yanilgi payi varda bu erken gebelik testlerde varmi yanilgi payi acaba?

Benim daha omceden hic agrim olmazdi adet sancisi haric.
Bu dhea ve inofolik kullandiktan sonra kasiklarimda yanlarimda siddetli agri oldu. Onceleri hafif basladi git gide siddetlendi hatta birgun cok siddetli oldu esimde bende korktuk. Ama o gunu degerlendirdik belki diye (buyuk ihtimal o gunden önce dollenme olmus) hesaplara gore yani. Neyse bu agri geldiğinde 2.5 hafta falan kullanmistim daha... sonra ilacim döküldü 1 haftada kullanamadim baska ilacta yoktu elimde. 20 gun adet grcikti hamileymisskm ama düştü. Suan 2 gun gecikti. Erken geleblik testi yaptım negatif maalesef ama bu ayda kasiklarimda agri oldu hic dhea kullanmadim sadece inofolik. Bu ayki umudum sondu... diger testlerde yanilgi payi varda bu erken gebelik testlerde varmi yanilgi payi acaba?
Bende inofolic kombi kullaniyirum ben hic oyle bir etki gormedim benim zaten yumuetalma donemlerimde batmam olur cikolata kistimden dolayi

Aenin amh kacti?
Doktor neden verdi dhea

Umarim hamilesindir ve sagliklidir

Bende inofolic kombi kullaniyirum ben hic oyle bir etki gormedim benim zaten yumuetalma donemlerimde batmam olur cikolata kistimden dolayi

Aenin amh kacti?
Doktor neden verdi dhea

Umarim hamilesindir ve sagliklidir
Tsk ederim. Umarim.

Fsh 15.75 amh 0.91 maalesef. Ama simdi kac bilmiyorim reglimin 2. Gunu gidecegim tekrar bakacaklar

Back
X