Yumurta sarısını vajinaya koymak

ukteeem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2022
410
65
28
23
Arkadaşlar merhaba daha önce keçe üzerine yeni köy yumurtası koyup sadece sarısını önüne pet şeklinde veren var mı ?bu şekilde hamile kalan var mı eski kadınlar yada hekimler yaparmış bana pek doğru gelmedi yapan varsa yazarsa çok mutlu olurum .

Arkadaşlar merhaba daha önce keçe üzerine yeni köy yumurtası koyup sadece sarısını önüne pet şeklinde veren var mı ?bu şekilde hamile kalan var mı eski kadınlar yada hekimler yaparmış bana pek doğru gelmedi yapan varsa yazarsa çok mutlu olurum .
Sacmalamayin kimden duydunuz bunu nimet oraya konulmaz.

Önüne pet şeklinde vermek derken?

Bi cogunuz dalga gecmis ama boyle kalan cok var benim hic bilgim yok hurafe de olabilir. Ama kalanları duydum Allahın takdiri yine umarm tez zamanda hamile kalrsn💕

Sinirlerim bozuldu yorumları okudukça kahkaha atıyorum istem dışı. Önüne sürmek nedir gerçekten ya, tepside börek olsa fırına sürersin de. Gözümde yumurtalı bez fırıncı küreği falan canlanıyor. Mevlam akıl sağlımızı koru.

Back
X