- 23 Kasım 2022
- 410
- 65
- 28
- 23
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sacmalamayin kimden duydunuz bunu nimet oraya konulmaz.Arkadaşlar merhaba daha önce keçe üzerine yeni köy yumurtası koyup sadece sarısını önüne pet şeklinde veren var mı ?bu şekilde hamile kalan var mı eski kadınlar yada hekimler yaparmış bana pek doğru gelmedi yapan varsa yazarsa çok mutlu olurum .
Önüne pet şeklinde vermek derken?Arkadaşlar merhaba daha önce keçe üzerine yeni köy yumurtası koyup sadece sarısını önüne pet şeklinde veren var mı ?bu şekilde hamile kalan var mı eski kadınlar yada hekimler yaparmış bana pek doğru gelmedi yapan varsa yazarsa çok mutlu olurum .
Kedi köpek gibi evcil hayvan şwkli veriyosun.Önüne pet şeklinde vermek derken?
Besleme hareketi diyorsunKedi köpek gibi evcil hayvan şwkli veriyosun.
Herkesler kukusuna yumurtanin sarisini mi sürüyo diyosun yani. Poacaya sürer gibi bxbxhxbhBi cogunuz dalga gecmis ama boyle kalan cok var benim hic bilgim yok hurafe de olabilir. Ama kalanları duydum Allahın takdiri yine umarm tez zamanda hamile kalrsn![]()
Surmuyor, onune veriyorxbcxsbhHerkesler kukusuna yumurtanin sarisini mi sürüyo diyosun yani. Poacaya sürer gibi bxbxhxbh
Önüne verme kismini çözemedim henüz bxbxbxSurmuyor, onune veriyorxbcxsbh![]()