• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri yumurta sayisi az olanlar

nisasum

birtanem,minik kelebeğim
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2008
2.385
6
681
Diğer
yumurta sayisi az olmanlar yada ilaclarla bir yumurta anca
cikarabilenler tedavi merkezi nereyi sectiniz doktorlar farkli
uygulama yapiyorlarmi? benim ilaclara tepki vermemesine
ragmen doktor ayni ilaclarda israr ediyor sizler ne yaptiniz
hangi merkeze gittini en verimli sonucu nereden aldiniz
lutfen yazin arkadaslar

lutfen yazin arkadaslar

merhaba arkadaşım
ben de bir tüp bebek denememin ve tutmamasının ardından ilaçla tedavi görüyorum şu an
yüksek dozda ilaç verilmesine rağmen 4 tane yumurtam toplanabildi ve 3üne işlem yapıldı
3,5 aydır ilaçla tedavideyim ve 2.denemeye başlamak üzereyim
ben bursada bir özel hastanede yaptırdım
bu 2.deneme de tutmazsa hastaneyi değiştiricem ama inşallah buna gerek kalmaz
benim ilaclara tepki vermemesine
ragmen doktor ayni ilaclarda israr ediyor demişsiniz
bence tedavi yöntemi değiştirilmeli,başka yerler denemelisiniz.

lutfen yazin arkadaslar

Ben her tedaviye bir tane folikül ile başladım, tedavinin sonunda iki tane yumurta toplandı ve her seferinde bir tanesi döllendi ve donduruldu. Bir sonraki ay rahmim hazırlandı ve dondurulmuş iki embriyo transfer edildi ve hamileyim. Rezervvlerimiz azalmasına çok üzülüyorduk ancak iyi bir merkez seçmiş olmamızın bizi başarıya götürdüğüne inanıyorum. Bahçeci Fulya'ya binlerce teşekkürler....

Ben her tedaviye bir tane folikül ile başladım, tedavinin sonunda iki tane yumurta toplandı ve her seferinde bir tanesi döllendi ve donduruldu. Bir sonraki ay rahmim hazırlandı ve dondurulmuş iki embriyo transfer edildi ve hamileyim. Rezervvlerimiz azalmasına çok üzülüyorduk ancak iyi bir merkez seçmiş olmamızın bizi başarıya götürdüğüne inanıyorum. Bahçeci Fulya'ya binlerce teşekkürler....

canım tebrık ederım hayırlısıyla bebegını kucagına alırsın benımde yarın bahçecı fulyaya doktorum halıt bey sızın doktorunuz kımdı

canım tebrık ederım hayırlısıyla bebegını kucagına alırsın benımde yarın bahçecı fulyaya doktorum halıt bey sızın doktorunuz kımdı

Teşekkürler. Doktorum Aytun hanım. İyi şanslar, emin ellerde olduğunuzu düşünüyorum. Çidere üye olursaniz tedavi ve daha sonraki gebelik takiplerinden indirim alıyorsunuz, aklınızda bulunsun....

Back
X