Başta 10-11 tane vardı ama ilaçla anca 5 tane olgun olmuş.5 yumurta toplandı 4 ü döllendi 3.güne 2 yumurtam vardı mikroçip yapıldı buarada.şuan hamileyim yeni öğrendim.Merhabalar, yumurta sayısı az olup mikroçip yaptıranlar var mı? Kaç yumurta toplandı, kaçı döllendi, kaçı kaçıncı güne ulaştı vb deneyimlerinizi paylaşır mısınız?
Hayırlı olsun..sağlıkla alın Bebeğinizi kucağınıza..benim de 2 tane 5.güne çıksa yeterli..serum da kullanacağım.Başta 10-11 tane vardı ama ilaçla anca 5 tane olgun olmuş.5 yumurta toplandı 4 ü döllendi 3.güne 2 yumurtam vardı mikroçip yapıldı buarada.şuan hamileyim yeni öğrendim.
Teşekkür ederim darısı size olsun inşallah.umarım Allah gönlünüze göre verir :) ben de prednol diye bir hap kullandım bu defaHayırlı olsun..sağlıkla alın Bebeğinizi kucağınıza..benim de 2 tane 5.güne çıksa yeterli..serum da kullanacağım.
Sağolun, inş.. Prednol, bağışıklığı baskılayan bir ilâç..rahimdeki katil hücrelerin, embriyoyu yabancı madde görüp saldırmasını engelliyor. Serum da öyle..Teşekkür ederim darısı size olsun inşallah.umarım Allah gönlünüze göre verir :) ben de prednol diye bir hap kullandım bu defa
Canım kan testi mi yaptırdın :)Başta 10-11 tane vardı ama ilaçla anca 5 tane olgun olmuş.5 yumurta toplandı 4 ü döllendi 3.güne 2 yumurtam vardı mikroçip yapıldı buarada.şuan hamileyim yeni öğrendim.
Yaptırdım canım 10.gün 216 12.gün 477 daha yaptırmadım.bugün 16.günüm olmalı:)Canım kan testi mi yaptırdın :)
Yaptırdım canım 10.gün 216 12.gün 477 daha yaptırmadım.bugün 16.günüm olmalı:)
Sağol arkadaşım senin de pozitifti dimi.kan verdin mi :)Maşallah değerin çok güzel çok sevindim hayırlı olsun :)
Sizin de yumurta sayınız az ve mikroçip mi uygulandı?Maşallah değerin çok güzel çok sevindim hayırlı olsun :)
Sizin de yumurta sayınız az ve mikroçip mi uygulandı?
Sağol arkadaşım senin de pozitifti dimi.kan verdin mi :)
İyi dayanmışsın:) testte görünce gerçi:) hadi hayırlısı canım.bu cumartesi kontrole çağırdılar beni.tekrar kan vermedim ama 2.2 kat artış vardı.tek mi çift mi onu düşünüyorum şimdi de.hayırlısı:)Evet canım pozitif salı günü test günüm beklemedeyim :)
İyi dayanmışsın:) testte görünce gerçi:) hadi hayırlısı canım.bu cumartesi kontrole çağırdılar beni.tekrar kan vermedim ama 2.2 kat artış vardı.tek mi çift mi onu düşünüyorum şimdi de.hayırlısı:)
Ben de çok fazla idrara çıkıyordum.bu ara azaldı mı bilmem.uykudan uyanıyordum hep.bugün daha iyiyim sanki.bulantım yok Allahtan.şuan rahatımEvet canım iyi dayandım :)
Tek sıkıntım bulantı her gün böyle bu saatlerde uyandırıyor beni çok zor günler geçiriyorum
Ben de çok fazla idrara çıkıyordum.bu ara azaldı mı bilmem.uykudan uyanıyordum hep.bugün daha iyiyim sanki.bulantım yok Allahtan.şuan rahatım
İnşallah olmaz canım.şuan 4+5 gözüküyor.şu idrara çıkma biterse rahatlıycam.neler yaşıycaz bakalımİdrara çıkmak iyidir inşallah bulantın olmaz çok zor bulantı hayattan soğutuyor resmen
Çok üzüldümYumurta sayısı az olup mikroçip yaptıran arkadaşlar var mı? Ayrıntılı ultrasonda kızıma hidrosefali teşhisi konuldu ve suni doğumla kızımı kaybettim ilk denememde.. 2.(Nisanda) negatif oldu. 3.'de (eylülde) boş gebelik yaşayıp kürtaj oldum
yaşım 39..şimdi 4. denemeyi yapıyorum. Serum ve mikroçip yapılmasını istedim bu kez. Deneyip olumlu sonuç alanlar, bilgilerinizi paylaşır mısınız?
Mikroçip ne için acabaYumurta sayısı az olup mikroçip yaptıran arkadaşlar var mı? Ayrıntılı ultrasonda kızıma hidrosefali teşhisi konuldu ve suni doğumla kızımı kaybettim ilk denememde.. 2.(Nisanda) negatif oldu. 3.'de (eylülde) boş gebelik yaşayıp kürtaj oldum
yaşım 39..şimdi 4. denemeyi yapıyorum. Serum ve mikroçip yapılmasını istedim bu kez. Deneyip olumlu sonuç alanlar, bilgilerinizi paylaşır mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?