• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yumurta sayısı fazlalığı ve gelişememesi!

hilltime

seninle bir ömür..
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2011
80
5
48
Arkadaşlar merhaba, çok düzensiz bir adet dönemim var. 2-3 ayda bir oluyorum. en son 3 ay geçti hâla olamayınca doktora gittim 6 cm kistim olduğunu söyledi. ilaç tedavisi oldum ve iki gün önce doktora gittim çok şükür geçmiş tamamen, şimdi temizim. doktora neden sürekli düzensiz olduğumu sordum. bana, yumurta sayımın normalden fazla olduğunu bu yüzden kendisine gelişecek yer bulamadığını ve büyüyemediğini söyledi. çok korkuyorum çocuğum olmaz diye. doğal yolla hamile kalamazsam ilaç tedavisine başlayacağımı söyledi. biz çalışmalara hazirandan sonra başlayacağız çünkü antidepresan kullanıyorum. haziranda bırakacağım ilacı. böyle bir sorunu olup hamile kalan ya da kalamayan var mı aranızda?

Canim benimde adetlerim duzensiz ilk polikistik over denildi megerse degilmis yumurta fazla olusuyomus icim rahatladi birazda olsa ama hamile kalamiyorum bu ay ilac ve igne tedavisine basliycam hayrlisi artik bakalim

Back