Yumurta sorunu olanlar lüüüütfeeen bakııın...

..............................................................................................................................................................

Son düzenleyen: Moderatör:
günaydın kızlar morfoloji iyimiş cnm sizin hayırlısı bizde umut tüp bebekdeyiz yeni negatif sonu acldım 1 ay oldu 4, tedavime haziranda baslamayı istiyorum tess cok sizde sorun yumurtamı bende brokoli suyu içmek istiyorum ama bakalım sunada sogan kürü uyguluyorum incire gecicem inş

Tess'cim ve güneş umarım bu sefer hepimizin hayatı değişir ve beklenen sonuca ulaşırız. Ben de 6 ay spora gidip bi rahatlicam. tabi bu arada bitkisel kürleri de aradan çıkarıcam. Şu an ballı karışımı yapıyorum, önümüzdeki ay inciri denicem. Daha sonra da maratona başlicam yine..:)

arkadaşlar merhaba herkeze bende 5 kez düşük yaşadım üzüm gebeliği oldu. kaç yıl sonra tüp bebek yapamaya karar verdik ve ilk tüp bebek tedavisindeyiz ama doktor kontrolümde yumurtaların pek iyi olmadığını sağda ve solda 1 tane olduğunu yaşlılık yumurtası gibi göründüğünü söyledi. ve tedaviyi bırakıp başka tedaviye başlayacağını ama kan değerlerinin sonucuna göre purogen olan iğnenin dozunu yükseltti bu cuma kontrolüm var inş yumurtalığımda düzelme olur çok endişeliyim.allahım herkezin gönlüne göre versin

incir kürü yap arkadaşım daha 1 haftan varmış bende de aşılama olcak ama çarşamba yumurta takibim var geçen ay olmadı bu ay da olmazsa aşılam yapılmıcak 3 gün oldu incir kürne başlayalı ama oluşmassa da bırakmıycam sende dene ibrahim saraçoğlunu sitesine bak.umarım herşey yolunda gider

incir kürü yap arkadaşım daha 1 haftan varmış bende de aşılama olcak ama çarşamba yumurta takibim var geçen ay olmadı bu ay da olmazsa aşılam yapılmıcak 3 gün oldu incir kürne başlayalı ama oluşmassa da bırakmıycam sende dene ibrahim saraçoğlunu sitesine bak.umarım herşey yolunda gider

canım ben birşey sorucam sana ben incir kürüne başladığımdan beri koyu renk te akıntım var sendede oldumu ?

Back
X