Yumurta takibi ile hamile kalan arkadaşlar bakabilirmiii

Dykdyk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2016
2.535
2.411
133
34
Selam kızlar bu ay ilk defa yumurta takibi yaptırmaya başladım. 2 günde bir gidiyorum dün gittiğimde 20mm olmuş dedi doktorum (birimi yanlış yazmadım umarım:) yarın tekrar gidicem. gün aşırı ilişki önerdi ve 20 dk yataktan kalkma dedi. Sonraki süreç ne olacak nasıl ilerleyecek ? Birde bu şekilde takiple hemen hamile kalan varmı? Bilgi verirseniz çok sevinirimmm

Canım öncelikle merhaba herşey gönlünce olsun...ben yumurta takibi yaptırmadım.yumurtlama günlerimi hesapladım.o günlerde sık ilişkide bulundum.amw kendimi çok endekslemedim.orn:bugün yumurtlama gunu yapmamız lazım demedim.akisina bıraktım.cunku yumurtlamadan önce ve sonra girilen ilişkide de hamile kalma yüksek oluyor.spermler içeride 3 gun kalabiliyor çünkü.ben hamile kaldigimda doktor hesaplanmıştır o zaman.tam.yumurtlama günümde kalmışım canım.insallaj sende en.kisa zaman da kalırsın .

Gözün aydın canım benim darısı başıma inşallah :) Bende özellikle yumurtlama takibi için gitmedim zaten rutin kontrole gittim gebelik istediğini söyledim öyle başladık hayırlısı artık :)

Gözün aydın canım benim darısı başıma inşallah :) Bende özellikle yumurtlama takibi için gitmedim zaten rutin kontrole gittim gebelik istediğini söyledim öyle başladık hayırlısı artık :)
Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz. teşekkür ederim canim

Canim bende bu ay ovulasyon testiyle takip ettim yumurtami dün koyu cizgiyi yakaladim ve yumurtlama günumdü ben her ihtimale karşı dün ilişki oldu ondan onceki gün de olmustu ve bugün de oldu ki bugün çatlayacak yumurtam öyle hissediyorum yani yumurtlamadan önceki gün yum günü bide sonraki gün çok önemli muhakkak degerlendir

Ben 25 günde bir regl oluyorum canım dün doktora gittiğimde henüz çatlamamıştı ama bugün ilişki olsun dedi doktor o yüzden dün ilişki oldu. Yarın gideceğim tekrar. 1 tane ovulasyon testim kaldı benimde bugünmü yapsam yoksa yarın doktorun muayenesine göremi yapsam bilemedim

Sen bilirsin canim zaten doktor yarin catlayip catlamadigini söyler istersen bugünde ilişki olsun ya da bugün yapmazsanda yarin kesin yap garanti olur. Bu yumurtlama işleri gerçekten karışık ne yapacamizi sasiriyoruz

cnm meraba mesajın devamını görmeyince merak ettim neelr yaptın inşallah hamilesindir. bende bugün başladım ilk defa gittim yumurta takibi için doktora adetimin 9. günü bugün henüz yumurta yok perşembe günü gel dedi 13. günü belki oluşmuş olabilir o zamana kadar. sen neler yaşadın bu süreçte

Merhaba canım benim gebelik oluşmadı 4.ayımda hsg rahim filmi çektirdim tüplerim tıkalıymış meğer 4 nisanda tüplerin açılması için laparoski ameliyatı oldum. Tüplerden bir tanesi açıldı cok şükür yumurtalarda da sorun yok şükür. Yarın 1 hafta olacak ameliyat olalı. Doktorum %75 doğal yollarla gebelik bekliyor 2-3 ay kadar. Çarşamba günüde kontrolüm var. Şuanda toparlanma aşamasındayım canım :)))

Kizlar bu yumurta takibini ozelde mi yaptiriyorsunuz? Devlette de yapiyorlarmi? Yapiyorlarsa 2 gunde bir randevu nasil bulabiliyorsunuz? Ozele cok para gidiyor ya her takipte para veriyormusunuz?

Kizlar bu yumurta takibini ozelde mi yaptiriyorsunuz? Devlette de yapiyorlarmi? Yapiyorlarsa 2 gunde bir randevu nasil bulabiliyorsunuz? Ozele cok para gidiyor ya her takipte para veriyormusunuz?
Özelde her gittiğinde para vermiyosunkş canım ben vermiyodum yani yumurta takibinde

Canim ben özel hastanede yaptırdım soyleki doktorum bana 2 günde bir kendi randevu yazdı onda sıkıntı yasamiosun mesela bi gittim normal ücret werdim ilk 5 gün ödeme yapmadim 5 günden sonra 1 kereligine 10 tl gibi bişe ödedim 10. Günü asinca tekrar normal parayi oduosun ki ozamana kadar takibinde bitmiş oluyo canım.

Özelde her gittiğinde para vermiyosunkş canım ben vermiyodum yani yumurta takibinde

Kizlar tesekkur ederim ben her seferinde para veriliyor diye düşündüm . ozaman tabi daha iyiymis. Bende dusuneyim devlette rndevu almak sira beklemek iskence

Kizlar tesekkur ederim ben her seferinde para veriliyor diye düşündüm . ozaman tabi daha iyiymis. Bende dusuneyim devlette rndevu almak sira beklemek iskence
bencede özelde en azından hızlı çözüm buluyosun cnm bende dün gittim 10 gün başka muayene ücreti vermicem zaten o zamana kadarda yumurta olayı çözülmüş olur bence

kızlar bugün adetimin 18. günü doktora gittim yumurta 38mm çatlamamış. yine de hergün ilişki önerdi. bu saatten sonra çatlar mı?

Çok büyümüş canım ya catlamasi zor biraz daha erken niye gitmedin catlatma ignesi filan verirdi
doktor her hafta başı çağırdı ben de onun çağırdığı günlerde gittim bi gittim solda yumurta var dedi bi gittim çok büyümüş dedi bir hafta ara ile böyle oldu.bu ay da hsg çektir ondan sonra gel dedi. bu doktor beni oyalıyor mu acaba ? :)

Hiç net ve açıklayıcı konuşmamiş ki canım. Bence başka bi doktora daha git

KıLar bebişlerini oldu mu?
Yum takibi yaptıranlar aranızda Ankara da olan var mı
Bende iki üç ay yum takibi yaptırcam
Yum takibi ile kız bebeği olanlar hangi günler ilişki olmuştu yum ve çatlama kaçıncı günlerdi

Valla canım kiz bebek için hangi günler ilişki olması gerek onu bilmem de :) ben yumurtalama takibi ile hamile kaldım ama benim.ki erkek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…