Yumurta takibi ile hamile kalan arkadaşlar bakabilirmiii

Valla canım kiz bebek için hangi günler ilişki olması gerek onu bilmem de :) ben yumurtalama takibi ile hamile kaldım ama benim.ki erkek
Sağlıkla al kucagına canım,Doğum yaptıysan da saglıkla büyüt inş
Yum takibi ile hangi günleri değerlendirdin? Kaç mm idi yumurtalar?

Sağlıkla al kucagına canım,Doğum yaptıysan da saglıkla büyüt inş
Yum takibi ile hangi günleri değerlendirdin? Kaç mm idi yumurtalar?
Sagol canim yok daha doğum yapmadim :) ben klomen kullanmistim 4 yumurtam olmuştu 22 20 18 ve 15 mm di. Iki kere gittim kontrole birinde yunurtalarin gelişimine bakti. Diğerinde catlayip catlamadiginda. Doktor yumurtaların durumuna göre ilişki günlerini söylüyor zaten.

Tamam onu biliyorum sana ilişki günleri hangi tarih verdi?

kızlar ben hiçbirşey anlamadım veryen yetmezlığım var sanrm 1 yumurtalğım yok doktr 5 gün kılomen deneyelım sonra keselım dedi kendılığımden adet görmuyorum cylo progınva kullanıyrm onuda 2 ay kes dedi p.tesi baktırıcam bı hakketlilik varmı dıye anlamadğım kılomen sadce 5 günmü kullanılıyor sonrası kanama mı görüyoruz nasıl oluyor bu allah aşkına buarada meyramasin ben özelde yaptırdım adamın gözü bile görmuyor kendı doktrum başka şehırde ona yolluyrm ama devlette yapıyor alttan vajınal ultrasonla bakıyor

Yumurtam büyüdüğü zaman. Bir gün arayla ilişki olsun dedi. Mesela adetimin 12 14 16. Günleri ama hergün olmasin demişti
neden hergün olmasın dedi cinsel pehrizden bahsetmedi benım doktrum birlkte olmaya bakın sksk dedi ceylın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…