yumurta takibi yaptıranlar

D
Dr.lar herşeyden anlamıyor bence anlasa hepsi farklı şeyler söylemez.doktorunda iyisine denk gelmek şans işi

bu arada sendeki son durum nedir? en son pazartesi catlamıs olabilir demişsin. bi gelişme varmı sende? 30mmde mi çatladı acaba sende? hamilelik belirtsi varmı
Ben ondan sonra takibi bıraktım gelmene gerek yok çatlamıştır dedi çünkü detaylıda. Belirti şu an için yok zaten heveslenmekte istemiyorum sonra çok üzülüyorum. Adetim gecikene kadar testte yapmicam

Ben ondan sonra takibi bıraktım gelmene gerek yok çatlamıştır dedi çünkü detaylıda. Belirti şu an için yok zaten heveslenmekte istemiyorum sonra çok üzülüyorum. Adetim gecikene kadar testte yapmicam
anladım canım hayırlısı olsun. Allah isteyen herkese versin kimsenin kucagını bos bırakmasın. peki agrıların devam ediyor mu seninde? benim bugünde devam ediyo kasık agrılarım. acaba yunurtanın catladıgı hissedilebiliyormu? dün bana 24mm olmus dedi zannedersem hala büyümeye devam ediyo cünkü aynı agrılar devam ediyo

Amin.Benm adetime bir hafta var kasık ağrısı yok şu an.ama geçen hafta çok hissttim.

bende ilk takibimi yaptırmış oldum özel dr da. mm sini söylemedi normal gelişiyo dedi. persembe ve cts ilişki önerdi.sonra pgn yaptırıcam ona göre bakalım görücez.

arkadaslar dün doktora gittm 24mm olan yumurtam çatlamamış dahada büyümüş ve kist oluşmuş korktugum başıma geldi. cok agrım vardı. ultrasonda gördüm kisti 30 - 40mm olmus sanırım cok büyüktü. doktor adetinle kendiligindn düşer dedi. bidahaki ay igneyle catlatırız dedi

Çok geçmiş olsun canm ama skma canını olacak inşallah. Güzel haberlerde alacağız elbet.

Kizlar bu ay yumurta takibi yapicak doktor olumlu veya olumsuz sonuclarinizi yazarsaniz sevinirim bu ayda bebek yok bende adetim 22 eylul olucak buyuk ihtimal bu ay takp yapicak doktor insallah ekim bize ugurlu gelir

Kizlar bu ay yumurta takibi yapicak doktor olumlu veya olumsuz sonuclarinizi yazarsaniz sevinirim bu ayda bebek yok bende adetim 22 eylul olucak buyuk ihtimal bu ay takp yapicak doktor insallah ekim bize ugurlu gelir
Merhaba canım inşallah sorun çıkmaz güzel geçer takibin de bu ay kavuşursun bebişine ben yaptırdım bu ay sağlıksız dedi doktor çatlamamış önümüzdeki ay için ilaca başlatıyor bakalım bir de ilaçla deniycez benim de bat 19 eylül hala umudum var ama

Yok be canim bugun beta testi yaptirdim negatif cikti sanmiyorum yukselecegini umudumu kestim bu aydan doktor bu ay yumurta takibi yapacak iste ins kavusuruz bebeislermize biz 4 aydir istiyoruz ama olmadi bakalim

Ben beklemedeyim canım bu ay yaptırdım çatlamıştı. Bat bugün bakalım kısmet

Melis ben senin yumurtanın çatladığını düşünüyorum inşallah çatlamıştır

Melis ben senin yumurtanın çatladığını düşünüyorum inşallah çatlamıştır
İnşallah canım ya ben de öyle düşünüyorum 9 gündür ateşim de hiç düşmedi 36.9 37 hep belki de vardır diyorum ama geçen ay da çok heveslenmiştim sende durum ne gelen misafir yok demi

İnşallah canım ya ben de öyle düşünüyorum 9 gündür ateşim de hiç düşmedi 36.9 37 hep belki de vardır diyorum ama geçen ay da çok heveslenmiştim sende durum ne gelen misafir yok demi
Yok henüz aman olmasın nolurrr..geceye doğru oluyorum genelde yani şu saatler kritik.ama 19unada olabilirim bazen şaşıyor ama son 3 ayı baz alırsam bugün olmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…