- 3 Haziran 2015
- 1.492
- 2.192
- 83
- Konu Sahibi Myprincesses
-
Dr.lar herşeyden anlamıyor bence anlasa hepsi farklı şeyler söylemez.doktorunda iyisine denk gelmek şans işiCidden benim durumu söylüyor inşallah tedaviye gerek kalmadan gelir bebişim bu ay süpriz olur bize de çünkü eşimden de testlerini yenilemesini istedi doktor onlara da gerek kalmaz ama doktor nasıl anlamaz ki o dağılan sıvıyı yumurtanın çatlayıp çatlamadığı bu kadar mı zor anlaşılır aslında çatlar dediği gün çok kasık ağrım olmuştu belki çatlama ağrısıydı
Ben ondan sonra takibi bıraktım gelmene gerek yok çatlamıştır dedi çünkü detaylıda. Belirti şu an için yok zaten heveslenmekte istemiyorum sonra çok üzülüyorum. Adetim gecikene kadar testte yapmicambu arada sendeki son durum nedir? en son pazartesi catlamıs olabilir demişsin. bi gelişme varmı sende? 30mmde mi çatladı acaba sende? hamilelik belirtsi varmı
anladım canım hayırlısı olsun. Allah isteyen herkese versin kimsenin kucagını bos bırakmasın. peki agrıların devam ediyor mu seninde? benim bugünde devam ediyo kasık agrılarım. acaba yunurtanın catladıgı hissedilebiliyormu? dün bana 24mm olmus dedi zannedersem hala büyümeye devam ediyo cünkü aynı agrılar devam ediyoBen ondan sonra takibi bıraktım gelmene gerek yok çatlamıştır dedi çünkü detaylıda. Belirti şu an için yok zaten heveslenmekte istemiyorum sonra çok üzülüyorum. Adetim gecikene kadar testte yapmicam
Amin.Benm adetime bir hafta var kasık ağrısı yok şu an.ama geçen hafta çok hissttim.anladım canım hayırlısı olsun. Allah isteyen herkese versin kimsenin kucagını bos bırakmasın. peki agrıların devam ediyor mu seninde? benim bugünde devam ediyo kasık agrılarım. acaba yunurtanın catladıgı hissedilebiliyormu? dün bana 24mm olmus dedi zannedersem hala büyümeye devam ediyo cünkü aynı agrılar devam ediyo
İnşallah hepimiz bir an önce hayırlı güzel haberlerimizi alırızbende ilk takibimi yaptırmış oldum özel dr da. mm sini söylemedi normal gelişiyo dedi. persembe ve cts ilişki önerdi.sonra pgn yaptırıcam ona göre bakalım görücez.
hayırlısı olsun arkadaslar hakkımızda. aynı bekleyiş icerisindeyiz. gelişmeleri burda sizinle paylaşmak istiyorm başka kimseye insan ankatamiyo fikir alamiyoAmin.Benm adetime bir hafta var kasık ağrısı yok şu an.ama geçen hafta çok hissttim.
Çok geçmiş olsun canm ama skma canını olacak inşallah. Güzel haberlerde alacağız elbet.arkadaslar dün doktora gittm 24mm olan yumurtam çatlamamış dahada büyümüş ve kist oluşmuşkorktugum başıma geldi. cok agrım vardı. ultrasonda gördüm kisti 30 - 40mm olmus sanırım cok büyüktü. doktor adetinle kendiligindn düşer dedi. bidahaki ay igneyle catlatırız dedi
Merhaba canım inşallah sorun çıkmaz güzel geçer takibin de bu ay kavuşursun bebişine ben yaptırdım bu ay sağlıksız dedi doktor çatlamamış önümüzdeki ay için ilaca başlatıyor bakalım bir de ilaçla deniycez benim de bat 19 eylül hala umudum var amaKizlar bu ay yumurta takibi yapicak doktor olumlu veya olumsuz sonuclarinizi yazarsaniz sevinirim bu ayda bebek yok bende adetim 22 eylul olucak buyuk ihtimal bu ay takp yapicak doktor insallah ekim bize ugurlu gelir
Canim nasıl gidiyor takibin bir sonuç alabildin mi?bende ilk takibimi yaptırmış oldum özel dr da. mm sini söylemedi normal gelişiyo dedi. persembe ve cts ilişki önerdi.sonra pgn yaptırıcam ona göre bakalım görücez.
Yok be canim bugun beta testi yaptirdim negatif cikti sanmiyorum yukselecegini umudumu kestim bu aydan doktor bu ay yumurta takibi yapacak iste ins kavusuruz bebeislermize biz 4 aydir istiyoruz ama olmadi bakalimMerhaba canım inşallah sorun çıkmaz güzel geçer takibin de bu ay kavuşursun bebişine ben yaptırdım bu ay sağlıksız dedi doktor çatlamamış önümüzdeki ay için ilaca başlatıyor bakalım bir de ilaçla deniycez benim de bat 19 eylül hala umudum var ama
Ben beklemedeyim canım bu ay yaptırdım çatlamıştı. Bat bugün bakalım kısmetKizlar bu ay yumurta takibi yapicak doktor olumlu veya olumsuz sonuclarinizi yazarsaniz sevinirim bu ayda bebek yok bende adetim 22 eylul olucak buyuk ihtimal bu ay takp yapicak doktor insallah ekim bize ugurlu gelir
Melis ben senin yumurtanın çatladığını düşünüyorum inşallah çatlamıştırMerhaba canım inşallah sorun çıkmaz güzel geçer takibin de bu ay kavuşursun bebişine ben yaptırdım bu ay sağlıksız dedi doktor çatlamamış önümüzdeki ay için ilaca başlatıyor bakalım bir de ilaçla deniycez benim de bat 19 eylül hala umudum var ama
İnşallah canım ya ben de öyle düşünüyorum 9 gündür ateşim de hiç düşmedi 36.9 37 hep belki de vardır diyorum ama geçen ay da çok heveslenmiştim sende durum ne gelen misafir yok demiMelis ben senin yumurtanın çatladığını düşünüyorum inşallah çatlamıştır
Yok henüz aman olmasın nolurrr..geceye doğru oluyorum genelde yani şu saatler kritik.ama 19unada olabilirim bazen şaşıyor ama son 3 ayı baz alırsam bugün olmam lazımİnşallah canım ya ben de öyle düşünüyorum 9 gündür ateşim de hiç düşmedi 36.9 37 hep belki de vardır diyorum ama geçen ay da çok heveslenmiştim sende durum ne gelen misafir yok demi
yarın progesteron testi yaptırcam.Canim nasıl gidiyor takibin bir sonuç alabildin mi?
canım sende son durum nedir? varmı bi gelişme?Çok geçmiş olsun canm ama skma canını olacak inşallah. Güzel haberlerde alacağız elbet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?