- 3 Haziran 2015
- 1.492
- 2.192
- 83
- Konu Sahibi Myprincesses
-
Henüz bişey yok canm bugünüde atlatırım inşallah.Test yapmıyorum geçene kadarcanım sende son durum nedir? varmı bi gelişme?
hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruzHenüz bişey yok canm bugünüde atlatırım inşallah.Test yapmıyorum geçene kadar
İnşallah canım bugünde iyi gidiyor maaşallahhadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz
naptın canım?İnşallah canım bugünde iyi gidiyor maaşallah
Evet canım benide o zaman çağırdılar adetliykrn hem hormon bakılıyo hemde ultrasonla muayne yapılıyoHanımlar merhaba herkese siz adetin kaçıncı günü gittiniz yum takibine adetin 3. Yada 4. Günü git diyorlar öyle çağırmışlar bazılarını adetli adetli gidilir mi bilemedim bi akıl verin lütfeeeeennn......
Hmm anladım Cnm başka çare yok öyle gitcez artık teşekkür ettim...Evet canım benide o zaman çağırdılar adetliykrn hem hormon bakılıyo hemde ultrasonla muayne yapılıyo
Cnm sen olumlu bi sonuç aldın mı bu yum takibindenEvet canım benide o zaman çağırdılar adetliykrn hem hormon bakılıyo hemde ultrasonla muayne yapılıyo
Ben hiç yaptırmadım takip bu ay başlıcsm e2 hormonum yüksekti benimCnm sen olumlu bi sonuç aldın mı bu yum takibinden
Canım yumurtlama adetin 14. Günüdür genel olarak. O yüzden 10. Günden itibaren git bence. Ben bir defa yaptım 12. Gün gitmiştim Dr çatlamamış dedi ama bu ay kaçırırsan gelecek ay 10. Günden itibaren gel demiştiHanımlar merhaba herkese siz adetin kaçıncı günü gittiniz yum takibine adetin 3. Yada 4. Günü git diyorlar öyle çağırmışlar bazılarını adetli adetli gidilir mi bilemedim bi akıl verin lütfeeeeennn......
Anladım Cnm bende adetli gitmeyi çok istemiyorum aslında geçince giderim olmaz derse ona göre davranırım artıkCanım yumurtlama adetin 14. Günüdür genel olarak. O yüzden 10. Günden itibaren git bence. Ben bir defa yaptım 12. Gün gitmiştim Dr çatlamamış dedi ama bu ay kaçırırsan gelecek ay 10. Günden itibaren gel demişti
Adetliyken nasıl görecekler anlayamadım.adet bittikten sonra büyümeye başlıyor. Bazı drlar çok enteresanAnladım Cnm bende adetli gitmeyi çok istemiyorum aslında geçince giderim olmaz derse ona göre davranırım artık
Vallahi dediklerine göre daha net görüyolarmış doktoruna göre Değişiyor Anladığıma göre artık bittikten sonra gidicem şansımı denicem olmaz derse birdahaki ayı beklerim artık alıştım beklemeye zatenAdetliyken nasıl görecekler anlayamadım.adet bittikten sonra büyümeye başlıyor. Bazı drlar çok enteresan
Senin kaç ay oldu bebek için çalışmalarınVallahi dediklerine göre daha net görüyolarmış doktoruna göre Değişiyor Anladığıma göre artık bittikten sonra gidicem şansımı denicem olmaz derse birdahaki ayı beklerim artık alıştım beklemeye zaten
Normalde 1.5 yıl oldu ama 4 ay önce eşim tedaviye başladı spermi düşüktü bu ay normal seviyeye geldi Şükürler olsun bakalım bu ay normal denicem ovulasyon testiye birdahaki ay Dr a gideyim diyorum sen ne yaptın Cnm olumlu bir sonuç aldın mı nezmndır deniyorsunuz ...Senin kaç ay oldu bebek için çalışmaların
evet canım yaa. brnde 3 ay başırız klomen tedavisinden sonra aşılamaya gectik. salı günü ilk asılamamı oldum bakalım hayırlısı suan 8.günümdeyim bekliyoruz. ama bu ayda tutmadı gibi hissediyorum. Allahtan ümit kesilmez.sen naptın??
canım adetin 2-3günü gidip kan veriyorsun öncelikle hormonlarına bakıyolar. eger bi sorun yoksa yumurta takibi yapiyolar. doktr sana belirli günlerde gelmeni söylüyo vajinal ultrason icin, her gittiginde foliküllerin yani yumurtaların boyutlarına bakiyo. kendiliginden büyüyo mu, çatliyo mu vs. mesela bende yumurtaların büyümedigini farkettik bu yüzdende ilac tedavisine başlamıştık. ilaclarla yımurtaların büyümesini sagladık (bu arDa tabi hala yumurta takibine gidiyorsun 2-3günde bir) ve yumurta 18-20mm oldugunda (yaklasık) catlatma ignesi yapılıyo. sonrasında doktr gün asırı ilişki öneriyo ve o bitmeyen bekleme basliyooo. ben bu sekilde 3ay denedim fakat olmadı nasip degilmis.. en son asılama yapıldı.. suan beklemedeyim. inş hayırlısı olur hakkımızda!arkadaşlar merhaba.bir şey sormak istiyorum cevap verirseniz çok sevinirim. yumurta takibi hangi koşullarda yapılıyor. yani kendiniz mi istiyorsunuz yapılmasını yoksa çeşitli testler yapıldıktan sonr adoktor mu yapalım diyor. ben 2 gün önce muayene oldum vajinal ultrason istedi doktor sıvı birikmiş gibi görünüyor emin olamadım dedi.daha sonra adetin 3. günü gidip hormon testi yaptırıcam ve gerekli görülürse hsg çekilecek. kafamda deli sorular.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?