Yumurta takibi

kubik_kk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2024
8
1
1
32
Kızlar selam yumurta takibi yaparken iğneye gerek kalmadan kendiliğinden çatladı , salı günü muayenede çatlamış olduğunu söyledi doktor önceki gece ilişki olmuştu o gece de oldu . Sonraki salı görmek istediğini söyledi fakat görse ne diyebilecek ki okdr sürede anlaşılır mı sizce neden cagırmısmolabılır

Bana adet gecikmesinden bir hafta sonra gel demişti. Birşey göremez ama kan verirsen orda çıkabilir.

Çok sık gittim bu süreçte o yuzden çağırdı sanırım, peki salı günü gitsem kanda çıkar mı , goguslerımde de inanılmaz dolgunluk var acı car ce etrafındaki damarlar yemyeşil

Ben dayanamadım kan verdım bugun 67,78 çıktı son adet tarihim 11 kasım bormal mi ((
Önemli olan iki gün sonra iki katına çıkması. Üzülecek tedirgin olacak birşey yok canım. Muhtemelen hamilesin

Gözün aydın canım değerin güzel artmış iki katı olmuş bebeğe ve kendine odaklan stresten de uzak dur değerin güzel kendini de bebeğini de strese koyma hamileliğin tadını çıkar insalah sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız
Kızlarrrrr az önce lan verdim 252 çıktıııı

Çok teşekkür ederim güzel yorumların için bugun tekrar kan istedi doktor 983 çıktı cok heyecanlandım cuma cagırdı kese ve bebek gorunurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…