Benim de yumurta tembelliğim var. Eylül ayından beri gebe kalmaya çalışıyorum. Bu ay farklı olarak inositol kullanmaya başladım.Var mı acaba
7 ocak son adet tarihim 28 inde doktora gittim tembellik var dedi o günü kahverengi akıntım oldu alttan muayneden sebebtir diye düşündüm cuma günü test yaptım negatif ovülasyon testi aldım silik çıktı dünle bugün daha adet olmadım kasık ağrım var hafifBenim de yumurta tembelliğim var. Eylül ayından beri gebe kalmaya çalışıyorum. Bu ay farklı olarak inositol kullanmaya başladım.
7 ocaktan beri adet olmadın mı ? Çok zaman geçmiş. Doktor regl söktürücü bir şeyler vermedi mi ?7 ocak son adet tarihim 28 inde doktora gittim tembellik var dedi o günü kahverengi akıntım oldu alttan muayneden sebebtir diye düşündüm cuma günü test yaptım negatif ovülasyon testi aldım silik çıktı dünle bugün daha adet olmadım kasık ağrım var hafif
Yok vermedi d vitamini kullanıyorum sadece7 ocaktan beri adet olmadın mı ? Çok zaman geçmiş. Doktor regl söktürücü bir şeyler vermedi mi ?
Ay inşallah vardır bende çok istiyorumBende vardı pcosum ayrıca mfk takviyeleri kullandım egzersiz yaptım reglim düzene girdi şuan emin olmamakla birlikte gebe olduğumu tahmin ediyorum belirtiler %100 ptesi doktora gideceğim
Benim de döngülerim uzun sürüyor 32-33 gündü aslında ama geçtiğimiz ay 41. Günde regl oldum. Bizim için yumurtlama tarihini yakalayabilmek önemli ben belirtileri takip ederek anlamaya çalışıyorum. Ama ovulasyon testi de kullanmak faydalı olabilir. Çatlamayı görünce 14 sonrası regl tarihimiz oluyor. Bence tekrar doktora gidebilirsin regl söktürücü kullanmak içinYok vermedi d vitamini kullanıyorum sadece
İnositolü de araştırabilirsin. Pcos için çok faydalı diyorlar ben de deniyorum bu ayAy inşallah vardır bende çok istiyorum
Fazla bi bilgi sahibi değilim açıkçası bilmiyorum da sadece bir ümitle test yapıyorum adam akıllı sadece bi tane doktor ilgilendi oda tembellik var dedi alttan muaynede o kadarİnositolü de araştırabilirsin. Pcos için çok faydalı diyorlar ben de deniyorum bu ay
Ben ovulasyon denedim 4 ay aşırı yorucuydu pcoslular uzun süreli yapıyor bi de sonra yumurtlama takibi falan bıktım bıraktım bu ay saldım ve var sanırımBenim de döngülerim uzun sürüyor 32-33 gündü aslında ama geçtiğimiz ay 41. Günde regl oldum. Bizim için yumurtlama tarihini yakalayabilmek önemli ben belirtileri takip ederek anlamaya çalışıyorum. Ama ovulasyon testi de kullanmak faydalı olabilir. Çatlamayı görünce 14 sonrası regl tarihimiz oluyor. Bence tekrar doktora gidebilirsin regl söktürücü kullanmak için
Doktorlar pek ilgilenmiyor eğer özelde gitmiyorsan o yüzden biraz kendimiz araştırıp üstüne gitmemiz gerekiyor bu meselenin maalesef pcos çok can sıkıcı. Kilo verip beslenmeye dikkat edince semptomları hafifliyor ama tedavisi yok tabi. Sağlıklı yumurtlamayı sağlamak için takviyeler daha çok önemli bizim içinFazla bi bilgi sahibi değilim açıkçası bilmiyorum da sadece bir ümitle test yapıyorum adam akıllı sadece bi tane doktor ilgilendi oda tembellik var dedi alttan muaynede o kadar
Cidden sabır işi Allah yardımcımız olsun zor o testleri yaparken heycanla yapıp sonunda üzülüp bidaha yapmıyıcam diyip yine yapmak vs tekrara sardı artıkDoktorlar pek ilgilenmiyor eğer özelde gitmiyorsan o yüzden biraz kendimiz araştırıp üstüne gitmemiz gerekiyor bu meselenin maalesef pcos çok can sıkıcı. Kilo verip beslenmeye dikkat edince semptomları hafifliyor ama tedavisi yok tabi. Sağlıklı yumurtlamayı sağlamak için takviyeler daha çok önemli bizim için
Ben de öyleyim geçen ay belki 20 tane idrar testi yaptım. 2 kere kan testi verdim. Regl oldum. Önümüzdeki ay test yapmayacağım yaparsam da en fazla 2 tane yaparım dedim ama sözümü yine tutamayacağımı biliyorum yine test sipariş verdim çünküCidden sabır işi Allah yardımcımız olsun zor o testleri yaparken heycanla yapıp sonunda üzülüp bidaha yapmıyıcam diyip yine yapmak vs tekrara sardı artık
Son regl tarihini söyle. O zamandır regl olmadığını bunun normal olup olmadığını sor.Olmadı pazartesi doktora gitsem ne diyim
Allah kolaylık versin eşimi de heveslendiriıyorum oda üzülüyor ama bana destek çıkıyor :) pazartesiye sıra aldım bana doktor eğer olmazsa çatlatma iğnesi vurulcan dedi isteğe göre desem yaparlarmıBen de öyleyim geçen ay belki 20 tane idrar testi yaptım. 2 kere kan testi verdim. Regl oldum. Önümüzdeki ay test yapmayacağım yaparsam da en fazla 2 tane yaparım dedim ama sözümü yine tutamayacağımı biliyorum yine test sipariş verdim çünkü
Sanmıyorum. Öncesinde yumurtanın olgunlaşmış olması gerekiyor. Onun belli zamanları var doktor kontrol ediyorAllah kolaylık versin eşimi de heveslendiriıyorum oda üzülüyor ama bana destek çıkıyor :) pazartesiye sıra aldım bana doktor eğer olmazsa çatlatma iğnesi vurulcan dedi isteğe göre desem yaparlarmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?