merhaba doktor hanım,
Ben 22 yasındayım birkac senedir düzenli adet olmiyodum ben 2 ayda bir belki olmadıgım da oluyodu gecen sene mart ayında doktora gittim test yaptırdım hormonlarım LH:19,65 FSH:21,35 cıktı. hormonların cok bozuk,menopoz baslangıcı var,tedavi uygulucam sana dedi doktor.diane-35 verdi 4-5 ay kullandım sonra test yaptırdım hormonlarım tam düzene girdi.düzelince bıraktım agustosta,2 ay normal adet oldum sonrakı ay tekrar olmadım 20 gün bekledim yine olmadım.4 ay önce kasımda doktora gittim tekrar test yaptırdım hormonlarım LH:20,15 FSH:4,75 cıktı. doktorum yine hormaonlarımın bozuldugunu söledi yumurta tembelliği var, evlenince cocugun oldugunda düzlersin ancak dedi.diane-35 veriyodu tekrar kılo aldıgımı söyledim o zman yasmin verdı 4 kutu bu ay bitiyor ve tekrar tahlil yaptırcam.ama bunu sürekli hep kullancan dedi.Cocugum olana kadar yaklasık 5 sene gecicek.ben o kadar sene bu ilacı kullanırsam bana zararı olmaz mı acaba?cocugum olmaz diye de cok korkuyorum o ihtimal var mi acaba bilmiyorum..ilacı bıraksam adet olamıyorum.ne yapmam lazım acaba? simdiden tesekkürler..